Įkraunama...
Įkraunama...

CHANEL parfumerija - 2

Istustejusio buteliuko siaudelis nueina istrizai kampu ir tikrai ne taip uzsirietes,kaip naujojo mastau.gif
Kodukas,jeigu i ta ziuriu,tai 10019 g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Anila* @ 2012 02 07, 20:16)
Istustejusio buteliuko siaudelis nueina istrizai kampu ir tikrai ne taip uzsirietes,kaip naujojo mastau.gif
Kodukas,jeigu i ta ziuriu,tai 10019 g.gif

man rodos turi būt 4 skaičiai unsure.gif užpakalinėj buteliuko pusėj.
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2012 02 07, 21:19)
man rodos turi būt 4 skaičiai unsure.gif užpakalinėj buteliuko pusėj.

mastau.gif matau tik si koduka,ant dezutes irgi toks pat 5 skaiciu,t.y.10019
Atsakyti
QUOTE(*Anila* @ 2012 02 07, 20:59)
Pirkau is pazistamos,buvau uzsisakius pas ja,kad parveztu man juos is duty free,perkuosi sitaip ne pirma karta,bet si karta,kaip ir minejau man jie gelsvos spalvos ir kvapas skiriasi g.gif
Uztad ir klausiu,kurios supranta ir zino,ar jie buna dvieju spalvu ar gelsvi negali buti g.gif
Keliu nuotrauka,atsiprasau uz kokybe 4u.gif
user posted image
user posted image

QUOTE(katalike @ 2012 02 07, 21:01)
oi, baisi padielkė.

bet tai "gera" pažįstama.

Koks baisus buteliukas, net is tolo nepanasus i originala... ir tikrai ne Duty Free pirktas doh.gif
Gera pazistama turite, kad taip su Jumis pasielge unsure.gif
Grazinkite jai atgal, manau ji tikrai zino is kur ta SSS istrauke blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo WWWitch: 07 vasario 2012 - 21:31
As,tai net nebuciau nieko pastebejusi,jeigu,ne ta spalva doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*Anila* @ 2012 02 07, 22:06)
As,tai net nebuciau nieko pastebejusi,jeigu,ne ta spalva doh.gif

O kad buteliuko stiklas visas kreivas ir storas? Siaudelis uzlenktas nesveikai doh.gif
Ir kaip sakete - kvapas nesilaiko, ir ne toks...
Atsakyti
QUOTE(egliuchiux @ 2012 02 07, 21:11)
jeigu turite tuščia tai ant orginalo nugarėlės prie dugno būna skaičiukai .. kodas.. o ant

Chanelių fufeliam čia jau nebe rodiklis, pasitaiko ir su visais kodais doh.gif
Atsakyti
Stiklas normalus ne kreivas,gal nuotraukoje taip atrodo biggrin.gif ,o del siaudelio,tai nezinojau,kad originalams,jis nebuna islenktas sitaip doh.gif
Kvapas,tai laikosi normaliai lygtais biggrin.gif Nesakiau,kad nelaiko,tik sakiau,kad skiriasi kvapas ir spalva ax.gif Uztad ir klausiu ar sie kvepalai gali buti skirtingu spalvu ir kvapu.
Nes pvz.: chanel chance yra beroc triju spalvu,geltoni,ruzavi ir zali,o buteliukai tokie pat...tai sakau gal ir sie buna dvieju rusiu biggrin.gif
Aciu jums labai uz pamokymus ir paprotinimus group.gif Kita karta busiu budresne,zinosiu i ka reikia atkreipti demesi,atskiriant padielka nuo originalo bigsmile.gif
Aciu jums 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Anila*: 07 vasario 2012 - 21:54
QUOTE(*Anila* @ 2012 02 07, 22:53)
Stiklas normalus ne kreivas,gal nuotraukoje taip atrodo biggrin.gif ,o del siaudelio,tai nezinojau,kad originalams,jis nebuna islenktas sitaip doh.gif
Kvapas,tai laikosi normaliai lygtais biggrin.gif Nesakiau,kad nelaiko,tik sakiau,kad skiriasi kvapas ir spalva ax.gif Uztad ir klausiu ar sie kvepalai gali buti skirtingu spalvu ir kvapu.
Nes pvz.: chanel chance yra beroc triju spalvu,geltoni,ruzavi ir zali,o buteliukai tokie pat...tai sakau gal ir sie buna dvieju rusiu biggrin.gif
Aciu jums labai uz pamokymus ir paprotinimus group.gif Kita karta busiu budresne,zinosiu i ka reikia atkreipti demesi,atskiriant padielka nuo originalo bigsmile.gif
Aciu jums 4u.gif

Jau n kartų dėta nuoroda - http://www.dino.co.u...o-mademoiselle/

Pagrindinis skirtumas tarp jūsų turimų ir originalių, tai buteliuko apačia - visiškai pas jus nesimetriška. Vienoje pusėje skysčio talpa prasideda žemiau, kitoje aukščiau (čia ir yra tas stiklo kreivumas).
Kitas dalykas - visiškai neskaidrus šiaudelis, na ir užlenktas. Daugiau jau į nieką žiūrėt ir nebereikia smile.gif
Atsakyti
Vaje,kiek daug naudingos info gavau 4u.gif Aciu 4u.gif
Papildyta:
Fake pas mane konkreti gun_bandana.gif
Atsakyti
QUOTE(Sasuke @ 2012 02 07, 23:06)
Jau n kartų dėta nuoroda - http://www.dino.co.u...o-mademoiselle/

Pagrindinis skirtumas tarp jūsų turimų ir originalių, tai buteliuko apačia - visiškai pas jus nesimetriška. Vienoje pusėje skysčio talpa prasideda žemiau, kitoje aukščiau (čia ir yra tas stiklo kreivumas).
Kitas dalykas - visiškai neskaidrus šiaudelis, na ir užlenktas. Daugiau jau į nieką žiūrėt ir  nebereikia  smile.gif

drinks_cheers.gif
Rasant apie stikla, butent apie apacia ta ir galvojau 4u.gif
Aciu uz patikslinima wink.gif
Atsakyti
*Anila*, isduokit paslapti, kiek mokejote uz si fufeli? Nuotraukoj jis atrodo ziauriai. Is kokios salies dutyfree "veztas"?
Atsakyti