Įkraunama...
Įkraunama...

CHANEL parfumerija - 2

Skaičiau kad tai pirmas gėlių - aldehidų gr. kvapas. Kitos legendos rašo kad Ernest Beaux padėjėjas per klaidą aldehidus panaudojo - įdomu kaip iš tiesų, ar jie buvo planuoti ar tiesiog geras bandymas smile.gif "netyčia"
Man edt labiau priimtinas nes jis nėra toks intensyvus kaip pp (edp netestavau).
Kvapas ne kiekvienai, turintis aiškiai jaučiamas natas: saldemdžio, bergemotės, rožės,vanilės... man primena mamos kvapą kuris yra tikrai kitoks, sodresnis, tirštesnis, mama turi pp ir saugo nuo studijų laikų įsigijusi juos yra 1960metai - tikrai drįsičiau sakyti kad tai koks kvapas buvo tuomet, ir tai ką perkam dabar - skiriasi intensyvumu. jais pasikvepinuosi tikrai turiu būti su atitinkama apranga ir jokiais būdais ne kas dienai, brandus, išlaikytas, klasikinis kvapas.

Kitaip apibūdinčiau Chanel No.5 Eau Premiere - labai sumodernintas, labiau plačiąjai publikai skirtas aldehidinis gėlinis kvapas, juose labiau užuodžiu gėles, iš vis nerandu vanilės jis nėra toks ypatingas. manęs nesužavėjo. Wubiuko nei vieno neduočiau.
Nuo riešo dingo pakankamai greit - pirmomis akimirkomis užuodžiau pudrą prislopintomis gėlėmis ir neradau nieko, kas žavi.
Atsakyti
labai geras blog'as

http://perfumeshrine.....les exclusifs

apie Chanel Les Exclusifs
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 25 rugsėjo 2009 - 15:21
sweikos, turiu toki klausima rolleyes.gif ar buna chanel coco edt splash 75ml? aciu
Atsakyti
QUOTE(pelytea @ 2009 04 15, 15:50)
sweikos, turiu toki klausima rolleyes.gif ar buna chanel coco edt splash 75ml? aciu

Nemačiau negirdėjau jokių Coco 75 ml. Splash tikrai būna PP ir EDP 50 ml ir 100 ml, dėl EDT - negirdėjau. Nors, jei aš nežinau, dar nereiškia, kad nebūna mirksiukas.gif
Atsakyti
Ką galite pasakyti apie Chanel Gardenia?
Atsakyti
QUOTE(ingakalnis @ 2009 04 30, 20:32)
JVana ką tai galėtų reikšti? smile.gif

Ai.. Tik spekuliacijos, kad Chanel no. 19 EDP gamyba nutraukta. Bet kol kas neturiu kaip ir irodymu.. Tai galvojau, kad reikia palaukti su pranesimais.

Jei pasitvirtins, tai Cristalle irgi sakom "atia". Bent jau EDP.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JVana: 30 balandžio 2009 - 21:35
QUOTE(ingakalnis @ 2009 04 30, 20:38)
ohmy.gif liūdna...

p.s ne į temą bet gal kuri žinot kur galima būtų įsigyti miniatiūrų chanel? nes No19 vis tik ne mano kvapas bet noriu vis tiek turėti lašelį

Man sios naujienos tikrai prastos. Tai pabaigos pradzia.. Gal ne parfumerijos pabaiga, bet klasikos tai tikrai.
Atsakyti
Kaip suprantu netrukus Chanel Les Exclusifs bus galima nusipirkti internetu is chanel.com

COMPLIMENTARY STANDARD SHIPPING
Receive complimentary standard shipping with your $150 CHANEL purchase. ( thumbup.gif )
ELEGANT PRESENTATION
Your CHANEL purchase of $150 or more will be delivered in an elegant gift box with a signature embossed ribbon. Buying a present for someone? We will automatically gift box it, regardless of purchase amount.
LUXURIOUS SAMPLES
With any chanel.com purchase, always enjoy two complimentary samples from a selection of the most-desired CHANEL fragrance, makeup and skincare.
EXCLUSIVE INVITATIONS
Private sales, boutique openings, can't-miss beauty events... you're invited to all. Plus you'll receive reminders to keep your calendar up-to-date.
INSIDER NEWS
Stay in the know about CHANEL, including new product debuts and the first look at our coveted fashion and fine jewelry collections.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JVana: 18 gegužės 2009 - 13:13
QUOTE(Gilberta @ 2009 04 25, 12:09)
Ką galite pasakyti apie Chanel Gardenia?

Turiu gardenia edt mirksiukas.gif
Baltos gėlės, daug jų net nežinau kuom labiau kvepia gardenijos žiedu ar jazminu, primena jaučiu vaikystę kai tupėdavom jasminų krūmuose.
Tas kvapas tobulas, moteriškai subtilus, nors kartu tikrai nieko ypatingo ar sudėtingo nėra.
Trumpai tupi ant riešo, chanel būdingų pipiriukų,tirštumo, aldehidų taip pat neužuodžiu
- dabar kvepiu jais, tikrai baltų žiedų puokštė ( įkišus nosį į jasminus jei matysi kad tai tave žavi, šis kvapas irgi tiks jei ne - manau ne)
Atsakyti
Na aš ne ekspertė bet megėja.
mademoiselle gali būti EDT ir EDP
EDP priklauso Chypre Floral grupei.
Nosis kaip ir daugumos kitų Chanel kvepalų Jacques Polge..
vanilė, vetiveras, muskusas..

user posted image

arba edt
user posted image

grupe Chypre Fruity

man jau čia daug pasako, kadangi Chypre Floral dauguma patinka ko nepasakyčiau apie Chypre Fruity, kuris būna lengvensis, daugiau citrusinis g.gif

man šis kvapas tai lengva pudrytė su sauja įvairių gėlyčių ir citrusų

kad gaminami būtų JAV neteko niekur skaityti g.gif mano turimi visi yra made In France g.gif

bet va kad ir čia, akivaizdus face ir tokių pvz labai daug yra
http://cgi.ebay.com/...em=120423644224

Atsakyti
ingakalni, Tiffany klausė visai ne apie madmuazelės EDT ir EDP koncentracijas, kad tokios egzistuoja, yra akivaizdu. Iš ebay pacituotame tekste rašoma, kad Chanel gaminama tiek Prancūzijoje, tiek ir JAV. Tai tiesa. Kiek žinau, tik ekskliuzyvinė serija gaminama išskirtinai Prancūzijoje. Kad amerikietiškos ir pranzcūziškos versijos kažkiek skiriasi, esu ne kartą girdėjusi, uostyti neteko.
Atsakyti
matai man pasirodė kad elementariai reik žiūrėt ir edt ar edp, tai kvapas labai skiriasi šių visų pirma.
o dėl gaminamas jav ar france ( neteko susidurti, siunčiuos iš usa bet visur rašo tiek ant dėžučių tiek ant buteliukų mande in france)
o kur galima būtų rasti paskaityt, apie tai kur gaminami ir kokiais kiekiais?
Atsakyti