Įkraunama...
Įkraunama...

CHANEL parfumerija - 2

Laba, gal kas zinot koks yra Chanel Chance kodukas, gal 8102?
Atsakyti
Labai noriu rasti likuti Chanel No 19 Poudre EDP ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabiukas @ 2012 05 01, 01:45)
Laba, gal kas zinot koks yra Chanel Chance kodukas, gal 8102?

http://makeup-review....ua/decoder.php galit sitame puslapyje paziureti 4u.gif
Atsakyti
Aciu, labai geras puslapis, dabar zinosiu kur pasitikrinti thumbup.gif
Atsakyti
laba, noreciau konsultacijos, nes nuejus i Kristute ar Sarma, tai tik perveriama zvilgsniu ir iseini biggrin.gif
noriu plesti chanelio kolekcija, patinka gaivus, lengvi kvapai
turiu mademoisele, chance eau tendre, fraiche. parekomenduokit kvapus, kurie butu i ta puse, kad galeciau nuejus i parde konkreciai zinoti ka uostyti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Future-bride @ 2012 05 04, 21:52)
laba, noreciau konsultacijos, nes nuejus i Kristute ar Sarma, tai tik perveriama zvilgsniu ir iseini  biggrin.gif
turiu mademoisele, chance eau tendre, fraiche. parekomenduokit kvapus, kurie butu i ta puse, kad galeciau nuejus i parde konkreciai zinoti ka uostyti  blush2.gif

Cristalle Verte, Chance EDT dar gal but 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Future-bride @ 2012 05 04, 21:52)
laba, noreciau konsultacijos, nes nuejus i Kristute ar Sarma, tai tik perveriama zvilgsniu ir iseini  biggrin.gif
turiu mademoisele, chance eau tendre, fraiche. parekomenduokit kvapus, kurie butu i ta puse, kad galeciau nuejus i parde konkreciai zinoti ka uostyti  blush2.gif

allure mirksiukas.gif
coco ir allure sensuelle itariu bus per "sunkus" smile.gif dar paprastas Chance nera sunkus biggrin.gif
Atsakyti
Cristalle Eau Verte.
Atsakyti
dekui pasisakiusiom 4u.gif bandysim, ieskosim biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Ingakalnis @ 2012 05 05, 00:46)
allure  mirksiukas.gif
coco ir allure sensuelle itariu bus per "sunkus" smile.gif

taip Jus teisi 4u.gif
Atsakyti
zinau, kad klausimas durnas bet.. gal kas galetu apibudinti chanel cristalle edp, ar labai jis ten "piktybiskas" pradzioje?
is chaneliu man patinka chance edp, chenace eau fraiche, coco medemoiselle edp, siek tiek maziau chance eau tendre, senasis no 19edp ne itin suzavejo, kazin ar galiu tiketis kad sitas man lips ir patiks g.gif bigsmile.gif

patinka tiek gaivus tiek sunkus smile.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mimi88: 11 birželio 2012 - 12:31
QUOTE(mimi88 @ 2012 06 11, 12:29)
zinau, kad klausimas durnas bet.. gal kas galetu apibudinti chanel cristalle edp, ar labai jis ten "piktybiskas" pradzioje?
is chaneliu man patinka chance edp, chenace eau fraiche, coco medemoiselle edp, siek tiek maziau chance eau tendre, senasis no 19edp ne itin suzavejo
, kazin ar galiu tiketis kad sitas man lips ir patiks g.gif  bigsmile.gif

patinka tiek gaivus tiek sunkus smile.gif

vargu g.gif
Atsakyti
QUOTE(mimi88 @ 2012 06 11, 14:29)
chanel cristalle edp, ar labai jis ten "piktybiskas" pradzioje?
senasis no 19edp ne itin suzavejo, kazin ar galiu tiketis kad sitas man lips ir patiks g.gif  bigsmile.gif

Cristalle man gaivus, bet su stipriu charakteriu - žemėtumas, kartumas, žalumas, čaižus prieskoniškumas.. Jei žaliasis No19 nežavi, labiau tikėtina, kad ir Cristalle (ar edt, ar edp) nelips g.gif
Atsakyti