Įkraunama...
Įkraunama...

5 mėnesių vaikelio mityba, II tema

sveikos mamos su leliukais 4u.gif

gal kas gali informuoti apie misinukus be laktozes? g.gif mes naudojom isomil, bet mano piplys nenori jo gerti schmoll.gif , dabar nusipirkau NAN, nzn gal bus geriau. apskritai, jis tuos misinukus geria tik nakti, ir tai springdamas ir spjaudydamas doh.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes, jungiames ir mes prie jusu 4u.gif
Mes geriam MP, pietum valgom pirktines darzoviu tyreles, vakarais- pieniskas ar vaisiu tyreles, megstam banana, obuoliuka.
Paskutiniu metu nelabai benori mano mergina gert MP, o tyreles tik duok. Ziuriu, jus jau duodat ir kosyciu, gal reiks ir mums pabandyt.
Atsakyti
Maitinu dar MP ir pradėsiu primaitint tik po 3 sav. Nesuprantu noro kuo anksčiau vaikui viską kišt (jei tik svorio pakanka ir hemoglobinas geras)
Atsakyti
QUOTE(dange29 @ 2009 02 06, 15:33)
Maitinu dar MP ir pradėsiu primaitint tik po 3 sav. Nesuprantu noro kuo anksčiau vaikui viską kišt (jei tik svorio pakanka ir hemoglobinas geras)

Jei pieno pakanka, svoris auga ir hemoglobinas geras, tai papildomai iki 6 men nieko duot nereikia. Bet kai taip nera, reikia primaitint, vat tada ir reikia sukt galva kas vaikui geriau ir saugiau.
Atsakyti
QUOTE(Vilmutee-JE @ 2009 02 06, 16:42)
Jei pieno pakanka, svoris auga ir hemoglobinas geras, tai papildomai iki 6 men nieko duot nereikia. Bet kai taip nera, reikia primaitint, vat tada ir reikia sukt galva kas vaikui geriau ir saugiau.

jei jau neturi MP ir misinuko nelabai jau nori valgyti tai tenka mastyti kuo cia savo kudikeli maitinti.
siandien pabandem obuolius su persikais taip skaniai essen.gif tik spek duoti thumbup.gif
Atsakyti
Man toks klausimas iskilo g.gif ,o kada reikes duot leliui normalius pusrycius, pietus, vakariene g.gif ?aisku, neiskaitant pieniuko :ax:ir ka duot, pvz ryte- kosyte,per pietus- darzoviene, o vakare vel kosyte?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo manx: 07 vasario 2009 - 12:48
QUOTE(manx @ 2009 02 07, 12:46)
Man toks klausimas iskilo  g.gif ,o kada reikes duot leliui  normalius pusrycius, pietus, vakariene  g.gif ?aisku, neiskaitant pieniuko  :ax:ir ka duot, pvz ryte- kosyte,per pietus- darzoviene, o vakare vel kosyte?

palei mane tai kazkur nuo 8to men g.gif ..parasysiu,kaip vyresniaja maitindavau....pusryciam misinukas+sausainukai tipstantys,pietum-kose+mesa,vakarienei-kruopu koses,pries miega-vel misinukas.

siandien jau i darzoviu kose dejau mesytes tyrele-valge maze labai gerai smile.gif

o rytoj-mums jau 6menesiukai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Dany @ 2009 02 08, 16:15)
palei mane tai kazkur nuo 8to men g.gif ..parasysiu,kaip vyresniaja maitindavau....pusryciam misinukas+sausainukai tipstantys,pietum-kose+mesa,vakarienei-kruopu koses,pries miega-vel misinukas.

siandien jau i darzoviu kose dejau mesytes tyrele-valge maze labai gerai smile.gif

Tai jus Sveikiname su pusmetinuko gimtadieniu thumbup.gif happybday.gif bis.gif vacation4.gif birthday.gif
Atsakyti
QUOTE(Dany @ 2009 02 08, 15:15)

Sveikinam su pusiau gimtadieniu clap.gif birthday.gif !
Kaip smagu , kad mesyte valge, as itariu, kad maniske tai ne labai valgys, nes pripazista tik bulve su morka, o kitu nevalgo, suspaudzia lupytes ir neikisi niekaip, arba ziaugcioja.Vakar pabandem duot ryziu su bananu kosele Milupos ,tai pora saukstuku ir psio doh.gif
O kada bus galima duot kokia baronkyte ar duonyte pagrauzt?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo manx: 08 vasario 2009 - 17:45
QUOTE(manx @ 2009 02 08, 18:24)
Sveikinam su pusiau gimtadieniu  clap.gif  birthday.gif !
Kaip smagu , kad mesyte valge, as itariu, kad maniske tai ne labai valgys, nes pripazista tik bulve su morka, o kitu nevalgo, suspaudzia lupytes ir neikisi niekaip, arba ziaugcioja.Vakar pabandem duot ryziu su bananu kosele Milupos ,tai pora saukstuku ir psio  doh.gif
O kada bus galima duot kokia baronkyte ar duonyte  pagrauzt?

mūsiškė ir be morkos ir bulvės daugiau nieko nepripažįsta doh.gif nu dar moliūgą biškutį bigsmile.gif o dar noriai valgo pirmąją košę hipp thumbup.gif ir kas be ko vaisines tyreles mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aida.gir @ 2009 02 08, 17:11)
Tai jus Sveikiname su pusmetinuko gimtadieniu thumbup.gif  happybday.gif  bis.gif  vacation4.gif  birthday.gif

oi dekui dekui bigsmile.gif nuo rytojaus teks mums issikelt i meniu nuo 6men 4u.gif

QUOTE(manx @ 2009 02 08, 17:24)
Sveikinam su pusiau gimtadieniu  clap.gif  birthday.gif !

O kada bus galima duot kokia baronkyte ar duonyte  pagrauzt?

dekui 4u.gif
kai biski dantuku uzaugs-tada biggrin.gif

QUOTE(DdoviliuxX @ 2009 02 08, 18:10)

mano mazules vardas taippat-Enrika bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
sveikutes mamytes!
jungiames prie jusu, priimsit? ax.gif mes valgom misinuka Belakt nuo 3men. nuo 4men pradejau duot toki pati misinuka su ryziu miltais ir dar su grikiu miltais, tai is viso 3 rusiu misinukas tongue.gif , todel lengviau i valgiarasti ivedeme kosytes. Tai pusryciams valgome ryziu kosyte su bananais, Pietums darzoviu kose (bulve+morka+ziedinis kopustas), zadu greitai jau ir mesytes idet bei moliuga bandyt, vakare misinuka su avizu miltais, tarp valgymu duodu obuoliuko tyreles. Geriam ir arbatytes po kosyciu r tyreliu po kelis gurksnius, nes daugiau nenorim rolleyes.gif kosytes gaminu pati. Labai laukiam dantuku, seiliu upes didziausios bega, i burna eina viskas kas tik po ranka biggrin.gif sveriam 7300g, bet smulkuciai esam, tik 62cm ax.gif wub.gif
Atsakyti