Įkraunama...
Įkraunama...

5 mėnesių vaikelio mityba, II tema

QUOTE(Dany @ 2009 02 08, 20:44)
oi dekui dekui bigsmile.gif nuo rytojaus teks mums issikelt i meniu nuo 6men 4u.gif
dekui 4u.gif
kai biski dantuku uzaugs-tada biggrin.gif
mano mazules vardas taippat-Enrika bigsmile.gif  wub.gif

buvau jau užmačiusi bigsmile.gif wub.gif

Papildyta:
QUOTE(Martule @ 2009 02 09, 11:44)
sveikutes mamytes!
jungiames prie jusu, priimsit?  ax.gif mes valgom misinuka Belakt nuo 3men. nuo 4men pradejau duot toki pati misinuka su ryziu miltais ir dar su grikiu miltais, tai is viso 3 rusiu misinukas tongue.gif , todel  lengviau i  valgiarasti ivedeme kosytes. Tai pusryciams valgome ryziu kosyte su bananais, Pietums  darzoviu kose (bulve+morka+ziedinis kopustas), zadu greitai jau ir mesytes idet bei moliuga bandyt, vakare misinuka su avizu miltais, tarp valgymu duodu obuoliuko tyreles. Geriam ir arbatytes po kosyciu r tyreliu po kelis gurksnius, nes daugiau nenorim  rolleyes.gif kosytes gaminu pati. Labai laukiam dantuku, seiliu upes didziausios bega, i burna eina viskas kas tik po ranka biggrin.gif  sveriam 7300g, bet smulkuciai esam, tik 62cm ax.gif  wub.gif

panašiai valgot kaip ir mes, tik aš ryte duodu pirmąją košę, per pietus daržovienę (morka+bulvė+moliūgas), vakare mišinukas, tapr valgymų vaisių turelės.. sveriam db 7,5 kg ir esam 65 cm ūgio ax.gif
Atsakyti

panašiai valgot kaip ir mes, tik aš ryte duodu pirmąją košę, per pietus daržovienę (morka+bulvė+moliūgas), vakare mišinukas, tapr valgymų vaisių turelės.. sveriam db 7,5 kg ir esam 65 cm ūgio ax.gif
[/quote]

aha, tikrai bigsmile.gif o kaip tu ta moliuga laikai? saldyklyje gal? ar paprastai saldytuve? nes ziedini kopusta as pirkau sviezia, supjausciau mazytemis porcijomis i maiseliu sudejau ir i saldikli, kai gaminu isimu porcijike ir verda ax.gif tai galvoju gal su moliugu panasiai reiketu? rolleyes.gif
o vaisiu tyreles kokias jau valgot?
Atsakyti
[quote=Martule,2009 02 09, 13:45]
[/quote]

aha, tikrai bigsmile.gif o kaip tu ta moliuga laikai? saldyklyje gal? ar paprastai saldytuve? nes ziedini kopusta as pirkau sviezia, supjausciau mazytemis porcijomis i maiseliu sudejau ir i saldikli, kai gaminu isimu porcijike ir verda ax.gif tai galvoju gal su moliugu panasiai reiketu? rolleyes.gif
o vaisiu tyreles kokias jau valgot?
[/quote]
aš duodu moliūgą su bulve iš tyrelių, nes neturim savų daržovių, iš savų verdu tik bulvę su morka, nes toms PC ir turgeliais db nepasitikiu schmoll.gif o iš vaisų obuolį+bananas+persikas, dar slyvos kai viduriukai kietėja, bet db nebekietėja, tfu tfu mirksiukas.gif
Atsakyti
gal jau yra mamyciu bandanciu ivesti mesyte i raciona?
planuoju greitu laiku jau duoti paragaut, bet iskylo daug klausimu.
patarkit prasau nuo kokios mesytes reiketu pradet virti kosytes, ir kaip reiketu virti? mesyte atskirai, ar pirma mesyte tada kartu darzoves? mesyte is karto sumalta dedate, ar viriate gabala, o isvirta tik sumalate? patarkit please blush2.gif biggrin.gif
is anksto visoms dekui 4u.gif
Atsakyti
apie kokia cia mesyte kalba eina nuo 5 menesiu?
pradzioj vaikai pratinami valgyti bulve morka ... darzoves, o mesa paskiausiai
Atsakyti
manau, kad mėsytės 5 mėn. mažiu skrandukai dar neiveiks schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raulina: 10 vasario 2009 - 08:53
QUOTE(raulina @ 2009 02 10, 08:52)
manau, kad mėsytės 5 mėn. mažiu skrandukai dar neiveiks schmoll.gif

g.gif kosytes ne visosduoda iki 6men.,o cia mesa schmoll.gif
Atsakyti
g.gif o tai nuo kada pacios planuojat pradet mesyte duot? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Martule @ 2009 02 10, 13:13)
g.gif    o tai nuo kada pacios planuojat pradet mesyte duot?  g.gif

mesyte planuoju duot anksciausiai tik nuo 7men nes kaip ir kitos manau kad dar skrandukas neiveiks schmoll.gif bus tiek kosiu rusiu per daug mazuciams... schmoll.gif spes paraugaut mesytes, viskam savas laikas mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Donata87: 10 vasario 2009 - 12:25
QUOTE(Donata87 @ 2009 02 10, 13:24)
mesyte planuoju duot anksciausiai tik nuo 7men nes kaip ir kitos manau kad dar skrandukas neiveiks schmoll.gif  bus tiek kosiu rusiu per daug mazuciams... schmoll.gif spes paraugaut mesytes, viskam savas laikas mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės 4u.gif
Norėtume prisijungti prie Jūsų didelio būrio. Mano angelėlis angel.gif turi jau du dantukus todėl retkračiais jau duodu pagraužt barankytę gerai sudžiovintą ir duonos gabalėlį. biggrin.gif O taip tai mes pradėjome valgyti pirktines kruopų košeles dabar jau bando ir avižų košelę Nordic. Labai skaniai suvalgo ir mano gamintą daržovienę bulvė + morka, tačiau dabar prieš virdama morką išimsiu šerdį kadangi ji alergizuoja mano mažylę mirksiukas.gif
O dėl mėsytės aš manau g.gif vertėtų palaukti. Juk jų skarandukai dar nepripratę virškinti sunkaus maisto. Bet jei nusprendėt į racioną įvesti mėsytę tai reikėtų pradėti nuo veršienos. 2.gif
Atsakyti
As dziaugiuosi kad mano saulute valgo darzoviene ir tyreles,nes buna dienu,kad neisiulysi jai viso sito maisto,o apie mesyte negali buti ne kalbos manau,kad dar per anksti mazyliams angel.gif
Atsakyti