Įkraunama...
Įkraunama...

CHANEL parfumerija - 2

QUOTE(Gafsa @ 2012 06 11, 16:17)

QUOTE(Liya @ 2012 06 11, 16:29)
Jei žaliasis No19 nežavi, labiau tikėtina, kad ir Cristalle (ar edt, ar edp) nelips  g.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Irgi tik galiu pritarti - nemanau, kad patiks Cristalle g.gif
Atsakyti
QUOTE(mimi88 @ 2012 06 11, 13:29)
zinau, kad klausimas durnas bet.. gal kas galetu apibudinti chanel cristalle edp, ar labai jis ten "piktybiskas" pradzioje?
is chaneliu man patinka chance edp, chenace eau fraiche, coco medemoiselle edp, siek tiek maziau chance eau tendre, senasis no 19edp ne itin suzavejo, kazin ar galiu tiketis kad sitas man lips ir patiks g.gif  bigsmile.gif

patinka tiek gaivus tiek sunkus smile.gif

Kažkada rinkausi kuriuos pirkti Cristalle ar No 19, nes jie man pasirodė turintys panašumo. Todėl pritariu kitoms atsakiusioms, kad Cristalle jums gali nepatikti.
Aš jų mačiau Douglas parduotuvėje, turbūt ir Kristianoje yra. Taigi geriausia pačiai išbandyti.
Atsakyti
aciu visoms uz nuomone, ryt leksiu i douglasa, tikiuosi bus, pratestuosiu, avdrug smile.gif
Atsakyti
Isbandziau, nuvilt nenuvyle bet ir nesuzavejo per daug, vyriskos puses komentaras isvis su cenzura. Idomiausia kad visi ir visos kas juos uoste vakar ant manes sake kad tai vyriski kvepalai unsure.gif MB irgi
Atsakyti
QUOTE(Future-bride @ 2012 05 04, 20:52)
laba, noreciau konsultacijos, nes nuejus i Kristute ar Sarma, tai tik perveriama zvilgsniu ir iseini  biggrin.gif
noriu plesti chanelio kolekcija, patinka gaivus, lengvi kvapai
turiu mademoisele, chance eau tendre, fraiche. parekomenduokit kvapus, kurie butu i ta puse, kad galeciau nuejus i parde konkreciai zinoti ka uostyti  blush2.gif

labai esu patenkinta Chanel bright cristal wub.gif gaivus kvapas
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2012 06 14, 19:58)
labai esu patenkinta Chanel bright cristal  wub.gif gaivus kvapas

o chanel toki turi? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2012 06 14, 20:58)
labai esu patenkinta Chanel bright cristal  wub.gif gaivus kvapas

Jeigu bright cristal tai Versace 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(WWWitch @ 2012 06 15, 11:08)
Jeigu bright cristal tai Versace  4u.gif

blush2.gif nu as kaip visada lotuliukas.gif doh.gif labai atsiprasau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2012 05 05, 01:46)
allure  mirksiukas.gif
coco ir allure sensuelle itariu bus per "sunkus" smile.gif dar paprastas Chance nera sunkus  biggrin.gif

tiesa, sunkesni kvapai,bet labai kvepia wub.gif
Atsakyti
Sveikos, gal kuri zino kaip cia yra su Allure Sensuelle gamyba... Nusipirkau dabar naujus, raso made in USA, nu man kvapas skiriasi verysad.gif Ar dar yra kam taip nutike?
Atsakyti
Sveikos, gal kam teko testuot Coco Noir? Kokie atsiliepimai? smile.gif
Atsakyti