Įkraunama...
Įkraunama...

CHANEL parfumerija - 2

QUOTE(Voxi @ 2010 04 02, 11:16)
Kiek zinau, tiesiogiai nesiuncia, ieskokit tarpininku/draugu/giminiu. Tiesa, kazka girdejau, jog Paryziaus butikas siuncia. Tik linko neturiu.

Amerika siuncia.Per tarpininkes neturetu but sudetinga,tik muita gali paskaiciuot.Kaip beziuretum,labiausiai verta paciam ar draugu paprasyt.
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2010 04 02, 13:05)
Amerika siuncia.Per tarpininkes neturetu but sudetinga,tik muita gali paskaiciuot.Kaip beziuretum,labiausiai verta paciam ar draugu paprasyt.

per tarpininkus irgi verta.
Kad ir siuntimui bei +15proc uzsimetus, vis tiek pigiau iseina nei europoje pirkti
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2010 04 02, 18:37)
per tarpininkus irgi verta.
Kad ir siuntimui  bei +15proc uzsimetus, vis tiek pigiau iseina nei europoje pirkti

Na stai-jau turiu Coromandel uz 204 eu rolleyes.gif ,gerumas neapsakomas,antros kaledos 000054.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2010 05 16, 15:02)
Na stai-jau turiu Coromandel uz 204 eu rolleyes.gif ,gerumas neapsakomas,antros kaledos  000054.gif

Pavyyyyyydžiu, tik aš norėčiau už tiek $ įsigyti rolleyes.gif Vis žadu pradėti taupyti kažkuriam exclusiviniam kvapui, bet kažkas vis užlenda į tą tarpą, taip turbūt ir bus, kol neužaugsiu didelė ir negalėsiu įsigyt iš karto visų kvapų lotuliukas.gif

Sveikinu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(as-ne-tavo @ 2010 05 16, 21:14)
Pavyyyyyydžiu, tik aš norėčiau už tiek $ įsigyti  rolleyes.gif Vis žadu pradėti taupyti kažkuriam exclusiviniam kvapui, bet kažkas vis užlenda į tą tarpą, taip turbūt ir bus, kol neužaugsiu didelė ir negalėsiu įsigyt iš karto visų kvapų  lotuliukas.gif

Sveikinu  4u.gif

O tai kuris nors Chanel eksliuzyvinis patinka? Ar pirkti norisi vien todėl , kad jis eksliuzyvinis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 05 16, 22:32)
O tai kuris nors Chanel eksliuzyvinis patinka? Ar pirkti norisi vien todėl , kad jis eksliuzyvinis g.gif

Oj ne, pirkti nesinori vien todėl, kad pirkti ar, kad ekskliuzyvinis, o todėl, kad visi kvapai, kuriuos galima pauostyti mūsų parduotuvėse, patinka, todėl manau, kad tie, kurių galimybės pauostyti nėra, patiks dar labiau rolleyes.gif

O ir šiaip, piniginės nelaimei, kvapams nesu išranki, beveik kiekvieną kvapą galiu pamilt ir mielai juo kvėpintis bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(as-ne-tavo @ 2010 05 16, 21:50)
Oj ne, pirkti nesinori vien todėl, kad pirkti ar, kad ekskliuzyvinis, o todėl, kad visi kvapai, kuriuos galima pauostyti mūsų parduotuvėse, patinka, todėl manau, kad tie, kurių galimybės pauostyti nėra, patiks dar labiau  rolleyes.gif

O ir šiaip, piniginės nelaimei, kvapams nesu išranki, beveik kiekvieną kvapą galiu pamilt ir mielai juo kvėpintis  bigsmile.gif

Mat kaip g.gif , tada tikrai nelaimė tavo piniginei biggrin.gif
Aš net turėdama krūvą pinigų kažin ar norėčiau supirkti visus šiek tiek patinkančius, tuos, kuriais kartkartėmis norėtųsi kvepėti. Visgi bent pas mane vyksta natūrali atranka - noriu turėti ir kvepėti tik pačiais pačiausiais. Geriausiais man, pagal mano subjektyvų supratimą.

Ir mano piniginės laimei iš visų uostytų Chanel eksliuzyvų besąlygiškai įsimylėjau tik vieną kvapą - Cuir de Russie. Gal su po intensyvaus pažindinimosi proceso dar koks nors patiktų, bet iš pirmo pauostymo kiti pakolkas neužkabino.
Vienu metu patiko Beige, labai jų norėjau, turėjau atomike, bet gan greit atsibodo. O Coromandel iš pradžių labai patiko (irgi turėjau lašą atomike), bet vėliau pradėjo juose lįsti kažkokia mane erzinanti nata g.gif Va nepamenu, ar 28 La Pausa teko uostyti, labai gali būti, kad tie man ir patiktų, irisų kvapą aš mėgstu. Na ir Nr. 22 pasirodė verti dėmesio, bet net tiek, kad aš jų žūt būt užsimanyčiau.
Atsakyti
as ne tavo - sm isparduotuveje, rudaplauke perka is www.chanel.com mirksiukas.gif ten gali bet kuri norima nusipirkti, kaina iseina superine, neseniai gavau vienus 200usd + 15proc + 16usd x is usd kurso (jis buvo 2,85)

Ingenai, zinai, as turiu tris is eksliuzyvines serijos, bet mielai isigyciau visus, ir tai tikrai padarysiu, nors sakykime, yra dveji, kuriais nesikvepinciau pati, ne mano kvapas (nesuaugau matyt iki ju).

bet Chanel - noriu tureti visus iki vieno, ir ne tiek daug truksta rolleyes.gif

P.s nors kai kurios yra pries pilstyma i atomikus, o as esu uz - nusipirkusi 200ml visuomet 150ml ispurskiu ir sau pasilieku likuti, man tiek sociai ( nors gardenia gailiuosi kad tik tiek paislikau) ax.gif

bet cia gal ne visai i Chanel tema.
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2010 05 17, 08:18)
as ne tavo -  sm isparduotuveje, rudaplauke perka is www.chanel.com  mirksiukas.gif  ten gali bet kuri norima nusipirkti, kaina  iseina superine,  neseniai gavau vienus 200usd  + 15proc + 16usd x is usd kurso (jis buvo 2,85)

P.s nors kai kurios yra pries pilstyma i atomikus, o as esu uz  - nusipirkusi 200ml  visuomet 150ml ispurskiu ir sau pasilieku likuti, man tiek sociai ( nors gardenia gailiuosi kad tik tiek paislikau)  ax.gif

bet cia gal ne visai i  Chanel tema.

Pasiseke,kad deze i muitine nepateko mirksiukas.gif .As taip pat Coromandel pirkau su drauge per puse,nusipurskinejam is kanistrelio po truputi.Man tik gaila,kad as visus idomesniu kvapu pilstymus isparduotuveje praziopsau...
Atsakyti
Didele mano svajone yra bent 3 Chanel eksluzyvai: Nr. 22, Gardenia ir Cuir de Russie 4u.gif Pirmoji turetu issipildyti jau sia vasara, antroji metu pabaigoje (labai tikiuosi, kad taip ir bus) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2010 05 17, 15:32)
Pasiseke,kad deze i muitine nepateko mirksiukas.gif .As taip pat Coromandel pirkau su drauge per puse,nusipurskinejam is kanistrelio po truputi.Man tik  gaila,kad as visus idomesniu kvapu pilstymus isparduotuveje praziopsau...

pateko i muitine bet neapmuitino rolleyes.gif
QUOTE(Nińa_del_viento @ 2010 05 17, 16:58)
Didele mano svajone yra bent 3 Chanel eksluzyvai: Nr. 22, Gardenia ir Cuir de Russie  4u.gif  Pirmoji turetu issipildyti jau sia vasara, antroji metu pabaigoje (labai tikiuosi, kad taip ir bus)  smile.gif

gardenia tikrai geris, ypac tokiu oru kaip siandien (silta, lyja....)
Cuir de Russie jau man idomu kas do kvapas, visiskai istestavimo nebepamenu, zinau kad nepatiko, bet nepatiko ir Coromandel pradzioj o dabar ka tu....

mano taikiniuose yra irgi keli bambaliai dar
Atsakyti
Ingakalni, kokius ekskliiuzyvus dabar parsisiuntėt? Ar dalinsitės išparduotuvėje? ax.gif

Labai smalsu išbadyti visus jų kvapus...
Atsakyti