Įkraunama...
Įkraunama...

CHANEL parfumerija - 2

QUOTE(507 @ 2012 10 13, 14:55)
patarkit: pagal kvapo laikymasi ir kainos santiki, kuriuos allure verciau rinktis - edp ar edt? aciu 4u.gif

QUOTE(MilGana @ 2012 10 13, 16:54)
Ant mano odos mirtinai laikosi kaip EDT, taip ir EDP (jei tik del kainos, tai edt truputuka pigiau gausis).

va va - EDP man bent 2 paras laikosi ant rūbo (1 pšykas), ant kūno t.p labai ilgai. Tiesa pasakius, kiek esu turėjusi kvapų, nė vienas tiek ilgai nelaikydavo, kiek Allure edp
Atsakyti
Gal žinot kur įsigyti Coco Mademoiselle, gal kokia akcijinė kaina yra? Žinau, kad douglas ir kristinia prekiauja.

Kokia būtų Coco Mademoiselle 50 ml EDP ir EDT kaina?
Atsakyti
Dievinu Chanel Coco Mademuaselle wub.gif wub.gif dievinu.. turiu EDP.. dar labai noriu isigyti kuno krema.. gal kuri naudojat, ir galit pasakyt, ar gerai laiko kvapa/drekina? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(emissaa @ 2012 12 08, 17:58)
Gal žinot kur įsigyti Coco Mademoiselle, gal kokia akcijinė kaina yra? Žinau, kad douglas ir kristinia prekiauja.

Kokia būtų Coco Mademoiselle 50 ml EDP ir EDT kaina?

Chanel kvepalams akcijų nebūna biggrin.gif
Atsakyti
Aha, smile.gif pirkau Chanel madomoisele tai nuo lojalumo kortelės 30 lt nurašė. Tai šokia tokia akcija (moralinė) gavosi blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Tai Kristianoj kortelė ar ne 50lt ???
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2012 12 29, 19:08)

g.gif g.gif kortele isigyti kainuoja 10lt smile.gif
Atsakyti
Aš douglase chanel mademoisele pirkau. O kortelė gal 5 lt kainavo g.gif atrodo daug nieko neperku: tai kokį nagų laką, tai plaukams kažką, bet susikaupė kažkokia nuolaida biggrin.gif

O Kristianoj tik sykį esu buvusi, nepatiko man, nejaukiai jaučiausi blush2.gif

QUOTE(Lyžuka @ 2012 12 29, 18:08)

Atsakyti
QUOTE(507 @ 2012 10 13, 14:55)
patarkit: pagal kvapo laikymasi ir kainos santiki, kuriuos allure verciau rinktis - edp ar edt? aciu 4u.gif

turiu ir tuos ir tuos, siaip man edt siek tiek astresni, edp , tokie svelnesni, abu gerai laikosi
na edp gal ilgiau, bet man edt
o mademoiselle rinkciaus tik edp, nes edt kazkaip man nesijausdavo kvapas, smile.gif
Atsakyti
Chanel damoms:

http://www.youtube.c...jkwRjBBQTg4Rg==
Atsakyti
QUOTE(remele @ 2012 12 31, 17:22)
turiu ir tuos ir tuos, siaip man edt siek tiek astresni, edp , tokie svelnesni, abu gerai laikosi
na edp gal ilgiau, bet man edt
o mademoiselle rinkciaus tik edp, nes edt kazkaip man nesijausdavo kvapas, smile.gif

O man uztenka ir edt, sakyciau sodriai jauciasi g.gif bet as apskritai edp nemegztu ax.gif
Atsakyti
Gavau dovanų Chanel Chance Tendre 3x20ml ...laiminga kaip nežinau kas smile.gif man ir kvapas pats pats ir pats buteliukas. Jų pakuotė man aplamai pati geriausia iš visų kvepalų, nedidukė, daili, elegantiška 4u.gif
Atsakyti