Įkraunama...
Įkraunama...

CHANEL parfumerija - 2

Chanel eksliuzyvai jau online ir gyvenantis JAV gali nusipirkti internetu smile.gif tik uz 200 USD, kai Europoj 200 EUR.

Les Exclusifs online smile.gif

Atsakyti
koks kvapas Cristalle Eau Verte? I ka panasus, kokios natos dominuoja...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 25 rugsėjo 2009 - 15:26
chanel eau fraiche, zalsvas, jum labiau vasarinis ar netik? galvoju ka cia is chaneliu saltajam metu sezonui pasieskoti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingredd @ 2009 08 18, 12:13)
chanel eau fraiche, zalsvas, jum labiau vasarinis ar netik? galvoju ka cia is chaneliu saltajam metu sezonui pasieskoti  g.gif

man jis vasarinis, lengvai žalias kvapas su Jacques Polge būdingu Chaneliniu šarmu- tik lengvu, neįpareigojančiu, o ne klampiu, šleifiniu.

Atvėsus- rudenį, žiemą - aš jų tiesiog nebejaučiu, erzina jų kvapas kuris primena tyrą šaltinio vandenį - nes vasara tai atgaivina ir užveda,o žiemą - tai totalus nesusipratimas, tas pats kad EA Green tee.

Tikrai kiekvienai skirtingai. Man žiema Allure sensuelle edp einami... na ir kt. bet čia subjektyviai, man.
Atsakyti
sveikutes;)
gal kas gali man neismanelei paaiskinti ka reiski araides EDT ir EDP? Niekur nerandu kaip atrodo chanel coco mademoiselle EDT ir chanel coco mademoiselle EDP. t.y. nerandu kuo skiriais ju pakuotes nes google ismeta tas pacias ir kurie yra saldesni, siltesni?
Atsakyti
sorry, bet vietoje to, tiesiog galėjai parašyti kas ir kaip. Nors ne smulkiai, bet bent bendram suvokimui rolleyes.gif

- EDT yra tualetinis vanduo (mažesnė kvepalų koncentracija)
- EDP - parfumuotas vanduo (didesnė kvepalų koncentracija). smile.gif
ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lady Rose: 27 rugpjūčio 2009 - 01:35
QUOTE(Alborada @ 2009 08 26, 15:14)
sveikutes;)
gal kas gali man neismanelei paaiskinti ka reiski araides EDT ir EDP? Niekur nerandu kaip atrodo chanel coco mademoiselle EDT ir chanel coco mademoiselle EDP. t.y. nerandu kuo skiriais ju pakuotes nes google ismeta tas pacias ir kurie yra saldesni, siltesni?

Kurie saldesni, šiltesni - manau tik tavo oda gali geriausiai tau pasakyti, nes labai skirtingai užuodžiam tą patį kvapą mirksiukas.gif siūlau pard. pasitestuot ant vieno riešo edt ant kito edp - matysi šitaip geriausia kurie limpa, o kurie ne - man jie tikrai panašūs labai tik EDT (tualetinis vanduo) šiek tiek lengvesnis, o edp (parfumuotas vanduo) intensyvesnis.buteliukai skiriasi tikrai:
EDT
user posted image

EDP
user posted image
Atsakyti
Labai įdomi būtų nuomonė apie Eau de Cologne, nusižiūrėjau juos pagal aprašymą bet bijau prašauti, taip norėtųsi aprašymo tetavusio šį kvapą žmogaus.
Atsakyti
QUOTE(ingakalnis @ 2009 09 16, 07:36)
Labai  įdomi būtų nuomonė apie Eau de Cologne, nusižiūrėjau juos pagal aprašymą bet bijau prašauti, taip norėtųsi  aprašymo  tetavusio  šį kvapą žmogaus.

Kuri laika jau nebandziau, nes turiu ivairiu panasaus plauko kvapu. Einu atsviezinsiu atminti.

Citrina su cukrumi, viens prie vieno. Bet labai greitai kvapas "nusauseja", nera toks ryskus, pasidaro arciau odos, labiau gal i vyriska neikyru, neutralu odekolona pavirsta. As turiu splash mniatiura, gal todel jis man taip greitai nyksta.

Jei lyginciau su TDC Bergamote, tai pradzia labai panasi ir TDC zymiai ilgiau islaiko ta pirmini cukruotos citrinos kvapa. Dior Escale a Portofino rugstesnes ir kartesnes, cypiancios citrinos.
Atsakyti
QUOTE(Sunsbaby @ 2009 08 07, 17:36)
koks kvapas Cristalle Eau Verte? I ka panasus, kokios natos dominuoja...

Kadangi jį ką tik gavau dovanų, tai galiu pakomentuoti. Lengvas, žalias, neįpareigojantis kvapas su dominuojančiomis citrusų natomis. Iš senojo Cristalle (EDP) liko ta karstelėjusi nata (tik ji labai jau diskretiška, reikia pasistengti, kad ją "išgirstum"), nors man neaišku, kas ją čia sukuria, - pagal sudėtį nėra nei prieš tai buvusių aitrių hiacintų, nei vetiverio, nei šiprinės ąžuolo kerpės g.gif Vietoje to šiame flankeryje atsirado šviežus saldumas (magnolija). Idealus vasaros sezonui, tuo tarpu klasikinis Cristalle man labiau pritiktų pavasario orui. Nepatvarus (ne veltui, matyt, išleistas tik 100 ml flakone biggrin.gif ).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Margot: 19 rugsėjo 2009 - 21:23
QUOTE(Margot @ 2009 09 19, 22:23)
Kadangi jį ką tik gavau dovanų, tai galiu pakomentuoti. Lengvas, žalias, neįpareigojantis kvapas su dominuojančiomis citrusų natomis. Iš senojo Cristalle (EDP) liko ta karstelėjusi nata (tik ji labai jau diskretiška, reikia pasistengti, kad ją "išgirstum"), nors man neaišku, kas ją čia sukuria, - pagal sudėtį nėra nei prieš tai buvusių aitrių hiacintų, nei vetiverio, nei šiprinės ąžuolo kerpės g.gif Vietoje to šiame flankeryje atsirado šviežus saldumas (magnolija). Idealus vasaros sezonui, tuo tarpu klasikinis Cristalle man labiau pritiktų pavasario orui. Nepatvarus (ne veltui, matyt, išleistas tik 100 ml flakone biggrin.gif ).

Atėjau parašyti savo įspūdžių apie Chanel Cristalle Eau Verte, bet matau, kad Margot kvapą aprašė vos ne žodis žodin kaip pati būčiau parašiusi ax.gif Tik pridėčiau, kad saldumo juose nejaučiu, mano nosiai gal išlenda labai lengvas prislopintas pudriškumas g.gif Paprastieji Cristalle ant mano odos skleidžiasi pernelyg karčiai, o Eau Verte kartumas labai "korektiškas".
Kvapas man atrodo tinkamiausias ankstyvam rudeniui ar velyvam pavasariui (vasaros karščiams naudoti nenorėčiau).
Atsakyti

i 
Tema sutvarkyta. Spaminės žinutės ištrintos
Atsakyti