Įkraunama...
Įkraunama...

5 mėnesių vaikelio mityba, II tema

Sveikos, as katik prsijungiau, tai man idomu, nes dabar nerekomenduojama duoti papildomai maisto iki 6 men. doh.gif blink.gif

O kaip paruosti kosite kaip isverdate?
Beja man gydit. sake pradeti viena maitinima pakeisti darzoviu kosyte g.gif

po kiek jus pradejote duoti ir kaip tas kiekis didejo?
Atsakyti
QUOTE(aida.gir @ 2009 01 30, 02:10)
Sveikos, as katik prsijungiau, tai man idomu, nes dabar nerekomenduojama duoti papildomai maisto iki 6 men. doh.gif  blink.gif

O kaip paruosti kosite kaip isverdate?
Beja man gydit. sake pradeti viena maitinima pakeisti darzoviu kosyte g.gif

po kiek jus pradejote duoti ir kaip tas kiekis didejo?

sveikute smile.gif tie mazyliai kurie maitinami misinuku primaitinami nuo 4men o kas mamos pieneli vallgo nuo 5-6men priklausomai kiek priauga svorio. as kosyte verdu vandenyje, darzoves sutrinu blenderiu ir ipilu puse saukstuko aliejaus (alyvuogiu arba saulegrazu) ir dar vandenuko kuriame vire darzoves kad kose butu skysta.mes jau senai per pietus valgom darzovienes pilna porcija.is pradziu duok po 1saukstuka, paskui kasdien didink iki pilnos porcijos 125gr. smile.gif jei kas dar bus neaisku klausk mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Donata87 @ 2009 01 30, 10:35)
sveikute smile.gif tie mazyliai kurie maitinami misinuku primaitinami nuo 4men o kas mamos pieneli vallgo nuo 5-6men priklausomai kiek priauga svorio. as kosyte verdu vandenyje, darzoves sutrinu blenderiu ir ipilu puse saukstuko aliejaus (alyvuogiu arba saulegrazu) ir dar vandenuko kuriame vire darzoves kad  kose butu skysta.mes jau senai per pietus valgom darzovienes pilna porcija.is pradziu duok po 1saukstuka, paskui kasdien didink iki pilnos porcijos 125gr. smile.gif  jei kas dar bus neaisku klausk mirksiukas.gif

aš taip pat verdu, ti vietoj to vandenuko kuriame virė pilu mišinuką, nes kitaip nevalgo doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(DdoviliuxX @ 2009 01 30, 12:05)
aš taip pat verdu, ti vietoj to vandenuko kuriame virė pilu mišinuką, nes kitaip nevalgo doh.gif  lotuliukas.gif

o mano atvirksciai biggrin.gif kai pildavau misinuka sunkiai valgydavo o kai pilu vandenuka valgo thumbup.gif
Atsakyti
siandien i darzoviu kose-brokolio idejau...labai galvodama maze valge-atrode,kad nelabai patiko skonis mastau.gif
Atsakyti
o maniskiui spinatai ne prie sirdies... schmoll.gif
Atsakyti
Gal kuri verda pati ryziu kosyte ax.gif ?kaip ja reiktu virti?gal kazkaip ypatingai? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(manx @ 2009 01 30, 20:27)
Gal kuri verda pati ryziu kosyte  ax.gif ?kaip ja reiktu virti?gal kazkaip ypatingai? blush2.gif

dar grudiniu kosiu neduodu, na siek tiek dar prisibijau skranduka apkrauti... ax.gif bet kiek zinau tai geriausia susmulkinti su elekyrine kavamale, tada iki miltuku susimala na ir verdi smile.gif tai tiek to sudetingumo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Donata87 @ 2009 01 30, 22:06)
dar grudiniu kosiu neduodu, na siek tiek dar prisibijau skranduka apkrauti... ax.gif  bet kiek zinau tai geriausia susmulkinti su elekyrine kavamale, tada iki miltuku susimala na ir verdi smile.gif tai tiek to sudetingumo smile.gif

Aciu 4u.gif ,ryt meginsim ragaut koses ax.gif
Atsakyti
QUOTE(manx @ 2009 01 30, 23:18)
Aciu  4u.gif ,ryt meginsim ragaut koses  ax.gif

o jus pirma kart valgysit grudu kose?ir pradesit nuo ryziu? blink.gif nelabai gerai nuo ryziu pradet...keli puslapiai atgal esu imetus sarasiuka alergizuojanciu ir nealergizuojanciu grudu, pasiskaityk mirksiukas.gif ir be to ryziai kietina vidurkiukas, tai gal geriau pradek nuo mieziu...
Atsakyti
aciu, o kiek laiko morkytes ir bulvytes bei kopustelius verdate? doh.gif verysad.gif ??
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aida.gir: 30 sausio 2009 - 23:45
QUOTE(aida.gir @ 2009 01 31, 01:43)
aciu, o kiek laiko morkytes ir bulvytes bei kopustelius verdate? doh.gif  verysad.gif ??

as tai ilgokai verdu, apie valanda, nes morka kieta buna jei per trumpai verdi , ir dar supjaustau griezineliais mazais, dar dejau cukinijos, tai i pati gala jau 4u.gif

mamytes sakykit, kiek yra tas pilas maitinimas darzoviene? mes suvalgom apie 120-150g., paskui dar misinuko apie 90 ml, o siaip misinuko visa laika isgeria 230 (cia jau pagaminto, nes vandens pilu 210, ir gaunas su milteliais 230). tai jei gerai suprantu tai pilnas maitinimas butu kaip ir misinuko, 230 turetu suvalgyti, bet nelabai jis nori tiek daug tos koses g.gif kiek jusu suvalgo vaikiukai darzovienes? 4u.gif ar geria paskui misinuka?

o ar valgot vaisiu tyreles? jeigu taip tai po kek ir kada? 4u.gif
Atsakyti