na tai mes milupos koses ir valgom ryziu su bananais arba ryziu su kukuruzais, o pvz kitos rusies hipp kosyciu ir nevalgo nei grikiu,nei avizu va tik humanos vaisine dar valge biskeli o kad vien bananine butu kose dar nemaciau o siaip mum reikia kruopu kosytes valgyt
O as nusprendus vaisines tyreles bei sultis duoti dukrytei tik tada, kai jau pilnai valgysim visas grudines koses, kazkur esu girdejusi kad taip vaikai valgesni uzauga, nes su pirmuoju iki siol vargstu - kaip jam niekad nesinori valgyti, tai kazkoks siaubas
QUOTE(Sirdis_pilna_meiles @ 2009 10 10, 12:42)
na tai mes milupos koses ir valgom ryziu su bananais arba ryziu su kukuruzais, o pvz kitos rusies hipp kosyciu ir nevalgo nei grikiu,nei avizu va tik humanos vaisine dar valge biskeli o kad vien bananine butu kose dar nemaciau o siaip mum reikia kruopu kosytes valgyt
MANO IRGI VALGO MILUPOS KOSE " RYZIU SU KUKURUZAIS "
QUOTE(Rita003 @ 2009 10 10, 13:48)
O as nusprendus vaisines tyreles bei sultis duoti dukrytei tik tada, kai jau pilnai valgysim visas grudines koses, kazkur esu girdejusi kad taip vaikai valgesni uzauga, nes su pirmuoju iki siol vargstu - kaip jam niekad nesinori valgyti, tai kazkoks siaubas
SULCIU VISGI DAR NEDUODU , TIK MP IR HIPP ARBATYTE
QUOTE(kristyyynyte @ 2009 10 10, 22:25)
ir kaip? noriai valgo mazyliai?
kaip vidurukiai, nekieteja?
QUOTE(lincia_pincia @ 2009 10 11, 08:15)
Tai kad valgus vaikas pas mane nors sveria tik 6.100 kg ir ugis 67 cm , va siandien darzovienes ( bulve+morka+brokolis+cukinija) suvalge apie 100 gr , po to dar kazkiek mp atsigere - nzn kiek nes geria is kruties , niekad nenusitraukineju. Ir molupos kose kerta noriai ,duodu ant pavakario , nes ta kose laabai skani ,bent jau man ,vakar po koses arbatytes 50 gr isgere. Pilvukui manau viskas tvarkoje , nes nerekia , buna pazirzineja ,bet gal nuo dantuku ,nes kalasi atrodo ,tai patepu dentinox.tiesa miluposkoses suvalgo apie 60 gr , jau ragavo ir bebi grikiu kosyte, irgi liuks ir tyreles po truputi duodu .
viduriukai manau nekieteja , i diena po keleta kartu kakoja.
Mums su viduriukais visai prastai...taip kieteja,kad jau nebezinau ko griebtis...ir slyvu tyreles valgom ir obuoliuka ir duphalac geriam ir skysciu daug...ir vietoj darzovienes avizu kosyte verdu....NIEKO
QUOTE(kincioskis @ 2009 10 12, 19:23)
Mums su viduriukais visai prastai...taip kieteja,kad jau nebezinau ko griebtis...ir slyvu tyreles valgom ir obuoliuka ir duphalac geriam ir skysciu daug...ir vietoj darzovienes avizu kosyte verdu....NIEKO
mes irgi geriausiu atveju as dvi dienos kakojam, uztad ir labai bijau ryziu kosyte pradeti duoti...
o mano maze serga tai dabar isvis nevalgi pasidarius - apart MP ne lasiuko nieko kito neisiulysi... MP irgi isgeria ne tiek kiek anksciau - visos krutys plysta
sveikutes mes siandien bandysim kalakutienos ragaut
QUOTE(Sirdis_pilna_meiles @ 2009 10 13, 14:35)
sveikutes mes siandien bandysim kalakutienos ragaut
jus gime ta pacia diena ,kaip ir mes , manau dar anksti kalakutiena kur taip skubat ?
QUOTE(kristyyynyte @ 2009 10 13, 17:58)
jus gime ta pacia diena ,kaip ir mes , manau dar anksti kalakutiena kur taip skubat ?
jau musu amziaus vaikuciai kiek pazystam jau ragave dar daugiau mesytes,tad mes kaip tik atsiliekam ir niekur neskubam,o ir ant indeliu parasyta nuo 4men
Papildyta:
kiek matau jus su mp gyvenat,o mes be,tai ir musu valgymai anksciau prasidejo
Papildyta:
kiek matau jus su mp gyvenat,o mes be,tai ir musu valgymai anksciau prasidejo
QUOTE(Sirdis_pilna_meiles @ 2009 10 13, 20:16)
aaaaa, tada itas reikalas reikia mesytes, kad gelezies gaut