Įkraunama...
Įkraunama...

CHANEL parfumerija - 2

Chanel No. 5 šaltuoju metu laiku man laikosi ne ilgai, prieš darbą pasikvepinus, po pietų nebejaučiu nieko visiškai. Kitaip nei vasarą, tada tiek edp tiek edt laikosi net per įkyriai.

Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2010 11 08, 19:39)
Chanel No. 5 šaltuoju metu laiku  man laikosi ne ilgai, prieš darbą pasikvepinus,  po pietų nebejaučiu nieko visiškai. Kitaip nei vasarą,  tada  tiek edp tiek edt  laikosi  net per įkyriai.

Aciu uz atsakyma. Man pirmas purkstelejimas buvo tarsi pliaukstelejimas per veida, toks ryskus, astrus kvapas. Po poros valandu uostau riesa ir vos uzuodziu. Buvau truputeli nusigandusi, kad kazkas ne taip, bet turbut ir oda "kalta".
Atsakyti
Ant manes penktukas laikosi labai net gerai. Visa diena, nuo ryto iki vakaro.
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2010 11 08, 19:49)
Ant manes penktukas laikosi labai net gerai. Visa diena, nuo ryto iki vakaro.

Baltai pavydziu.
Atsakyti
O GAL KAS PARDUODA Coco mademoiselle originala, vien ant padielku usiraunu:/
Atsakyti
QUOTE(in* @ 2010 11 14, 18:18)
O GAL KAS PARDUODA Coco mademoiselle originala, vien  ant padielku usiraunu:/

Kristiana, Douglas. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2010 12 01, 11:36)
ka reiskia jusu zinute ...?
kad patinka sie kvepalai ar kaip  cia suprasti?

Ne ten žmogus pataikė su plakato dydžio nuotrauka biggrin.gif

Dėl Chanel 5 laikymosi, tai jis man asmeniškai tai daro labai ilgai (EDP) - net į dienos pabaigą jaučiu nuo savęs sklindantį šleifą, tik švelnesnį, "muiliškesnį". Rytoj bandysiu eksperimentą su EDT - įsigijau visai neseniai ir vis neprisiruošiu vykdyti jų palyginimo eksperimento ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Johanesburgo kunigaikštytė: 01 gruodžio 2010 - 11:14
QUOTE(Johanesburgo kunigaikštytė @ 2010 12 01, 12:13)
Dėl Chanel 5 laikymosi, tai jis man asmeniškai tai daro labai ilgai (EDP) - net į dienos pabaigą jaučiu nuo savęs sklindantį šleifą, tik švelnesnį, "muiliškesnį". Rytoj bandysiu eksperimentą su EDT - įsigijau visai neseniai ir vis neprisiruošiu vykdyti jų palyginimo eksperimento ax.gif

Įdomūs bus rezultatai; aš tokį experimentą dariau porą ne itin dar karštų vasaros pradžios dienų - pasidariau išvadą,kad pasilieku abu, abiejų šleifai gyvena labai gražiai.
beje dėl Penktuko - http://www.fragranti...azzeo-1830.html - gal kam loterijose sekasi, man tai ne tongue.gif

Atsakyti
sveikos, man seniai neduoda ramybės vienas klausimas g.gif gal kas neseniai pirko iš chanel boutiqo COCO edp kvepaliukus ? noriu žinoti ar jie skiriasi nuo pardavinėjamų kristianoje? kodėl klausiu maždaug pieš 10metų COCO edp atsivežiau iš prancūzijos rolleyes.gif į pabaigą eina mano proginių kvepalai verysad.gif nutariau išbandyti kristianoje ir kas keisčiausia ant mano rankos lieka kažkoks keistas kvapas ko visai nėra pasikvėpinus prancūzišku COCO. kvapai mano nosiai labai skiriasi
Atsakyti
QUOTE(jurakkk @ 2010 12 08, 11:39)
sveikos, man seniai neduoda ramybės vienas klausimas g.gif gal kas neseniai pirko iš chanel boutiqo COCO edp kvepaliukus ? noriu žinoti ar jie skiriasi nuo pardavinėjamų kristianoje? kodėl klausiu maždaug pieš 10metų COCO edp atsivežiau iš prancūzijos  rolleyes.gif į pabaigą eina  mano proginių kvepalai verysad.gif  nutariau išbandyti kristianoje ir kas keisčiausia ant mano rankos lieka kažkoks keistas kvapas ko visai nėra pasikvėpinus prancūzišku COCO. kvapai mano nosiai labai skiriasi

Kristianoj tie patys prancūziški, tik gali būti, kad per pastarąjį dešimtmetį buvo pakeistos kurios nors sudedamosios kvepalų dalys todėl kvapas šiek tiek gali skirtis. Bet nesiskirs tie kurie Kristianoj ir tie kurie Prancūzijoj parduodami dabar.
Atsakyti
QUOTE(Ferrari @ 2010 12 08, 12:20)
Kristianoj tie patys prancūziški, tik gali būti, kad per pastarąjį dešimtmetį buvo pakeistos kurios nors sudedamosios kvepalų dalys todėl kvapas šiek tiek gali skirtis. Bet nesiskirs tie kurie Kristianoj ir tie kurie Prancūzijoj parduodami dabar.

labai nuliūdinote verysad.gif teks pamiršti COCO, Mademoiselle ir Chance cry.gif
Atsakyti
QUOTE(jurakkk @ 2010 12 08, 13:31)
labai nuliūdinote  verysad.gif  teks pamiršti COCO, Mademoiselle ir Chance cry.gif

O tai paskuiniai du lyg ir tokie patys kaip anksciau unsure.gif ,ar as ko nezinau?
Atsakyti