Įkraunama...
Įkraunama...

CHANEL parfumerija - 2

QUOTE(Gafsa @ 2010 12 08, 16:50)
O tai paskuiniai du lyg ir tokie patys kaip anksciau unsure.gif ,ar as ko nezinau?

visi trys COCO, Mademoiselle ir Chance ant mano odos kvepia (tas kvapas mane pykina) vienodai doh.gif dabartiniai chaneliai mano odos ph netinka schmoll.gif ko negaliu pasakyti apie chanelio exliuzyvus bigsmile.gif
Atsakyti
jei kam įdomu chanel.com visi Exclusifs yra ir po 75ml rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(jurakkk @ 2011 01 20, 16:46)
jei kam įdomu chanel.com visi Exclusifs yra ir po 75ml rolleyes.gif

jau visi? bigsmile.gif

Atsakyti
QUOTE(Renatina @ 2011 01 20, 16:56)

Visi visi mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Voxi: 20 sausio 2011 - 23:54
Gal kas bande Chanel Un Fleur? ax.gif Labai noreciau isgirsti atsiliepimu... idomu, i ka jie panasus... negaliu apsispresti ar verta pirkti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajone_25 @ 2010 10 27, 16:09)
Laaaabai kvepia sitie kvepai esu turejusi. Juos esu pirkusi Duty free parduotuveje, kai skridau is Graikijos.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šiandien už akių užkliuvo Chanel no.5 ir pagalvojau kad gal jau metas su jais susipažint, nes visad jų labai bijojau hihihi.gif Kadangi į rankas pakliuvo grynas parfumas tai ir užsipurškiau jo ant riešo. Nu ir ką... nebuvo ten ko bijot, kvapas kaip ir įsivaizdavau toks, iki kurio man reikia dar paaugti. Intensyvus, ryškus ir pretenzingas, bet nieko įpatingo ir neišgąsdino taip sakant biggrin.gif O ir tas parfumas kvepėjo veikiau kaip EDP, bet ne PP g.gif O jau maniau, kad PP išvis bomba turėtų būt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TipuTapu: 14 vasario 2011 - 18:54
QUOTE(Ingakalnis @ 2010 11 08, 19:39)
Chanel No. 5 šaltuoju metu laiku  man laikosi ne ilgai, prieš darbą pasikvepinus,  po pietų nebejaučiu nieko visiškai. Kitaip nei vasarą,  tada  tiek edp tiek edt  laikosi  net per įkyriai.

is straipsnio "Ziemos kvapai", apie Chanel No. 5-vasaros karsciai itin negailestingi aldehidu pagrindu sukurtoms klasikinems kompozicijoms. bet jos puikiai tinka rudeni ir ziema, mat saltesni orai neleidzia "numirti" uz pudruotu aldehidiniu debesu slypincioms gelems.
Atsakyti
o mane nuo chanel 5,pykina,per sunkus jie man

Atsakyti
QUOTE(peliukas1 @ 2011 02 18, 20:12)
o mane nuo chanel 5,pykina,per sunkus jie man

Niu tai eikit ir pavemkit jai pikina, jus manot mum idomu skaityti nuo ko jus pykina???
Atsakyti
o sakykite tos kurios turi chanel chance eau tendre jie ilgai laikosi?Nes kiek teko juos pauostyti tai kvapas lb fainas 4u.gif beja jisai tikriausiai labiau pavasariui,vasarai skirtas.Nors mano galva jai kvepalai patinka tai nesvarbu kokiu metu laiku tu jais pasikvepinsi..
Atsakyti
ai, tiek to-patylesiu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ašara: 23 vasario 2011 - 20:50