Įkraunama...
Įkraunama...

CHANEL parfumerija - 2

QUOTE(savaitė @ 2012 01 25, 12:03)
Blaskausi tarp Allure EDT ir COCO EDT,  abu labai patinka , bet pinigine man sako  - abiems  neuzteks, raminkis ir rinkis.  Gal patarsite kuriuos pirkti.  smile.gif

Tik Jūsų nosis gali Jums patarti. Man, tarkim labiau patinka Coco, kitos balsuos už Allure...
Atsakyti
QUOTE(savaitė @ 2012 01 25, 12:03)
Blaskausi tarp Allure EDT ir COCO EDT,  abu labai patinka , bet pinigine man sako  - abiems  neuzteks, raminkis ir rinkis.  Gal patarsite kuriuos pirkti.  smile.gif

as uz Allure, ir siaip jie modernesni.
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2012 01 25, 15:19)
as uz Allure, ir siaip jie modernesni.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(straige @ 2012 01 25, 14:48)
Tik Jūsų nosis gali Jums patarti. Man, tarkim labiau patinka Coco, kitos balsuos už Allure...

palaikau, kas is tu musu patarimu? Vienoms patinka raudona, kitoms juoda...Siulau gerai issitestuoti, galbut paimti abieju po nedideli kieki atomikuose, pasibandyti kaip vieni skamba, kaip kiti, tada pati ir nuspresite 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Turiu klausima...Chanel mademoiselle kvepalu esu turejusi keleta butelaiciu,labai megstamas kvapas.Vakar nusipirkau atomini buteliuka,bet.....kiek esu turejusi kvepalai patys buna svelniai ruzavos spalvos,o si karta gelsvi,o ir kvapas skiriasi mastau.gif Ar mademoisellei buna ne vienos rusies?Nes pats buteliukas ir dezute,kaip ir visada. g.gif Ar man padielka kokia papuole? unsure.gif
Aciu,jeigu atsiras,zinanciu ir paaiskinanciu man durnam daiktui,kaip cia yra blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*Anila* @ 2012 02 06, 20:29)
Sveikutes 4u.gif
Turiu klausima...Chanel mademoiselle kvepalu esu turejusi keleta butelaiciu,labai megstamas kvapas.Vakar nusipirkau atomini buteliuka,bet.....kiek esu turejusi kvepalai patys buna svelniai ruzavos spalvos,o si karta gelsvi,o ir kvapas skiriasi mastau.gif Ar mademoisellei buna ne vienos rusies?Nes pats buteliukas ir dezute,kaip ir visada. g.gif Ar man padielka kokia papuole? unsure.gif
Aciu,jeigu atsiras,zinanciu ir paaiskinanciu man durnam daiktui,kaip cia yra blush2.gif

O kur pirkote?
Atsakyti
QUOTE(*Anila* @ 2012 02 06, 20:29)
Sveikutes 4u.gif

jeigu pirkote kažkur iš kažko tai gali būt padielka unsure.gif idėkite nuotrauką 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(WWWitch @ 2012 02 06, 20:45)
O kur pirkote?

QUOTE(egliuchiux @ 2012 02 06, 22:50)
jeigu pirkote kažkur iš kažko tai gali būt padielka  unsure.gif  idėkite nuotrauką  4u.gif
Pirkau is pazistamos,buvau uzsisakius pas ja,kad parveztu man juos is duty free,perkuosi sitaip ne pirma karta,bet si karta,kaip ir minejau man jie gelsvos spalvos ir kvapas skiriasi g.gif
Uztad ir klausiu,kurios supranta ir zino,ar jie buna dvieju spalvu ar gelsvi negali buti g.gif
Keliu nuotrauka,atsiprasau uz kokybe 4u.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
oi, baisi padielkė.

bet tai "gera" pažįstama.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katalike: 07 vasario 2012 - 20:02
QUOTE(*Anila* @ 2012 02 07, 20:59)
Pirkau is pazistamos,buvau uzsisakius pas ja,kad parveztu man juos is duty free,perkuosi sitaip ne pirma karta,bet si karta,kaip ir minejau man jie gelsvos spalvos ir kvapas skiriasi g.gif

neškit atgal ir prašykit kad pinigus gražintu blink.gif unsure.gif
nes man tai čia tikrai NEORGINALŪS kvepalai schmoll.gif

Atsakyti
unsure.gif
Bus pokalbis su ja rolleyes.gif Pirkausi,kaip minejau ne pirma karta,niekada tokio "bajerio" nebuvo...o si karta turbut uzkibau unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(egliuchiux @ 2012 02 07, 21:02)
neškit atgal ir prašykit kad pinigus gražintu  blink.gif  unsure.gif
nes man tai čia tikrai NEORGINALŪS kvepalai  schmoll.gif
Buteliukas ir dezute atrodo originaliai,nes liginau su kitais,istustejusiais mademoiselleis,bet va....tikek tu zmogumi wacko.gif
Atsakyti
QUOTE(*Anila* @ 2012 02 07, 21:07)
unsure.gif
Bus pokalbis su ja rolleyes.gif Pirkausi,kaip minejau ne pirma karta,niekada tokio "bajerio" nebuvo...o si karta turbut uzkibau unsure.gif
Papildyta:
Buteliukas ir dezute atrodo originaliai,nes liginau su kitais,istustejusiais mademoiselleis,bet va....tikek tu zmogumi wacko.gif

jeigu turite tuščia tai ant orginalo nugarėlės prie dugno būna skaičiukai .. kodas.. o ant neorginalo jo nebūna 4u.gif
taip pat pažiūrėkit kaip skiriasi stiklas blink.gif šiaudelis negi jūsų senųjų irgi toks užsirietęs? blink.gif
Papildyta:
šitaip atrodo mano .. ir nėr jokios geltonos , ryžos ar dar velniai žino kokios spalvos 4u.gif 4u.gif
user posted image
Atsakyti