o jei is pradziu ismirkinti, isvirti ir su blenderiu sumalt gal irgi iseis? reiks pabandyti...
As dvi dienas daviau darzoviene, siandien vel bandziau kruopu (aviziniu dribsniu), ziuresiu kaip reaguos viduriukai. Mazyte tai valgo noriai, bet daug nedaviau.
as tai siandien bandysiu hipp grikiu... gal bent grikiai patiks...
QUOTE(Donata87 @ 2009 02 18, 13:32)
as tai siandien bandysiu hipp grikiu... gal bent grikiai patiks...
O misinuko ipyli i kosyte?
QUOTE(jurgutex @ 2009 02 18, 13:34)
O misinuko ipyli i kosyte?
nea andenuku skiedziu
Tai zymiai skaniau su misinuku, pabandyk
QUOTE(jurgutex @ 2009 02 18, 13:50)
Tai zymiai skaniau su misinuku, pabandyk
ai pati kai viriau miezine tai su misinuku o pirktine tai dariau su vandenuku...ten taip parasyta kad reikia su vandenuku daryti...
Na tada nesiginciju, nes as tai pati darau
QUOTE(nerfis @ 2009 02 16, 10:56)
nu va tai nusipirkau DENTINOX ir žiurėsim kas bus , bet seiliojasi kaip nors kibiriuka po barzda statyk
Mes naudojam Dentinox ir mums viskas Mano pupytė nusiramina ir ramiai miega ar žaidžia. Tik mes dažnai netepam kai einam į lauką ir vakare kai einam miegoti.
Dabar mano angelėlis ir gi prasčiau valgo gal tas virusas pakenkė gal šiaip kaip viena mamytė rašė ,,daro iškrovos dienas". Dabar trumpai pažaidžia , pabendrauja ir viskas nori miegučio. Turbūt nori greičiau atsistatyti.
QUOTE(mamyčiux @ 2009 02 18, 16:11)
Mes naudojam Dentinox ir mums viskas Mano pupytė nusiramina ir ramiai miega ar žaidžia. Tik mes dažnai netepam kai einam į lauką ir vakare kai einam miegoti.
Dabar mano angelėlis ir gi prasčiau valgo gal tas virusas pakenkė gal šiaip kaip viena mamytė rašė ,,daro iškrovos dienas". Dabar trumpai pažaidžia , pabendrauja ir viskas nori miegučio. Turbūt nori greičiau atsistatyti.
Jums balioneli kad butume linksmi ir sveiki
Mano princese tai misinuka valgo,bet tyreles tai ,ar jei niekas nepatinka ir yra isranki net nezinau...Dentinox mums irgi
QUOTE(houp @ 2009 02 19, 01:00)
as tai nesiryztu tu pirktiniu niekaip ... nezinia ,kaip ir kodel jos tiek ilgai laikosi...ir galioja as uz naturaluma... : geriau maziau ,bet sava produkcija ...obuoliuko savo paskaptuoju,,,,morkyte pagriauzia per spec.tinkleli ,,,,
O koks tas tinklelis, nepazystu tokio, bet idomu butu
Mano mazoji baigia pasiust is to didelio noro viska sugriauzti, tai gal tas tinklelis galetu pagelbet??
Beje, mes valgom Hipp grikiu kosyte, daryta su MP, ir visai skaniai, kartais idedu slyvu tyreles, kad viduriukams geriau butu.