nu va tai nusipirkau DENTINOX ir žiurėsim kas bus , bet seiliojasi kaip nors kibiriuka po barzda statyk
Jei kuri mamyte jau bande kruopu kosyte, gal galite pasidalinti ispudziais? Ar valgo mazyliai? Musiske atrodo labai normaliai prieme, tai negailedama daviau daugiau . Dvi dienas nesitustino, siandien vel daviau darzoviu - rezultatas yra
QUOTE(houp @ 2009 02 16, 17:11)
o kaip mamytes del arbateliu???ar duodate po koseliu valgymo????
as tai duodu hipp pankoliu arbatytes, atsigeria kelis gurksnius. Ir siaip diena duodu tarp valgiu. Bandziau dar avieciu su ersketroziais, tai irgi patiko
QUOTE(jurgutex @ 2009 02 16, 16:38)
Jei kuri mamyte jau bande kruopu kosyte, gal galite pasidalinti ispudziais? Ar valgo mazyliai? Musiske atrodo labai normaliai prieme, tai negailedama daviau daugiau . Dvi dienas nesitustino, siandien vel daviau darzoviu - rezultatas yra
mes valgom kosytes labai megsta ryziu su bananu, bet irgi viduriukai kieteja o nuo darzoveniu atrodo kad viskas isivalo, dar priek kruopu koses dodu atsigert slyvu sulciu jos truputi atlaisvina viduriukus tik jas skiedziu nes rugstokos
QUOTE(jurgutex @ 2009 02 16, 16:38)
iš pradžių daviau pirmąją kūdikių košytę iš hipp- lb noriai valgė, bet man ji nelb patiko nes lb jau saldi buvo.. db valgom avižų dribsnius, taisau su mišinuku, tai valgo gana normaliai kartais vaisių tyrelės įdedu pasaldinimui
Papildyta:
QUOTE(houp @ 2009 02 16, 18:11)
o kaip mamytes del arbateliu???ar duodate po koseliu valgymo????
aš duodu po košelės, bet praėjus šiek tiek laiko, nes jei iš karto duodu, tai ji man atpila duodu arba žolelių arbatėlės iš hipp, arba obuolių sulčių irgi iš hipp, arba razinų kompotuką kažin man taip lb iškilo klausimas, jei aš savo obuolių sulčių duočiau gamintų, aišku skystų, nes vis natūralesnės būtų nei tos iš hipp aišku tos kur konservuotos
QUOTE(DdoviliuxX @ 2009 02 16, 20:31)
kažin man taip lb iškilo klausimas, jei aš savo obuolių sulčių duočiau gamintų, aišku skystų, nes vis natūralesnės būtų nei tos iš hipp aišku tos kur konservuotos
manau nepakenktu, man net terapeute patare taip, kai viduriukai buvo sukieteje, tai tada liepe grynu naminiu sulciu kelis saukstukus duot. O siaip tai gal tik praskiest truputuka reiketu ir vsio
mamos patarkit ka daryt?!pradejom valgyt grudines koses nu ir nors tu ka nevalgo! bandziau pati virti miezine, man tai skanu o jam ne tada nupirkau aptamilio ryziu-kukuruzu, tai man dar skaniau o jam dar labiau neskanu nei miezine siandien nupirkau hipp grikiu ir aptamilio ryziu-kvieciu tai ryt kuria nors duosiu gal bent kazkas jam patiks ir is vis su valgymu ve kazkas pasidare ryte ne laselio i burna neima tada valgo tik 11.30h darzoviene pries einant i lauka po lauko vos vos istraukia 70gr kai anksciau suvalgydavo po 210ml!tada tarp valgymu duod vaisines tyreles kad tik skranduke kas nors butu, na tada vargais negalais suvalgom puse porcijos grudienes na ir tada jau vakarinis pienukas max isgeria 120ml tada uzmigdzius igrudu kad dagertu! nakti butinai atsikelia pavalgyti ir butinai ne maziau 210ml!as nesuprantu kas jam cia darosi! baigiu isprotet nuo tokio valgymo jo... gal jau skonis nebepatinka? vis delto jau reikia keisti misinuka i 2nr...ir dar klausimas, o jus i pirktines grudu koses dedat sviestuko ar vaisiu tyreles ar tik i savo virtas grudienes dedat? o pacios is kokiu grudu verdat?
sveika na mes is pradziu valgem tik darzoviu kosele pradejom nuo bulvytes bet tik organic ,,na tai yra savos darzoves,,,
o dabar jau kelios dienos vakare ir ryte duodu penkiu grudu drypsniu ....patys paprasciausi...isverdu gerai ir su mikseriu,,,idedu sviestuko naturalaus o i darzoviene alyvuogiu aliejaus ,bet tai pat tik organic valgom isisiepe pirktines paragavom tai ne kas nepatiko ...
o kas del maitinimosi tai kaip pypliukams uzeina ,,,priklauso nuo nuotaikos ,,oro,,,miego,,,,pradingsta apetitas ir vel atsiranda nepergyvenk
o dabar jau kelios dienos vakare ir ryte duodu penkiu grudu drypsniu ....patys paprasciausi...isverdu gerai ir su mikseriu,,,idedu sviestuko naturalaus o i darzoviene alyvuogiu aliejaus ,bet tai pat tik organic valgom isisiepe pirktines paragavom tai ne kas nepatiko ...
o kas del maitinimosi tai kaip pypliukams uzeina ,,,priklauso nuo nuotaikos ,,oro,,,miego,,,,pradingsta apetitas ir vel atsiranda nepergyvenk
QUOTE(houp @ 2009 02 18, 01:15)
sveika na mes is pradziu valgem tik darzoviu kosele pradejom nuo bulvytes bet tik organic ,,na tai yra savos darzoves,,,
darzovienes tai mes super valgom ir pirktines ir mano virtas as tai pilu viena karta alyvuogiu kita karta saulegrazu aliejuko.o sakyk tu penkiu grudu dribsnius perki kur na ne vaikas skirti, na ta prasme kur grudai? net nezinau kaip paaiskint... gal supratai
QUOTE(Donata87 @ 2009 02 17, 21:52)
baigiu isprotet nuo tokio valgymo jo... gal jau skonis nebepatinka?
vaikelis gali prasciau valgyti, kai dantukai ima dygti, nes danteneles skauda, arba panorejo pasidaryti "iskrovos dienas" mano pupa irgi kartais buna kelias dienas prasciau valgo, bet veliau grizta i savo valgymo normas. jau kelios dienos kai vakarais ir rytais maziau misinuko geria, visada norma budavo 170ml o paskutiniu metu vos 80, max 100ml. reiskia daugiau ir nenori,uztenka tiek kiek suvalgo
QUOTE(Donata87 @ 2009 02 18, 10:38)
darzovienes tai mes super valgom ir pirktines ir mano virtas as tai pilu viena karta alyvuogiu kita karta saulegrazu aliejuko.o sakyk tu penkiu grudu dribsnius perki kur na ne vaikas skirti, na ta prasme kur grudai? net nezinau kaip paaiskint... gal supratai
taip p[aprasciausius dribsnius skirtus suaugusiems lietuviskus ,,Skaneja "firmos ...tik biski apsimelavau ne penkiu bet tirju grudu
sudetyje mieziu,kvieciu,avizu dribsniai ir trinu ne su mikseriu o su kokteilines plakikliais na yra peiliukai kurie labai smulkina tai
Papildyta:
QUOTE(Dany @ 2009 01 26, 17:32)
dekui
musu pediatre jau nuo 5men 1sav siule permizana ikose det,bet as tik 2a diena kai tik duodu
kiekvienoj saly vis kiti primaitinimo budai...va LT kruopu koses....o IT nuo 6men-kakaronai
o permizanas tokiem maziam-butinai 24men islakymo turi but,jis tarkuojasi smulkia tarka ir kosej istirpsta-jame labai daug kalcio
musu pediatre jau nuo 5men 1sav siule permizana ikose det,bet as tik 2a diena kai tik duodu
kiekvienoj saly vis kiti primaitinimo budai...va LT kruopu koses....o IT nuo 6men-kakaronai
o permizanas tokiem maziam-butinai 24men islakymo turi but,jis tarkuojasi smulkia tarka ir kosej istirpsta-jame labai daug kalcio
Na kas liecia permezano suri.,,,ir as labai susidomejau galvojau pirkti ir tarkuoti savo angeliukui ,kad skaniau darzoviene valgytu,,,bet ten yra konservanto!!!!
tai jokiu budu dar nieko nevalgom kur yra konservantu,,,nesamone,,,,