Įkraunama...
Įkraunama...

5 mėnesių vaikelio mityba, II tema

nu va tai nusipirkau DENTINOX ir žiurėsim kas bus , bet seiliojasi kaip nors kibiriuka po barzda statyk biggrin.gif
Atsakyti
Jei kuri mamyte jau bande kruopu kosyte, gal galite pasidalinti ispudziais? Ar valgo mazyliai? Musiske atrodo labai normaliai prieme, tai negailedama daviau daugiau blush2.gif . Dvi dienas nesitustino, siandien vel daviau darzoviu - rezultatas yra ax.gif
Atsakyti
o kaip mamytes del arbateliu???ar duodate po koseliu valgymo???? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(houp @ 2009 02 16, 17:11)

as tai duodu hipp pankoliu arbatytes, atsigeria kelis gurksnius. Ir siaip diena duodu tarp valgiu. Bandziau dar avieciu su ersketroziais, tai irgi patiko mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgutex @ 2009 02 16, 16:38)
Jei kuri mamyte jau bande kruopu kosyte, gal galite pasidalinti ispudziais? Ar valgo mazyliai? Musiske atrodo labai normaliai prieme, tai negailedama daviau daugiau  blush2.gif . Dvi dienas nesitustino, siandien vel daviau darzoviu - rezultatas yra  ax.gif

mes valgom kosytes labai megsta ryziu su bananu, bet irgi viduriukai kieteja o nuo darzoveniu atrodo kad viskas isivalo, dar priek kruopu koses dodu atsigert slyvu sulciu jos truputi atlaisvina viduriukus tik jas skiedziu nes rugstokos
Atsakyti
QUOTE(jurgutex @ 2009 02 16, 16:38)
Jei kuri mamyte jau bande kruopu kosyte, gal galite pasidalinti ispudziais? Ar valgo mazyliai? Musiske atrodo labai normaliai prieme, tai negailedama daviau daugiau  blush2.gif . Dvi dienas nesitustino, siandien vel daviau darzoviu - rezultatas yra  ax.gif

iš pradžių daviau pirmąją kūdikių košytę iš hipp- lb noriai valgė, bet man ji nelb patiko nes lb jau saldi buvo.. db valgom avižų dribsnius, taisau su mišinuku, tai valgo gana normaliai ax.gif kartais vaisių tyrelės įdedu pasaldinimui bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(houp @ 2009 02 16, 18:11)

aš duodu po košelės, bet praėjus šiek tiek laiko, nes jei iš karto duodu, tai ji man atpila doh.gif duodu arba žolelių arbatėlės iš hipp, arba obuolių sulčių irgi iš hipp, arba razinų kompotuką bigsmile.gif kažin man taip lb iškilo klausimas, jei aš savo obuolių sulčių duočiau gamintų, aišku skystų, nes vis natūralesnės būtų nei tos iš hipp g.gif aišku tos kur konservuotos g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DdoviliuxX: 16 vasario 2009 - 20:32
QUOTE(DdoviliuxX @ 2009 02 16, 20:31)
kažin man taip lb iškilo klausimas, jei aš savo obuolių sulčių duočiau gamintų, aišku skystų, nes vis natūralesnės būtų nei tos iš hipp g.gif aišku tos kur konservuotos g.gif

manau nepakenktu, man net terapeute patare taip, kai viduriukai buvo sukieteje, tai tada liepe grynu naminiu sulciu kelis saukstukus duot. O siaip tai gal tik praskiest truputuka reiketu ir vsio mirksiukas.gif
Atsakyti
mamos patarkit ka daryt?!pradejom valgyt grudines koses nu ir nors tu ka nevalgo! doh.gif bandziau pati virti miezine, man tai skanu o jam ne schmoll.gif tada nupirkau aptamilio ryziu-kukuruzu, tai man dar skaniau o jam dar labiau neskanu nei miezine schmoll.gif siandien nupirkau hipp grikiu ir aptamilio ryziu-kvieciu tai ryt kuria nors duosiu gal bent kazkas jam patiks doh.gif ir is vis su valgymu ve kazkas pasidare doh.gif ryte ne laselio i burna neima tada valgo tik 11.30h darzoviene pries einant i lauka po lauko vos vos istraukia 70gr kai anksciau suvalgydavo po 210ml!tada tarp valgymu duod vaisines tyreles kad tik skranduke kas nors butu, na tada vargais negalais suvalgom puse porcijos grudienes na ir tada jau vakarinis pienukas max isgeria 120ml tada uzmigdzius igrudu kad dagertu! doh.gif nakti butinai atsikelia pavalgyti ir butinai ne maziau 210ml!as nesuprantu kas jam cia darosi! doh.gif baigiu isprotet nuo tokio valgymo jo... blink.gif gal jau skonis nebepatinka? g.gif vis delto jau reikia keisti misinuka i 2nr...ir dar klausimas, o jus i pirktines grudu koses dedat sviestuko ar vaisiu tyreles ar tik i savo virtas grudienes dedat? g.gif o pacios is kokiu grudu verdat? g.gif
Atsakyti
sveika smile.gif na mes is pradziu valgem tik darzoviu kosele pradejom nuo bulvytes bet tik organic ,,na tai yra savos darzoves,,, thumbup.gif
o dabar jau kelios dienos vakare ir ryte duodu penkiu grudu drypsniu ....patys paprasciausi...isverdu gerai ir su mikseriu,,,idedu sviestuko naturalaus thumbup.gif o i darzoviene alyvuogiu aliejaus ,bet tai pat tik organic thumbup.gif valgom isisiepe biggrin.gif pirktines paragavom tai ne kas nepatiko ... tongue.gif
o kas del maitinimosi tai kaip pypliukams uzeina ,,,priklauso nuo nuotaikos ,,oro,,,miego,,,,pradingsta apetitas ir vel atsiranda nepergyvenk 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(houp @ 2009 02 18, 01:15)
sveika smile.gif na mes is pradziu valgem tik darzoviu kosele pradejom nuo bulvytes bet tik organic ,,na tai yra savos darzoves,,, thumbup.gif
o dabar jau kelios dienos vakare ir ryte duodu  penkiu grudu drypsniu ....patys paprasciausi...isverdu gerai ir su mikseriu,,,idedu sviestuko naturalaus  thumbup.gif o i darzoviene alyvuogiu aliejaus ,bet tai pat tik organic thumbup.gif valgom isisiepe biggrin.gif pirktines paragavom tai ne kas nepatiko ... tongue.gif
o kas del maitinimosi tai kaip pypliukams uzeina ,,,priklauso nuo nuotaikos ,,oro,,,miego,,,,pradingsta apetitas ir vel atsiranda nepergyvenk 4u.gif

darzovienes tai mes super valgom ir pirktines ir mano virtas thumbup.gif as tai pilu viena karta alyvuogiu kita karta saulegrazu aliejuko.o sakyk tu penkiu grudu dribsnius perki kur na ne vaikas skirti, na ta prasme kur grudai? g.gif net nezinau kaip paaiskint... biggrin.gif gal supratai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Donata87 @ 2009 02 17, 21:52)
baigiu isprotet nuo tokio valgymo jo... blink.gif gal jau skonis nebepatinka?

vaikelis gali prasciau valgyti, kai dantukai ima dygti, nes danteneles skauda, arba panorejo pasidaryti "iskrovos dienas" lotuliukas.gif mano pupa irgi kartais buna kelias dienas prasciau valgo, bet veliau grizta i savo valgymo normas. jau kelios dienos kai vakarais ir rytais maziau misinuko geria, visada norma budavo 170ml o paskutiniu metu vos 80, max 100ml. reiskia daugiau ir nenori,uztenka tiek kiek suvalgo mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Martule: 18 vasario 2009 - 11:15
QUOTE(Donata87 @ 2009 02 18, 10:38)
darzovienes tai mes super valgom ir pirktines ir mano virtas thumbup.gif as tai pilu viena karta alyvuogiu kita karta saulegrazu aliejuko.o sakyk tu penkiu grudu dribsnius perki kur na ne vaikas skirti, na ta prasme kur grudai? g.gif net nezinau kaip paaiskint... biggrin.gif gal supratai biggrin.gif

taip p[aprasciausius dribsnius skirtus suaugusiems lietuviskus ,,Skaneja "firmos ...tik biski apsimelavau blush2.gif ne penkiu bet tirju grudu g.gif
sudetyje mieziu,kvieciu,avizu dribsniai ir trinu ne su mikseriu o su kokteilines plakikliais na yra peiliukai kurie labai smulkina tai thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Dany @ 2009 01 26, 17:32)
dekui 4u.gif
musu pediatre jau nuo 5men 1sav siule permizana ikose det,bet as tik 2a  diena kai tik duodu smile.gif
kiekvienoj saly vis kiti primaitinimo budai...va LT kruopu koses....o IT nuo 6men-kakaronai biggrin.gif
o permizanas tokiem maziam-butinai 24men islakymo turi but,jis tarkuojasi smulkia tarka ir kosej istirpsta-jame labai daug kalcio smile.gif

Na kas liecia permezano suri.,,,ir as labai susidomejau galvojau pirkti ir tarkuoti thumbup.gif savo angeliukui ,kad skaniau darzoviene valgytu,,,bet ten yra konservanto!!!!
tai jokiu budu dar nieko nevalgom kur yra konservantu,,,nesamone,,,, verysad.gif
Atsakyti