Įkraunama...
Įkraunama...

CHANEL parfumerija - 2

Koks bera skirtumas is kokios salies ir uz kokia suma pirka,padielka ir viskas tuom pasakyta.
Tikiuosi pinigelius man grazins be pykciu smile.gif
Aciu jums dar karta uz pamokymus ir nuoroda 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Anila*: 08 vasario 2012 - 19:23
QUOTE(savaitė @ 2012 01 25, 14:03)
Blaskausi tarp Allure EDT ir COCO EDT,  abu labai patinka , bet pinigine man sako  - abiems  neuzteks, raminkis ir rinkis.  Gal patarsite kuriuos pirkti.  smile.gif

Allure wub.gif
Atsakyti
ALLURE 4u.gif Nuostalgija...dieviskas kvapas tongue.gif
Atsakyti
sveikutes, neseniai ir as perejau i chanel armija 4u.gif bet man prie sirdies yra mademoiselle, man jie pokolkas patys patys wub.gif myliu juos wub.gif labai gerai laio, ir gavau net is autobuso vairuotojo komplimenta kad labai skaniai kvepiu hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(vyšnytė @ 2012 02 10, 15:47)

Pritariu 4u.gif Tik ALLURE wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vyšnytė @ 2012 02 10, 13:47)

thumbup.gif
Atsakyti
Sveiki smile.gif ! Mergaites ,nerandu kur yra Chanel butikai ... g.gif Aktualiausi tie kurie arciau ... rolleyes.gif
Atsakyti
Pirkit ebay mirksiukas.gif As neseniai pirkau ten nauja bonke dvigubai pigiau nei boutic'e biggrin.gif
Atsakyti
patarkit, kurį rinktumėtės jūs - chance edp, no 19 edp ar mademoiselle edp?
Atsakyti
QUOTE(venus*from*mars @ 2012 03 10, 03:17)
patarkit, kurį rinktumėtės jūs - chance edp, no 19 edp ar mademoiselle edp?

Keistai suformuluotas klausimas. Jei prašot patarimo, ko gero, reiktų nupasakot, kaip kuris kvepia ir paklaust jūsų, kokie daugmaž kvepalai išvis jums patinka.
O jei čia apklausa, kurį kvapą skirtingi "jūs" rinktųsi, - tai bent jau aš rinkčiausi Nr. 19 EDP.
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2012 03 10, 08:23)
Keistai suformuluotas klausimas. Jei prašot patarimo, ko gero, reiktų nupasakot, kaip kuris kvepia ir paklaust jūsų, kokie daugmaž kvepalai išvis jums patinka.
O jei čia apklausa, kurį kvapą skirtingi "jūs" rinktųsi, - tai bent jau aš rinkčiausi Nr. 19 EDP.

Nugis, gal apklausą kokią vykdo - mokslinis tyrimas taip sakant biggrin.gif

Aš už Nr. 19 EDP.
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2012 03 10, 08:23)
/..../ - tai bent jau aš rinkčiausi Nr. 19 EDP.

- jeigu pasauly liktų vien tik chaneliai, taip?

Atsakyti