Įkraunama...
Įkraunama...

CHANEL parfumerija - 2

QUOTE(Smauglius @ 2010 01 19, 22:44)
Šitų tai liežuvis neapsiverstų popsiukais vadint  biggrin.gif Ypač Chanel Coco - nemarioji Chanel klasika. Kai kurių prisiekusių Chanel gerbėjų nuomone, tik Coco sugebėjo prilygti šedevrui No.5  smile.gif

Hm , sutinku smile.gif , bet pagalvojau kadangi jie ne eksliuzyvas, tai, subjektyviai, priskyriau kitai grupei.....Na , o del sedevru, tai vel gi , mano subjektyvia nuomone, coco netgi pranoksta No.5
Atsakyti
Sveikos 4u.gif , ar galėtų man žinovės paaiškinti, kokios spalvos turėtų būti Chanel Coco mademoiselle EDP- vos vos ružavas, taip, o ne gelsvas?
O EDT- gelsvas? Nes bandau " neužsirauiti "ant fufliako. doh.gif
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
edp tikrai tik "ružavokas".
Atsakyti
EDT gal ienu tonu geltonesnis, bet irgi i rausvuma, na bent dabar vakare jie taip atrodo. ax.gif
Atsakyti
Kuo skiriasi kvapas vienas nuo kito? 4u.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Mo(ni)ka @ 2010 02 21, 13:15)
Kuo skiriasi kvapas vienas nuo kito?  4u.gif 

user posted image

user posted image

kvapu bigsmile.gif
Atsakyti
nueikite i fragrantica, paskaitykite vienu kvepalu aprasyma, tada kitu - matysite wink.gif
ar manote kad cia tik buteliuku spalva kitokia laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mo(ni)ka @ 2010 02 21, 16:15)
Kuo skiriasi kvapas vienas nuo kito?  4u.gif 

Visiskai skirtingi kvapai, naujieji tendre saldoki, avietes uzuodziu, kompotelis biggrin.gif nepaliko ispudzio unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(pelytea. @ 2010 02 21, 16:08)

Tiek ir pati suprantu biggrin.gif

QUOTE(Ingakalnis @ 2010 02 21, 16:27)
nueikite i fragrantica, paskaitykite vienu kvepalu aprasyma, tada kitu - matysite wink.gif
ar manote kad cia tik buteliuku spalva kitokia laugh.gif

Skaityti moku, bet klausiu, kas žino, kuo tie kvapai skiriasi.

QUOTE(Ginariukė @ 2010 02 21, 16:34)
Visiskai skirtingi kvapai, naujieji tendre saldoki, avietes uzuodziu, kompotelis  biggrin.gif nepaliko ispudzio  unsure.gif

Labai ačiū 4u.gif Senieji Chanel Chance man labai patinka, vieni mėgstamiausių kvapų, gaila, kad naujieji saldoki, nes saldūs man nepatinka.
Atsakyti
QUOTE(Ginariukė @ 2010 02 21, 18:34)
Visiskai skirtingi kvapai, naujieji tendre saldoki, avietes uzuodziu, kompotelis  biggrin.gif nepaliko ispudzio  unsure.gif

Nusivyliau ir as naujaisiais chance'ais verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Mo(ni)ka @ 2010 02 21, 18:34)
Senieji Chanel Chance man labai patinka, vieni mėgstamiausių kvapų, gaila, kad naujieji saldoki, nes saldūs man nepatinka.

senieji Chance? ar tie katrie jusu idetoje nuotraukoje? chance eau fraiche?

pasakyti "saldus" -labai subjektyvu, man labai saldus chance, o chance eau fraiche labai gaivus, kai tuo tarpu kitam chance gaivus mirksiukas.gif

nupedinkite iki kristutes ir zinosite ar jie jum tikrai nepatinka mirksiukas.gif
Atsakyti
Nu ką, nulėkiau ir aš į Kristianą pratestuot naujųjų Eau Tendre.. ir ką.. ir nieko.. neužuodžiau nieko chanel`iško, bent jau iš pirmo pauostymo, žinoma, testuosiu daug sykių, bet kolkas nematau jokios būtenybės jų įsigyti, o ir kvapas trumpokai sakyčiau laikėsi.. unsure.gif
Atsakyti