Įkraunama...
Įkraunama...

CHANEL parfumerija - 2

QUOTE(rzrzr @ 2011 10 25, 10:23)
Jurakkk ilgiau uosto, gal bus kokiu idomesniu natu uzuodus, bet man - tik labai grazi ir svari levanda bei vanile, greta pastarosios gal dar kiek medaus. Nuostabus patalpu ar skalbiniu kvapas.. Naudoti pagal tiesiogine paskirti kol kas nenoreciau smile.gif

patalpų ar skalbinių kvapas man daugiau Lavandula Penhaligon's. Jersey graži šilta levanda, medaus nerandu, kvepalų natos harmoningai papildo vienos kitą, man labai dėvimas ofisinis kvapas, šleifuoja (kolegė patvirtino) rolleyes.gif
Atsakyti
Keliu chanelius i virsu.Siandien pratestavau Chanel 19 Poudre.Nerealiai patiko mmmmm
Atsakyti
Sveikos mergaites ,noriu jusu patarimo ...pažiurekite , ar būna tokiu testeriniu originaliu Chanel nr.5 parfium buteliuku ? ir eigu taip , kiek jie mazdaug gali kainuoti ?
user posted image
Ačiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Hisense @ 2011 11 10, 20:20)
Keliu chanelius i virsu.Siandien pratestavau Chanel 19 Poudre.Nerealiai patiko mmmmm

Mano "subjektyviai" nosiai irgi labai patinka thumbup.gif
Atsakyti
noriu paklausti CHANEL zinoviu. nusipirkau Chanel kvepalus edt, sakom, kad is uzsienio vogti, bet originalas. uzejau i kristiana ir pamaciau buteliuka-testeri. jis ten kitoks. nugarineje dalyje yra toks piesinukas-kvapu gama surasyta.
kas turite tokius kvepalus? ar cia tik ant testeriu gal buna?
Atsakyti
Merginos, ar ilgai islaiko Chance EDT? Ar geriau EDP pirkti? Visgi apsiuosciau nemazai kvapu, ir supratau,kad sitas Mano kvapas smile.gif
Atsakyti

QUOTE(Noya @ 2012 01 02, 23:49)
Merginos, ar ilgai islaiko Chance EDT? Ar geriau EDP pirkti?  Visgi apsiuosciau nemazai kvapu, ir supratau,kad sitas Mano kvapas  smile.gif

Turejau EDT, dabar EDP turiu. EDT nepatiko, kvapas jaukesnis, moteriskesnis visgi edp smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Malena: 02 sausio 2012 - 23:52
QUOTE(Malena @ 2012 01 02, 23:51)
Turejau EDT, dabar EDP turiu. EDT nepatiko, kvapas jaukesnis, moteriskesnis visgi edp smile.gif

Dekui, kazkaip mano sirdis irgi prie EDP linksta smile.gif
Atsakyti
Apskritai, tai nelabai juos megstu. Retai prisimenu, kad turiu. O kai pirkau taip reikejo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Hisense @ 2011 11 10, 21:20)

Testavau,tikrai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(laimyna @ 2012 01 03, 00:34)
noriu paklausti CHANEL zinoviu. nusipirkau Chanel kvepalus edt, sakom, kad is uzsienio vogti, bet originalas. uzejau i kristiana ir pamaciau buteliuka-testeri. jis ten kitoks. nugarineje dalyje yra toks piesinukas-kvapu gama surasyta.
kas turite tokius kvepalus? ar cia tik ant testeriu gal buna?

Ant testerių nugarėlės būna, ant ne testerių nebūna, su tuo viskas tvarkoj. Bet kai sako "originalūs, bet vogti" - 99 proc. tikimybė, kad ne originalas, o fuflis fufliausias. Netikit? Pabandykit verstis kvepalų vogimu ir pardavinėjimu, pamatysit lotuliukas.gif
Atsakyti
Blaskausi tarp Allure EDT ir COCO EDT, abu labai patinka , bet pinigine man sako - abiems neuzteks, raminkis ir rinkis. Gal patarsite kuriuos pirkti. smile.gif
Atsakyti