Įkraunama...
Įkraunama...

CHANEL parfumerija - 2

QUOTE(mr nobody @ 2011 02 23, 21:22)
o sakykite tos kurios turi chanel chance eau tendre jie ilgai laikosi?Nes kiek teko juos pauostyti tai kvapas lb fainas  4u.gif beja jisai tikriausiai labiau pavasariui,vasarai skirtas.Nors mano galva jai kvepalai patinka tai nesvarbu kokiu metu laiku tu jais pasikvepinsi..

Nu kaip čia pasakius, žiūrint kaip kas supranta tą ilgą laikymąsi ax.gif Jei pagelbėsiu, tai turėti Chanel Chance eau fraiche man laikė ir jautės "nešiojant" gerokai geriau, na bet gal todėl, jog pats kvapas intensivesnis, nors abeji yra EDT. O kvėpinaus eau tendre visais sezonais, nors prisipažinsiu skleidžias jie man maloniausiai šaltuoju metų laiku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mr nobody @ 2011 02 23, 21:22)
o sakykite tos kurios turi chanel chance eau tendre jie ilgai laikosi?Nes kiek teko juos pauostyti tai kvapas lb fainas  4u.gif beja jisai tikriausiai labiau pavasariui,vasarai skirtas.Nors mano galva jai kvepalai patinka tai nesvarbu kokiu metu laiku tu jais pasikvepinsi..

Turiu, man patinka ir tinka. Bet is esmes kvapas nera sunku ar intensyvus, todel beabejo Jus ilgai ant saves jo neuzuosite....tai nereiskia, kad kiti jo nejaus. Taip jau nutinka, kad su patinkanciu kvapu mes greit susigyvename ir nebejauciame.
Pameginkite uzsipurksti koki labai nepatinkanti kvapa....oi kaip ilgai Jus ji jausite. atrodys na ir laiko kvapas.
Atsakyti
Pas pazistama uosciau chanel chance EDT wub.gif ar labai skirtingi kvapas EDT ir EDP? gal galetumet palyginti chanel chance EDT su chanel chance aux fresh ax.gif
Atsakyti
pastebėjau, kad kristianoj iškabintos mademoiselle reklamos, gal kuri buvot užėjusi ir matėt kažkokių nuolaidų kvepalams? ax.gif
Atsakyti
Chanel kvepalams nebuna nuolaidu.
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2011 08 12, 19:09)
Chanel kvepalams nebuna nuolaidu.

Ir YPAČ Kristianoje.
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2011 08 12, 19:23)
Ir YPAČ Kristianoje.

žinosiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2011 08 12, 18:23)
Ir YPAČ Kristianoje.

Niekur. Jei Chanel kvepalams nuolaida, jie - fufliakai.
Atsakyti
QUOTE(Smauglius @ 2011 08 12, 22:19)
Niekur. Jei Chanel kvepalams nuolaida, jie - fufliakai.

smaugliau nereik taip kategoriškai wink.gif
sakykim beautyencounter.com būna išmeta kvepalams - 20 proc ir galioja VISIEM brandam. sephora irgi būna tokių akcijų padaro, todėl esu 100 proc tikra jų originalumu, o nuolaidos centralizuotai daromos parduotuvėse būna ir į metus ne vieną kart, aišku LT ne, bet kitur - taip.
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2011 08 13, 07:19)
smaugliau  nereik taip kategoriškai wink.gif
sakykim  beautyencounter.com būna išmeta kvepalams - 20 proc    ir galioja VISIEM brandam. sephora irgi būna tokių akcijų  padaro, todėl   esu  100 proc tikra  jų originalumu,  o nuolaidos centralizuotai daromos parduotuvėse būna ir  į metus  ne vieną kart, aišku LT ne, bet  kitur - taip.

O šiaip juk ir lietuviškose internetinėse, pvz. pigu.lt, olialiashop.lt irgi kartais būna procentinių nuolaidų, kurios taikomos visiems brandams, tame tarpe ir Chanel. Konkrečiai ten Chanel pati nesu pirkusi, bet kiek skaičiau atsiliepimų, tai juk tose parduotuvėse kvepalai originalūs. Beje, būtent Chanel ir Dior kvepalai tų procentinių nuolaidų metu iš tokių parduotuvių greičiausiai ir dingsta (o jeigu procentinė nuolaida didesnė, tai tiesiog kosminiu greičiu biggrin.gif ).
Tiesa, dar prisiminiau, juk ir Douglas kartais (tiesa, labai labai retai) kortelių turėtojams taiko kažkokią procentinę nuolaidą visam asortimentui (pvz. 15-20 proc.). O gimtadienio proga kortelės turėtojui Douglas irgi suteikia procentinę nuolaidą visam asortimentui (berods 10 proc., jei neklystu).
Taigi, taisyklių be išimčių nėra smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 13 rugpjūčio 2011 - 10:00
QUOTE(Ingakalnis @ 2011 08 13, 07:19)
smaugliau  nereik taip kategoriškai wink.gif

Nu va, niekas bajerio nesuprato ... biggrin.gif Aiškiai mano humoro jausmas kreivas ....
Atsakyti
Tęsiant tą materialesnę kainų temą.. Bandau susiskaičiuoti, kur Chanelio ekskliuzyvų kaina geriausia, ir, turbūt dėl svyruojančio dolerio kurso, gaunasi kažkoks paradoksas: JAV 200 ml kainuoja 210 dolerių (apie 520 lt), o europietiškuose butikuose 190 eurų (apie 655 lt). Ar tikrai taip? O Europos butikuose būna stiklainėlių po 75ml? Kokia tada kaina?
Atsakyti