Įkraunama...
Įkraunama...

CHANEL parfumerija - 2

Ketinu iš kito forumo įsigyt wub.gif Chanel Coco Mademoiselle Eau De Toilette Refillable Spray 60ml.

user posted image

http://www.chanel.co...MOISELLE-117887

gal kas turite ir patarsite į ką atkreipti dėmesį perkant.. ? doh.gif ax.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasicka*: 10 spalio 2010 - 13:49
QUOTE(v-i-k-a @ 2010 10 10, 08:52)
Valio!  Centifolija atnesei tikrai gera naujiena. bigsmile.gif  Nes as jau rimtai pergyvenau ka daryti kai baigsis atomikas, kuris dar priedo ziauriai nevykes nes garuoja kvepalai. Tai galiu tada ramiai iskvepinti visa ir laukti buteliuko.
O del siuntimo i LT tai as irgi manau kad nesulauksim, bent kolkas.

o kokis pas tave atomikas? lyg aš nupylinėjau, bet kad lievų neturiu jokių biggrin.gif

naujiena labai gera, gavau ją į meilą tai jei ne iš Chanel.com gaučiau būčiau pamanius briedus skleidžia... labai noriu kelių ir aš į savo namus, tik dar nžn nuo kurio pradėti ne staikinyje ne vienas o keli vnt.

Siųsti apsimoka ir per tarpininką, kas tie 15proc mirksiukas.gif juo lab kad lauknešėlį visada chanel įmeta ( esu gavus ir tušą ir komsetičką ir dar visokių dalykėlių smagių, nes perkant jie įdeda).
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2010 10 10, 20:47)
o kokis pas tave  atomikas? lyg  aš nupylinėjau, bet  kad lievų neturiu jokių  biggrin.gif

Zinok butent tas ir praliaidzia. Kvepalai nebega aisku bet nugaruoja kazkiek. As jau apie tai rasiau ir mes su keliom merginom nusprendem kad butent tokiuose atomikose garuoja kvepalai. Pas F_A tarkim nugaravo visiskai. Todel daugiau tokio atomiko nepirksiu, matyt jie pasitaiko nekokybiski.

P.S. Tau tikrai jokiu pretenziju neturiu. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2010 10 10, 20:47)

Siųsti  apsimoka ir per tarpininką, kas tie 15proc  mirksiukas.gif 

O kas tas tarpininkas? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(julija88 @ 2010 10 13, 15:39)
O kas tas tarpininkas?  blush2.gif

http://www.supermama...?...mp;s=&f=139
Atsakyti
O mane praeita vasara ''isgelbejo'' Chanel Coco Mademoiselle... Jokie kvapai netiko, niekaip neradau sau mielo. Beveik pradejau galvoti, kad Mantas Petruskevicius teisus sakydamas, kad musu parduotuvese vien tik ''skalbimo milteliai''... Kol pauosciau Mademoiselle.... pritrauke.

Dabar bandysiu prisijaukinti dar koki, kasdienai. Norisi svelnaus. Gal galit ka patart? Pastebejau, kad mazai kalbejot apie Christalle g.gif
Atsakyti
QUOTE(limpopooo @ 2010 10 18, 15:14)
O mane praeita vasara ''isgelbejo'' Chanel Coco Mademoiselle... Jokie kvapai netiko, niekaip neradau sau mielo. Beveik pradejau galvoti, kad Mantas Petruskevicius teisus sakydamas, kad musu parduotuvese vien tik ''skalbimo milteliai''... Kol pauosciau Mademoiselle.... pritrauke.

Dabar bandysiu prisijaukinti dar koki, kasdienai. Norisi svelnaus. Gal galit ka patart? Pastebejau, kad mazai kalbejot apie Christalle g.gif

O kam jum juos jaukinti? Jus geriau pajieskokit tokiu kvepalu, kurie patiktu is pirmo pauostimo. Jug kvapu yra tiek daug, ir tikrai galima rasti sau tinkamus. Jieskokit, testuokit ir tikrai rasit. smile.gif

Apie Petruskeviciu isvis patilesiu geriau.
Atsakyti
QUOTE(limpopooo @ 2010 10 18, 15:14)
Pastebejau, kad mazai kalbejot apie Christalle g.gif

Turbūt todėl, kad tokių Chanel kvepalų nėra.

O jeigu domina Cristalle, nepatingėkit į parfumerijos parduotuvę nueiti biggrin.gif ir pauostyti. EDP ir EDT versijos skiriasi. Susidarysit savo nuomonę. Nes kas vienai kvepia beprotiškai fantastiškai, kitai smirda siaubingai šlykščiai

Papildyta:
QUOTE(v-i-k-a @ 2010 10 18, 15:53)
Jus geriau pajieskokit tokiu kvepalu, kurie patiktu is pirmo pauostimo.

O jeigu iš antro pauostymo nebepatiks? Juk būna ir taip ax.gif
Atsakyti
QUOTE(centifolija @ 2010 10 18, 23:03)
O jeigu iš antro pauostymo nebepatiks? Juk būna ir taip  ax.gif

Deja būna ir taip drinks_cheers.gif
Net ir po penkto ar dešimto gali išlysti, kad visgi nebepatinka.
Pirmu įspūdžiu kliautis labai pavojinga (sprendžiu iš savo patirties).
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2010 10 18, 13:53)
O kam jum juos jaukinti? Jus geriau pajieskokit tokiu kvepalu, kurie patiktu is pirmo pauostimo. Jug kvapu yra tiek daug, ir tikrai galima rasti sau tinkamus. Jieskokit, testuokit ir tikrai rasit. smile.gif

Apie Petruskeviciu isvis patilesiu geriau.

As kvapus jaukinuosi - man reikia isigilinti, priprasti smile.gif

QUOTE(centifolija @ 2010 10 18, 22:03)
Turbūt todėl, kad tokių Chanel kvepalų nėra.

O jeigu domina Cristalle, nepatingėkit į parfumerijos parduotuvę nueiti biggrin.gif ir pauostyti. EDP ir EDT versijos skiriasi. Susidarysit savo nuomonę. Nes kas vienai kvepia beprotiškai fantastiškai, kitai smirda siaubingai šlykščiai

Papildyta:
O jeigu iš antro pauostymo nebepatiks? Juk būna ir taip  ax.gif

Aha, suklydau rasydama. Sitie domina, kol kas is aprasymo...
Atsakyti
QUOTE(TipuTapu @ 2010 08 02, 19:03)
Labai noriu šių, ir jau tuoj tuoj turėsiu  biggrin.gif  tongue.gif

user posted image

Laaaabai kvepia sitie kvepai esu turejusi. Juos esu pirkusi Duty free parduotuveje, kai skridau is Graikijos.
Atsakyti
Merginos, kiek mazdaug laiko ant jusu odos laikosi Chanel No.5 EDT? Aciu 4u.gif
Atsakyti