sakykit o kiek kruopu kosytes duodat vaikuciui? as dedu 4-5 valgomuosius saukstus, neperdaug?
QUOTE(Egle_p @ 2009 09 03, 06:40)
Mamytes noreciau paklausti kokias grudines koses jus duodat 5 men vaikuciui, ar perkat ar pacios gaminat kazkaip?
na as perku,nors tureciau gamint ,o kosytes galima duoti beveik visas,man atrodo...grikius,ryzius,avizas,kukuruzu kose ,pirma po viena rusi pabandyt,o poto maisyti,yra berods 5 rusiu kosiu kudikiams,jei as neklystu ...tik gydytoja kazkodel sake,kad kvieciu neduot,net nezinau kodel ir iki 6 men.reikia venkti gliuteno... ...na ir reik ziuret kaip su viduriukais,nes ryziai kietina juos,o avizos lengvina tustinimasi...vat...
Papildyta:
QUOTE(*slapuke @ 2009 09 03, 10:46)
Karta su tikslu isgyvendinti naktini maitinimasi pabandziau duoti arbateles...tai nakti nei as nei vaikas neissimiegojom... kelesi kas valandele, vis tik jam valgyti norejos, o ne siaip keldavosi. Dabar tokiu eksperimentu nedarau, naiviai tikiuosi kad pats persiorentuos. Kol kas duodu viena kart dienoj kosytes, taciau mastau gal reiktu dar viena karteli isvesti, nes vaikas labai judrus, matyt del maisto trukumo ir keliasi nakti.
va man ir taip buvo,sakau duosiu vandenuko atsigert,gal is troskulio kelinejas taip daznai nakti...tai toki koncerta iskele man,kad ir as nebenoriu eksperimentuot daugiau ...manau tikrai reiktu dar vienos kosytes,nes mum bent sesele prigrasino,kad nuo 6 men.vaikas jau turetu valgyt 3 patiekalus per diena,pusrycius,pietus ir vakariene ...5-6men.yra receptoriu menesiai,kai vaikuciam reik susipazint su kuo ivairesniais skoniais
Papildyta:
QUOTE(SuperMeska @ 2009 09 03, 15:32)
Siandien saviskei jau daviau sutrinta bulvyte su misinuku. Labai skaniai suvalge.
Dar sakau kosytes reikes pradeti duoti. Pasikartosiu, ar pacios verdat kose ar perkate?
Taip pat ar duodate morkyte? Man pediatre sake, kad iki metu nerekomenduojama, nes ji labai alergizuoja. Nors braskiu irgi sako negalima, bet jau esu davusi ir nieko neatsitiko.
Dar sakau kosytes reikes pradeti duoti. Pasikartosiu, ar pacios verdat kose ar perkate?
Taip pat ar duodate morkyte? Man pediatre sake, kad iki metu nerekomenduojama, nes ji labai alergizuoja. Nors braskiu irgi sako negalima, bet jau esu davusi ir nieko neatsitiko.
saunu,linkiu taip skaniai ir toliau viska ragaut ...zalios morkos negalima iki metuku ,o virta tai kaip tik reikia,as kai skaitinejausi,tai kazkokios vadinamosios ankstyvosios morkos turi maziausiai alergenu
Papildyta:
katerinuke manau tikrai viskas pas mus ok ...vis bandau save ramint gydytoju zodziais,kad jei vaikas sypsosi,daug juda,atrodo sveikas,tai reiskias,kad viskas puiku ...nes as tai sugebu prisigalvot ko reikia ir nereikia
Papildyta:
QUOTE(*slapuke @ 2009 09 03, 19:08)
sakykit o kiek kruopu kosytes duodat vaikuciui? as dedu 4-5 valgomuosius saukstus, neperdaug?
jeigu tik suvalgo,tai tikrai neperdaug
MAMBO616 o kaip pagamintši man ta avizu kosyte? kad parduotuveje radau pirkti tiktai nuo 4 men ryziai su kukuruzu, kitos tik nuo 6 jei pirkti. man gydytoja sake duoti grikiu jau, bet nusipirkti parduotuvej ir poaciai pasidaryti, bet kaip? susmulkinti?
QUOTE(Egle_p @ 2009 09 04, 04:22)
MAMBO616 o kaip pagamintši man ta avizu kosyte? kad parduotuveje radau pirkti tiktai nuo 4 men ryziai su kukuruzu, kitos tik nuo 6 jei pirkti. man gydytoja sake duoti grikiu jau, bet nusipirkti parduotuvej ir poaciai pasidaryti, bet kaip? susmulkinti?
geriausiai tai su blenderiu,isverdi ir susmulkini,tik grikiai su lukstais buna,kazkuri mamyte rase,kad berods galintos geresni grikiai...arba kai susmulkini paskui per sieteli dar perleist ...bandysiu ir as siandien grikiu kosyte savo pupsikui paruosti ...o tu Lietuvoj kosytes ziurejai parduotuvej?
Siandien nupirkau Milupos kosyte : ryziu dribsniai, kukuruzai + bananas. Bandysim vakare skanauti.
Kiek ziurejau, tai nelabai yra pasirinkimo, daug visokiu kosyciu, bet skirtos didesniems kudikiams. Gal didesnej pardej reikia ieskot.
Kiek ziurejau, tai nelabai yra pasirinkimo, daug visokiu kosyciu, bet skirtos didesniems kudikiams. Gal didesnej pardej reikia ieskot.
QUOTE(mambo6616 @ 2009 09 04, 14:25)
geriausiai tai su blenderiu,isverdi ir susmulkini,tik grikiai su lukstais buna,kazkuri mamyte rase,kad berods galintos geresni grikiai...arba kai susmulkini paskui per sieteli dar perleist ...bandysiu ir as siandien grikiu kosyte savo pupsikui paruosti ...o tu Lietuvoj kosytes ziurejai parduotuvej?
mes tai pirkom lietuvoje grikiu jau malta kose. rusiska tiktai kad, bet gera , nuo 4 men, tik pienu uzpili ir viskas. yra dar grikiai su obuoliais kartu . mums visai patinka .
na net nezinau,as ir kiek perku butent pagal amziu,tai irgi ryziai+kukuruzai...o va kaip Egle_p rase,kad paciai pirkt ir daryt gydytoja sake...gal ten kur viresniam amziui yra kokiu priemaisu ar to gliuteno,dabar ir pasimeciau ...reiks pasiskaitinet...
Papildyta:
o tai isvis...
Papildyta:
QUOTE(kateriniuke @ 2009 09 04, 16:26)
mes tai pirkom lietuvoje grikiu jau malta kose. rusiska tiktai kad, bet gera , nuo 4 men, tik pienu uzpili ir viskas. yra dar grikiai su obuoliais kartu . mums visai patinka .
o tai isvis...
QUOTE(kateriniuke @ 2009 09 04, 18:26)
Gal bebi firmos? Mes irgi ja naudojam, man ji nepatinka tuom kad yra cukraus ideta, labai saldi kose aisku vaikui tas labai patinka.
QUOTE(*slapuke @ 2009 09 04, 22:39)
Gal bebi firmos? Mes irgi ja naudojam, man ji nepatinka tuom kad yra cukraus ideta, labai saldi kose aisku vaikui tas labai patinka.
aha, ta pat . na nezinojau kad ten yra cukraus , maniau cia ji nuo aptamilo tokia saldi . tai kaip tada tuos grikius ruost? nejau malt turesiu .
QUOTE(mambo6616 @ 2009 09 04, 13:25)
Aha Lietuvoj. O as nupirkau grikiu dribsniu galintos tai isirsiu ir bandysiu duoti, dar su blenderiu pertrinsiu Aciu TAU
Papildyta:
QUOTE(SuperMeska @ 2009 09 04, 16:45)
Siandien nupirkau Milupos kosyte : ryziu dribsniai, kukuruzai + bananas. Bandysim vakare skanauti.
As ir tokia tik maciau, dar panasi yra HIPP man ji asmeniskai skanesne, ne tokia sintetine atrodo kaip Milupos, pazesiu kuria geriau valgys. Kitokiu neradau nuo 4 men bet sako geriau savas ruost nes ten visko rideta vis tiek buna
tikrai nera uz ka ...skanaus jums
O musiske darzoviu koses nevalgo bandziau bulve,morka ir cukinija duoti-nevalge,bandziau bulve,morka ir kopusta-nevalge,bandziau tik bulviu koses duoti-nevalgo.Tai visai jokios darzoviu koses nebeverdu,reikes pradeti kruopu koses duoti,gal bent tas valgys...O siaip tai labai megsta sausaini trinta su pienu,tik spek deti burnon