Įkraunama...
Įkraunama...

CHANEL parfumerija - 2

QUOTE(Lyžuka @ 2013 02 13, 16:21)
Turiu pirktus Kristianoj, tikrai nesijaučia obuolys, na gal kažkokios užuominos ir yra, bet kad būtų vyraujantis tikrai neaaa... smile.gif

lotuliukas.gif mano skonio receptoriai sutriko trb.. uzdegimas is akies persimete i nosi lotuliukas.gif ne, viskas ok.. savo kvepalu orginalumu neabejoju(o kas ten tam meginuke tada nzn, arba tiesiog pasirode..).. tiesiog paciai pasidare idomu, kaip kitoms smile.gif dekui drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2013 02 13, 15:42)
Panos, kas turit Chanel Chance Tendre.. ar jaucias pas jus aiskiai obuolys? Nesuprantu.. turiu kvepalus ir turiu meginuka is usa.. abu tendre.. meginuke lb stipriai jaucias obuolys  g.gif

Ten svarainiukai jauciasi su greifr. wub.gif Obuolio ner schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(begge @ 2013 02 13, 17:18)
Ten svarainiukai  jauciasi su greifr. wub.gif  Obuolio ner schmoll.gif

Nu ne taip pasakiau gal.. biggrin.gif nors man asocijuojasi su abuoliu blush2.gif biggrin.gif kazkoks skanus vaisius dave i nosi stipriai
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2013 02 13, 13:42)
Panos, kas turit Chanel Chance Tendre.. ar jaucias pas jus aiskiai obuolys? Nesuprantu.. turiu kvepalus ir turiu meginuka is usa.. abu tendre.. meginuke lb stipriai jaucias obuolys  g.gif

Bent jau mano nosis ten jokiu obuoliu neuzuodzia, kaip tk siandien is sandeliuko buvau issitraukus pavasarinius/vasarinius kvepalus ir uosciau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mimi88 @ 2013 02 13, 19:04)
Bent jau mano nosis ten jokiu obuoliu neuzuodzia, kaip tk siandien is sandeliuko buvau issitraukus pavasarinius/vasarinius kvepalus ir uosciau biggrin.gif

Obuoliuko pasirodo ir nera.. turbut su svarainiais sumaisiau lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(begge @ 2013 02 13, 15:18)
Ten svarainiukai  jauciasi su greifr. wub.gif  Obuolio ner schmoll.gif

beje svarainiu ir greifruktu irgi, na gal kiek pradzioj, labiausiai tai man ten muskusas su gelytem biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Cioocė @ 2010 10 19, 00:03)
Turbūt todėl, kad tokių Chanel kvepalų nėra.

O jeigu domina Cristalle, nepatingėkit į parfumerijos parduotuvę nueiti biggrin.gif ir pauostyti. EDP ir EDT versijos skiriasi. Susidarysit savo nuomonę. Nes kas vienai kvepia beprotiškai fantastiškai, kitai smirda siaubingai šlykšciai

Papildyta:
O jeigu iš antro pauostymo nebepatiks? Juk būna ir taip  ax.gif

Tai Cristalle EDP kvepia ar smirda? mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bobbin: 21 vasario 2013 - 13:17
QUOTE(vyšnytė @ 2013 01 14, 23:49)
Labai patinka chanel kvapai, naujiena Chanel Noir irgi patiko smile.gif

Jo, labai geras kvapas wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Matet kaip pabrango? blink.gif

http://www.chanel.co...DE-CHANEL-88456
Atsakyti
Mergaites, kokie buna Chanel Gardenia koncentracijos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo traputis: 17 rugsėjo 2013 - 15:46
QUOTE(traputis @ 2013 09 17, 16:45)
Mergaites, kokie buna Chanel Gardenia koncentracijos?

Turiu ekstraktą, bet būna dar iš Exclusifs serijos EDT (75 ir 200 ml).
Atsakyti
QUOTE(yerena @ 2013 09 17, 16:01)
Turiu ekstraktą, bet būna dar iš Exclusifs serijos EDT (75 ir 200 ml).

bigsmile.gif ir kaip ? lyginant su edt ax.gif
Atsakyti