Įkraunama...
Įkraunama...

5 mėnesių vaikelio mityba, II tema

QUOTE(giljeta @ 2009 02 12, 14:05)
sveikos mamytes,noriu paklausti kiek jusu mazyliai suvalgo tyreles vienu maitinimu?
siandien mums 5 men.tai labai idomu,nes mano mazoji taip norei ja valgo kiek duosi tiek ir valgys,atrodo jog neturi soties jausmo g.gif

mūsiškė suvalgo 90-125 ml ne daug bet ką padarysi, jau susitaikėm su tuo, nes ji pas mus ir mišinuko suvalgo apie 140 ml smile.gif
Atsakyti
mmytes,kiek karti duodat i diena kosytes ar tyreles 5 men.vaikiukaui,jei dar savo pienuku maitinat?ar duodat atsigert dar ka nors?
Atsakyti
Mano angelėlis suvalgo dvi vidutinio dydžio bulves ir morką. Tikiuosi jai nei per daug nei per mažai, nes anksčiau dar užsigerdavo mišinuku, o dabar į tą pusę net žiūrėti nenori. Suspaudžia luputes nors tu ką tongue.gif
Šiandien angelėlis užprotestavo ir nenori valgyti pusiau gulom, nori sedėti. Tačiau dar pati neatsisėda dar tik bando. Keliasi keliasi ir niekaip nesigauna, bet jei rado už ko užsikabinti tai tik pačiumpa ir prisitraukia su rankytėm tik lygsvaros neišlaiko ir griūna ant šoniuko. Tada tai užpyksta. Oi nukrypau nuo temos ax.gif
Tai va šiandien pabaigėm valgyti sedėdami ant mamos kelių
Atsakyti
o sausainukau su pienuku jums bega pro avent soskute su 1 skylute?
Atsakyti
Na, kazin ar
ai 5 men kudikeliui dar ka nors duot valgyt, isskyrus Mamos Piena g.gif ? As tik 6 men pasiuliau papildomo maisto mirksiukas.gif , o mesyte tik 7,5 men rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Donata87 @ 2009 02 12, 14:48)
dekui 4u.gif cia jis pirma kart pats atsisedo ir issedejo kokiu 10sek pats biggrin.gif  is tos laimes dar spejau nugriebt fotika nufotkint! biggrin.gif

Kaip smagu, kai spejama iamzint tokias akimirkas bigsmile.gif

O del maitinimo, tai per pietus valgom darzoviu tyrele, veliaus banana, o vakare pieniska tyrele ir salia viso to MP. Bet pieno nedaug geria, tik rytais gali ji isiulyt didesniais kiekiais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilmutee-JE: 12 vasario 2009 - 16:05
QUOTE(mamyčiux @ 2009 02 12, 17:00)
Mano angelėlis suvalgo dvi vidutinio dydžio bulves ir morką. Tikiuosi jai nei per daug nei per mažai, nes anksčiau dar užsigerdavo mišinuku, o dabar į tą pusę net žiūrėti nenori. Suspaudžia luputes nors tu ką tongue.gif
Šiandien angelėlis užprotestavo ir nenori valgyti pusiau gulom, nori sedėti. Tačiau dar pati neatsisėda dar tik bando. Keliasi keliasi ir niekaip nesigauna, bet jei rado už ko užsikabinti tai tik pačiumpa ir prisitraukia su rankytėm tik lygsvaros neišlaiko ir griūna ant šoniuko. Tada tai užpyksta. Oi nukrypau nuo temos ax.gif
Tai va šiandien pabaigėm valgyti sedėdami ant mamos kelių

o as savo saulutes kitaip ir nepamatinu tik kai sedi pas mane ant keliu,tai dar siaip netaip valgo,nes kitaip sukinejasi uz saukstelio griebia,o neduok dieve uzmatys seilinuka doh.gif doh.gif doh.gif viskas vaikui katastrofa doh.gif doh.gif doh.gif ima traukia pyksta turiu nuimti nes kitaip visai nevalgys tai va valgom neuzsidejusios seilinuko tai bunam tokios ohmy.gif ohmy.gif
Atsakyti
sveikos mamytes, as savo mazyle pradejau primaitinti nuo 4,5mėn. paragavus kosiu mazoji nenori gerti pieno schmoll.gif tai va ir nezinau ar cia gerai ar ne g.gif
Atsakyti
QUOTE(nerfis @ 2009 02 13, 11:41)
sveikos mamytes, as savo mazyle pradejau primaitinti nuo 4,5mėn. paragavus kosiu mazoji nenori gerti pieno schmoll.gif  tai va ir nezinau ar cia gerai ar ne g.gif

Ar gerai, ar negerai, nieko cia jau nebepakeisi schmoll.gif
Mazyliai pasirenka, kas jiems skaniau. Mes tai per pietus, vietoj pienuko geriam razinu kompota (cia viena mamyte pasufleravo, tai ir mes pabandem) rolleyes.gif
Atsakyti
sveikutes, oi kokia dienele turėjau doh.gif laukiam dantuko tai siandie tokia pikta buvo mano panelė. Tai pries miega ikisau zvakute ir uzmigo pagaliau, net nevalge pries miega. Noriu paklausti gal kas naudoja tuos tepaliukus dantenom ar padeda????????
Atsakyti
QUOTE(nerfis @ 2009 02 14, 01:09)
sveikutes, oi kokia dienele turėjau doh.gif laukiam dantuko tai siandie tokia pikta buvo mano panelė. Tai pries miega ikisau zvakute ir uzmigo pagaliau, net nevalge pries miega. Noriu paklausti gal kas naudoja tuos tepaliukus dantenom ar padeda????????

Labas rytas visus ir visas sveikinam su Meiles diena 4u.gif 4u.gif 4u.gif wub.gif wub.gif wub.gif heart.gif heart.gif heart.gif
mes naudojam dantenox tepaliuka dantenoms mano angeliukui angel.gif padedavo patepus nusiramindavo
Atsakyti
QUOTE(giljeta @ 2009 02 14, 08:30)
Labas rytas visus ir visas sveikinam su Meiles diena 4u.gif  4u.gif  4u.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  heart.gif  heart.gif  heart.gif
mes naudojam dantenox tepaliuka dantenoms mano angeliukui angel.gif padedavo patepus nusiramindavo

o mums jis visai nepadeda doh.gif mūsiškė ir lb nerami, vis laukiam tų dantukų blink.gif bigsmile.gif
Atsakyti