Įkraunama...
Įkraunama...

CHANEL parfumerija - 2

nu į temą tuomet: mano wubiškiausias kveliukas iš Chanel yra vyriškasis Egoiste lotuliukas.gif įtaisiau atseit vyrui miniuką,bet kažkaip pasislėpė tas Egoistas mano spintelėj lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 28 rugsėjo 2009 - 23:32
O į Chanel temą, ką čia įdomaus pasakius.
Kol kas turiu tik dvejus Chanel'iukus kvepinimuisi - Allure Sensuelle ir Coromandel. Dar Coco vis pabandau - juose kažkas labai patinka, o yra kažkuri nata, kuri šiek tiek erzina, todėl susilaikau nuo pirkimo.
Na, aišku, labai norėčiau rusiškos odos wub.gif (rusiška oda - tai toks kvepalų pavadinimas. Čia paaiškinimas, kad moderatorė nepagalvotų, kad apie odos dirbinius kalbu ir kad ne į temą rašau)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 28 rugsėjo 2009 - 23:34
QUOTE(keite @ 2009 01 21, 10:58)
Dar gal kas nors vaizdziai aprasys Chanel Allure ar Allure sensuelle, atrodo jie nebuvo aptarti  mirksiukas.gif manau Allure ir allure sensuelle nera priskirti prie mademoiselle ir chance "numyletu" kvepaliuku...  g.gif

Allure EDP labai įnoringi ir pretenzingi kvepalai, taip galėčiau apibūdinti. Jie nėra iš tų kvepalų, kurie bet kokiom sąlygom kvepės vienodai. Šie kvepalai visą savo puikų aromatą išskleidžia šiltu lietingu oru, kai lyja, drėgna....Tai kvapas, kuris keičiasi priklausomai nuo oro, odos ph, hormonų pusiausvyros. Kartais jis dieviškas, kartais be proto saldus, o kartais tiesiog šaltas bjaurus chimikatas, jis kaip išlepintas vaikas. Tai rudens, pavasario aromatas, o gal tiesiog aromatas darganai.Sunkokas, bet kaip minėjau visomis aromato spalvomis išsiskleidžia ypatingo sąlygom ir tai......ne visada.
Atsakyti
Atejo ir i mano kiema svente - atkeliavo is Exclusifs Coromandel, Beige ir Gardenia. Pakolkas atomikai, apsiuostymui.
Coromandel iki siol "neperkandau", pirma reakcija - nepatinka, po to galbut. Vienareiksmiskai galiu pasakyti, kad nepaprastas kvapas. Idomu, kokie ispudziai besikvepinanciu jais? Kokiu metu laiku naudojate rolleyes.gif , proginiai ar kasdieniniai?

Beige ir Gardenia pasirode labai panasus (cia mano neigudusiai nosiai), gal Beige kiek labiau jauciasi medus ax.gif Pasidalinkit nuomonem 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Voxi @ 2009 12 17, 22:14)
Atejo ir i mano kiema svente - atkeliavo  is Exclusifs Coromandel, Beige ir Gardenia. Pakolkas atomikai, apsiuostymui.
Coromandel iki siol "neperkandau", pirma reakcija - nepatinka, po to galbut. Vienareiksmiskai galiu pasakyti, kad nepaprastas kvapas. Idomu, kokie ispudziai besikvepinanciu jais? Kokiu metu laiku naudojate rolleyes.gif , proginiai ar kasdieniniai?

Beige ir Gardenia pasirode labai panasus (cia mano neigudusiai nosiai), gal Beige kiek labiau jauciasi medus  ax.gif Pasidalinkit nuomonem  4u.gif

Berods nuo cia prasidejo diskusijos - http://www.supermama...?...&p=17231485
Atsakyti
Turiu Chanel Chance, jie man nerealūs wub.gif
Taip pat labai patinka CHANEL Mademoiselle wub.gif

Vyriškas Chanel Allure Sport labai, labai, labai wub.gif Toks tikro vyro kvapas wub.gif
Atsakyti
Turbut ne i tema parasysiu ir moderatore mano zinute istrins, bet visgi bandysiu. Labai noreciau suzinoti, kur perkate Chanel ekskliuzyvinius kvepaliukus? Kaip iki Lietuvos juos parsigabenti? Zinau si puslapi http://uma.chanel.co...xclusifs/101615, bet i Lietuva lyg ir nesiuncia g.gif gal galit pasidalinti savo patirtimi, jei negalima cia, bent i az blush2.gif ACIU 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(as-ne-tavo @ 2010 01 04, 13:14)
Turbut ne i tema parasysiu ir moderatore mano zinute istrins, bet visgi bandysiu. Labai noreciau suzinoti, kur perkate Chanel ekskliuzyvinius kvepaliukus? Kaip iki Lietuvos juos parsigabenti? Zinau si puslapi http://uma.chanel.co...xclusifs/101615, bet i Lietuva lyg ir nesiuncia g.gif gal galit pasidalinti savo patirtimi, jei negalima cia, bent i az  blush2.gif  ACIU  4u.gif

Parašyk Ingakalniui į AŽ, jinai pirkusi ne vieną kartą Chanel ekskliuzyvus. Gal pasidalins patarimais, kaip tai padaryti mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes merginos 4u.gif
Man patys nerealiausi - CHANEL Mademoiselle wub.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Voxi @ 2009 12 18, 02:14)
Atejo ir i mano kiema svente - atkeliavo  is Exclusifs Coromandel, Beige ir Gardenia. Pakolkas atomikai, apsiuostymui.

Beige ir Gardenia pasirode labai panasus (cia mano neigudusiai nosiai), gal Beige kiek labiau jauciasi medus  ax.gif Pasidalinkit nuomonem  4u.gif

Voxi, gal noretum pasidalinti Coromandel ax.gif , jei atsakyti, apie kvapa, tai jais megztu kvepintis vakarop arba savaitgali, man jie nuo nuotaikos labiau nei nuo sezono, visada jauciuosi tokia pakyleta jais pasikvepinusi.
Na , o gardenia is pradziu tokia neipatinga pasirode, bet kai ispusrkiau atomika, supratau, jog noreciau juos tureti, va sitie tai i darba man labai tiko.

Na , o jei visai i tema, tai turiu popsiukus:
Mademoiselle edt/edp
Chance eau fraiche
coco edp
allure sensuelle edp (atomike).
Atsakyti
QUOTE(Karmen @ 2010 01 19, 19:37)
coco edp

Šitų tai liežuvis neapsiverstų popsiukais vadint biggrin.gif Ypač Chanel Coco - nemarioji Chanel klasika. Kai kurių prisiekusių Chanel gerbėjų nuomone, tik Coco sugebėjo prilygti šedevrui No.5 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Karmen @ 2010 01 19, 20:37)
Voxi, gal noretum pasidalinti Coromandel ax.gif , jei atsakyti, apie kvapa, tai jais megztu kvepintis vakarop arba savaitgali, man jie nuo nuotaikos labiau nei nuo sezono, visada jauciuosi tokia pakyleta jais pasikvepinusi.
Na , o gardenia is pradziu tokia neipatinga pasirode, bet kai ispusrkiau atomika, supratau, jog noreciau juos tureti, va sitie tai i darba man labai tiko.

Na , o jei visai i tema, tai turiu popsiukus:
Mademoiselle edt/edp
Chance eau fraiche
coco edp

O, ne, pasidalinti niekaip - branginu kiekviena laseli atomike ir audziu minti kaip nusipirkus visa kibira biggrin.gif
Atsakyti