Įkraunama...
Įkraunama...

5 mėnesių vaikelio mityba, II tema

QUOTE(lincia_pincia @ 2009 10 13, 21:39)
aaaaa, tada itas reikalas  mirksiukas.gif reikia mesytes, kad gelezies gaut  blush2.gif

g.gif nu gal

lincia kaip dukrytes sveikata?
Atsakyti
QUOTE(Sirdis_pilna_meiles @ 2009 10 13, 15:35)
sveikutes  4u.gif  mes siandien bandysim kalakutienos ragaut  ax.gif

QUOTE(Sirdis_pilna_meiles @ 2009 10 13, 20:16)
jau musu amziaus vaikuciai kiek pazystam jau ragave dar daugiau mesytes,tad mes kaip tik atsiliekam  smile.gif ir niekur neskubam,o ir ant indeliu parasyta nuo 4men  ax.gif
Papildyta:
kiek matau jus su mp gyvenat,o mes be,tai ir musu valgymai anksciau prasidejo  biggrin.gif

Mes keliomis dienomis vyresni ir taip pat gyvenam be MP, bet mesytei, mano manymu, tokiu leliu skrandukai dar nepasiruose blush2.gif . O jus jau visu rusiu grudines koses esat isragave? Sakyciau tik po ju, apie 7men. reiktu bandyti mesyte. Nepykit, aisku, kiekviebna mama zino kas jos kudikiui geriausia, bet kartasis nereikia skubeti viska isragauti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rita003 @ 2009 10 14, 12:38)
Mes keliomis dienomis vyresni ir taip pat gyvenam be MP, bet mesytei, mano manymu, tokiu leliu skrandukai dar nepasiruose  blush2.gif . O jus jau visu rusiu grudines koses esat isragave? Sakyciau tik po ju, apie 7men. reiktu bandyti mesyte. Nepykit, aisku, kiekviebna mama zino kas jos kudikiui geriausia, bet kartasis nereikia skubeti viska isragauti 4u.gif

mes jau savaite rytais valgom ryziu kose su avietem,gaminama su misinuku ir atpylinejam siaubingai.net praejus 3h po maitinimo.kai valgom darzoviene ar ragaujam tyrele-tai neatpilam.ar cia taip nuo visu grudiniu kosyciu buna,ar cia tik mums ir tik ta kosele netinka?ka manot mamytes? g.gif g.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes 4u.gif mano mazyliui uz 5 dienu sueis 5 menesiukai mes tik vakar pradejome ragauti morkyte rolleyes.gif paskaiciusi tema net persigandau ar ne per velai as pradejau papildomai maitinti blush2.gif kazkaip mano pienuko jam uztenka jis ramus gerai miega. Kaip jus manot?
Atsakyti
QUOTE(kristyyynyte @ 2009 10 14, 09:14)
g.gif nu gal

lincia kaip dukrytes sveikata?

aciu, jau geriau 4u.gif dar sloguojam, bet jau ti sloguojam... thumbup.gif tk va, kad per ta liga issijusinom labai ir visiskai is rezimo isejom doh.gif nakti atsibunda, zaidzia pora valandu vidury nakties ir neuzmigdysi niekaip doh.gif doh.gif nebezinau ka ir bedaryt doh.gif
QUOTE(Gitara @ 2009 10 14, 18:20)
Sveikos mamytes  4u.gif  mano mazyliui uz 5 dienu sueis 5 menesiukai mes tik vakar pradejome ragauti morkyte  rolleyes.gif paskaiciusi tema net persigandau ar ne per velai as pradejau papildomai  maitinti  blush2.gif  kazkaip mano pienuko jam uztenka jis ramus gerai miega.  Kaip jus manot?

jei matinat MP tai tirai ne per anksti.. drasiai galite ir iki 6 menesiu laut mirksiukas.gif as irgi tik MP maitinu tai primaitint pradejau virs penkiu menesiu mirksiukas.gif

o pas mus atsirado apetitas yahoo.gif siandien darzovienes maze suvalge net 100 gramu ir dar norejo, bet akzkaip pabijojau jos skranduka daugiau apkraut mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(takupaj @ 2009 10 14, 18:01)
mes jau savaite rytais valgom ryziu kose su avietem,gaminama su misinuku ir atpylinejam siaubingai.net praejus 3h po maitinimo.kai valgom darzoviene ar ragaujam tyrele-tai neatpilam.ar cia taip nuo visu grudiniu kosyciu buna,ar cia tik mums ir tik ta kosele netinka?ka manot mamytes? g.gif  g.gif

Gal geriau pradeti maitinti ne nuo ryziu ir dar su priedais (avietemis), o pabandykit pasirinkti aviziniu dribsniu kosele be jokiu vaisiu ar uogu 4u.gif .

QUOTE(Gitara @ 2009 10 14, 18:20)
Sveikos mamytes  4u.gif  mano mazyliui uz 5 dienu sueis 5 menesiukai mes tik vakar pradejome ragauti morkyte  rolleyes.gif paskaiciusi tema net persigandau ar ne per velai as pradejau papildomai  maitinti  blush2.gif  kazkaip mano pienuko jam uztenka jis ramus gerai miega.  Kaip jus manot?

Tikrai ne per velai 4u.gif . Kadangi maitinat MP drasiai galit laukti ir 6 men.
Atsakyti
QUOTE(Rita003 @ 2009 10 14, 14:38)
Mes keliomis dienomis vyresni ir taip pat gyvenam be MP, bet mesytei, mano manymu, tokiu leliu skrandukai dar nepasiruose  blush2.gif . O jus jau visu rusiu grudines koses esat isragave? Sakyciau tik po ju, apie 7men. reiktu bandyti mesyte. Nepykit, aisku, kiekviebna mama zino kas jos kudikiui geriausia, bet kartasis nereikia skubeti viska isragauti 4u.gif

kaip ir sakiai,kiekviena mama zino,ir kiekvienos reikalas smile.gif ne mes pirmi,ir ne paskutiniai kurie pradejom mesyte,o be to ir tik nedaug idejau i bulve ir morka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gitara @ 2009 10 14, 16:20)

Ne per vėlai, mes irgi tik vakar paragavom banano tyrelės, o taip MP ir kartais mišinukas kai reikia su tėvėliu palikt o iš vakaro nenusitraukiu pakankamai.
Atsakyti
vakar pupai viriau bulve+moliugas kose , koookia skani gavosi thumbup.gif ( nors man visos skanios kurias padarau ax.gif ) - tokia geltona ir skani biggrin.gif suvalge 100 gr .
Atsakyti
QUOTE(Gitara @ 2009 10 14, 17:20)

mes beveik tokio pat amziaus 4u.gif gydytojas mum sake po truputi pradet valgyt darzoviu kosyte, nors MP tikrai pakanka. Tai as ir neskubu, tiesa pagrandyto obuoliuko kartais duodu. Bet kose zadu virti kai sukaks 5 men ir 2 savaites. Kazkaip man tas primaitinimas kaip mistika atrodo doh.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti