Įkraunama...
Įkraunama...

CHANEL parfumerija - 2

Gardenia oi kaip norečiau, na sako niekada nesakyk niekada tai tikiuosi kad ir šitam norui ateis išsipildymo diena ax.gif
Atsakyti
Kaip jau minejau, pirmasis mano noras Chanel 22. jau pradejo pildytis, po keliu savaiciu tikiuosi juos tureti wub.gif
Parsisiunciau visus Chanel eksliuzyvu meginukus, bet Nr. 22 ir Cuir de Russie labai suzavejo, nors tiesa sakant, labai jie man panasus.
Coromandelo atsargu prisipirkau is Ingakalnio, Gardenijos dalybas praziopsojau, bet dabar pameginusi is meginuko zinau, kad man ju reikia ax.gif
Is tu, visiem prieinamu, labai zaviuosi Coco, turiu edp versija, netrukus isigysiu ir edt. Taip pat turiu zymiaja Mademoiselle (nes reikia pripazinti, kad tai tikrai populiarus kvapas) ir sie kvepalai man kelia labai siltus prisiminimus (nusipirkau juos pries kelis metus vaziuodama i Paryziu ir tas kelias dienas kvepejau butent tais kvepalais, tai kai dabar uzsipurskiu, tai is karto iskyla ivairios asocijaciojos ir prisiminimai wub.gif sita dalyka, beje, rekomenduoju visoms: pries kelione pirkti naujus kvepalus - tas kvapas visam laikui asocijuosis su ta vieta, kelione)
Atsakyti
pritariu drinks_cheers.gif As neseniai buvau Paryziuje ir ten nupirkau chanel chance eau fraiche kvepalus, tai dabar visuomet prisimenu nuostabia kelione, kai tik pasipurskiu siais kvepalais thumbup.gif Nuotaika akimirksniu pakyla
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo EvaKuz: 27 birželio 2010 - 13:23
Ar kas galėtų patarti, kur būtų galima Lietuvoje pauostyti/pirkti Cuir de Russie? mastau.gif
Sugundė apibūdinimai, bet nepabandžius nesinori internetu pirkt viso butelio smoke.gif
Atsakyti
QUOTE(Lox @ 2010 07 18, 00:38)
Ar kas galėtų patarti, kur būtų galima Lietuvoje pauostyti/pirkti Cuir de Russie? mastau.gif
Sugundė apibūdinimai, bet nepabandžius nesinori internetu pirkt viso butelio smoke.gif

Lietuvoje nei nusipirkti, anei pauostyti parduotuvėse jų nerasi. Ir užsienyje jie parduodami tik Chanel butikuose. Bet gali ieškoti, mačiau nemažai skelbimų, kad parduoda atomikuose čia:
http://www.supermama...;#entry38899684

Man pačiai tas kvapas laabai patinka, kadangi viso buteliuko nenusipirksiu, o ir nereikia man tokio kiekio, pasitenkinau ir džiaugiuosi dideliu jų atomiku. Beje pastebėjau tokią tendenciją, kad SM Kvepalų išparduotuvėje buvo daug skelbimų, jog parduoda šio kvapo atomikus. Reiškia, vistik dideliai daliai tie kvepalai nepatiko. Peršasi išvada, kad tikrai ne tas kvapas, kurį galima pirkti ant nematuškių.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 18 liepos 2010 - 09:22
QUOTE(Ingėnas @ 2010 07 18, 09:22)
Beje pastebėjau tokią tendenciją, kad SM Kvepalų išparduotuvėje buvo daug skelbimų, jog parduoda šio kvapo atomikus.

Ačiū už nuorodą. Ieškosiu clap_1.gif

QUOTE(Ingėnas @ 2010 07 18, 09:22)
Reiškia, vistik dideliai daliai tie kvepalai nepatiko. Peršasi išvada, kad tikrai ne tas kvapas, kurį galima pirkti ant nematuškių.

Ypač kai tokie gražūs skaičiukai ant kainos lipduko doh.gif
Atsakyti
Chanel - beveik visu merginu ir moteru silpnybe smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eddie_1 @ 2010 08 01, 11:24)

O tai čia tyrimai tokie buvo atlikti g.gif
Laimei, pati į tą silpstančių alpstančių tarpą nepapuolu tongue.gif
Yra keletas Chanel kvapų, kuriuos myliu. Bet tik keletas. Didžiąjai daugumai jų (beje, matyt, patiems populiariausiems) esu abejinga.
Atsakyti
QUOTE(Eddie_1 @ 2010 08 01, 11:24)

Gerai, kad yra žodis beveik, nes tai tikrai nėra mano silpnybė lotuliukas.gif - kol kas prisijaukinau tik vieną Chanel kvapą - Chance Eau Tendre wub.gif . Sakyčiau dalis moterų Chanel kvėpinasi dėl mados, t.y. kad parodytų savo statusą visuomenėje - man asmeniškai tas beždžionavimas pasibaisėtinas. Teko sutikti tokių, kurios tiesiog laukia, kad paklaustumei - kuo kvepiniesi...ir tada išdidžiai ištaria tą stebuklingą žodį Chanel....O man asmeniškai pats brand'o pavadinimas nieko nereiškia - ką aš padarysiu, jei man tarkim Coco Chanel tiesiog nosį riečia schmoll.gif . Juk kvepalai yra skonio reikalas...tiksliau nosies reikalas - labai individualus dalykas biggrin.gif
Ir yra dalis tų, kurioms išties tai atgaiva sielai, kvapai, kuriuos myli ir perka todėl, kad patinka pats kvapas, o ne todėl, kad tai būtent Chanel kvepalai. Taip pat dalis tų, kurios pamilo šį brand'ą ir kolekcionuoja jo kvapus. Tokiomis moterimis aš žaviuosi. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zuvyte26 @ 2010 08 01, 11:41)
ką aš padarysiu, jei man tarkim Coco Chanel tiesiog nosį riečia  schmoll.gif .

O man kaip tik praktiškai vienintelis šis Chanel kvapas iš populiariųjų labai labai ir net labai patinka rolleyes.gif thumbup.gif Dar savotiškai patinka Allure, bet neturiu kol kas jų savo kvepalyne, tai matyt yra labiau patinkančių smile.gif
Na o kitas patinkantis Chanel kvapas - nepopuliarieji tarp lietuvių parfumisčių Cuir de Russie . Kodėl jie daugumai vistik neprilimpa, man savotiška keista. Bet tuo pačiu ir džiaugiuosi, kad su šiuo kvapu esu kaip ir išskirtinė smile.gif
Atsakyti
Labai noriu šių, ir jau tuoj tuoj turėsiu biggrin.gif tongue.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 08 01, 12:50)
O man kaip tik praktiškai vienintelis šis Chanel kvapas iš populiariųjų labai labai ir net labai patinka rolleyes.gif  thumbup.gif  Dar savotiškai patinka Allure, bet neturiu kol kas jų savo kvepalyne, tai matyt yra labiau patinkančių smile.gif
Na  o kitas patinkantis Chanel kvapas - nepopuliarieji tarp lietuvių parfumisčių Cuir de Russie . Kodėl jie daugumai vistik neprilimpa, man savotiška keista. Bet tuo pačiu ir džiaugiuosi, kad su šiuo kvapu esu  kaip ir išskirtinė smile.gif

O man dauguma Chanel patinka. Ir Cuir de Russie biggrin.gif Jau nekalbant apie Coco, Nr.5, ar Coromandel. Mano brandas, ir jokios cia mados smile.gif
Atsakyti