Įkraunama...
Įkraunama...

vyras myli bet nuejo i sona

QUOTE(plepyte @ 2009 01 22, 09:18)
taip, tai nereiškia, kad mano patarimai bus teisingi ir nėra kitų variantų, bet patarti galiu, o ar į juos atsižvelgti, ar ne, kiekvienas sprendžia pagal save

Tai kaip gali sakyti kitam, kad jam patarimai nereikalingi? Visiškai nepažinodama pašnekovo doh.gif
Lenkiu galvą prieš amley mamą, nes taip tikrai ne kievienas sugeba, kai nugali sveikas protas, o ne emocijos ir ambicijos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NERA: 22 sausio 2009 - 11:25
Sunku atleisti, labai sunku ir jei žmogus sugeba tai padaryti - lenkiu galvą prieš jį hi.gif
Nežinau, kaip reaguočiau pati tokioj situacijoj g.gif , vargu ar sugebėčiau suvaldyti savo emocijas ir neparodyti į duris?
Atsakyti
QUOTE(NERA @ 2009 01 22, 12:24)
Tai kaip gali sakyti kitam, kad jam patarimai nereikalingi? Visiškai nepažinodama pašnekovo  doh.gif
Lenkiu galvą prieš amley mamą, nes taip tikrai ne kievienas sugeba, kai nugali sveikas protas, o ne emocijos ir ambicijos.

o kas sakė, kad patarimų autorei nereikia? nepainiok dviejų čia istorijų, patarimų nereikia "Zuikytukėliausia", kuri papasakojo savo istoriją, bet nei patarimų, nei pagalbos neprašė, jai čia ir buvo komentaras, o ne temos autorei, siūlyčiau atidžiau skaityti, o po to pulti.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 01 21, 19:03)
Aš jai pavydžiu. O ji man - ne. Vat toks ir skirtumas.

nepasiseke tada jums reiskias...savo zuikio dar nesusimedziojot hihihi.gif mirksiukas.gif

QUOTE(Bittersweet @ 2009 01 22, 06:23)
tu nekreipk demesiuko i piktus pasisakimukus, visada moteris pavidi laimes. as ir mano kiskutis irgi laimingi, daug isbandymuku buvo, bet as viska viska jam atleidau ir dabar nesigailiu schmoll.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif
mazutis mano buvo nuklides biski, bet sake buvo girtas ir as juo tikiu, nes viru tokia prigimtis ira.
o man sake nusives i egipta  mirksiukas.gif  wub.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
QUOTE(Bittersweet @ 2009 01 22, 08:28)
nesigviesk svetimo viro pasileidele blink.gif

ji ne vyra gviesiasi , o zuikuti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(plepyte @ 2009 01 22, 11:41)
o kas sakė, kad patarimų autorei nereikia? nepainiok dviejų čia istorijų, patarimų nereikia "Zuikytukėliausia", kuri papasakojo savo istoriją, bet nei patarimų, nei pagalbos neprašė, jai čia ir buvo komentaras, o ne temos autorei, siūlyčiau atidžiau skaityti, o po to pulti.

Tai pagal tamsta niekas kitas negali pasakoti savos istorijos?Kažin ar ne tas pats asmuo būsit jei toks nepasitenkinimas kyla dėl to, kad kažkas kitas papasakojo savo istoriją cool.gif
Atsakyti
QUOTE(inga. @ 2009 01 22, 12:38)
Sunku atleisti, labai sunku ir jei žmogus sugeba tai padaryti - lenkiu galvą prieš jį  hi.gif
Nežinau, kaip reaguočiau pati tokioj situacijoj  g.gif , vargu ar sugebėčiau suvaldyti savo emocijas ir neparodyti į duris?

Emocijos yra akimirkos dalykas, o atleidimas - ilgas ir palaipsnis procesas. Gal kaip tik tiems žmonėms, kurie nenustumia nuoskaudų giliai į tolimiausią širdies kampelį, atleisti yra lengviau.
Atsakyti
QUOTE(NERA @ 2009 01 22, 14:51)
Tai pagal tamsta niekas kitas negali pasakoti savos istorijos?Kažin ar ne tas pats asmuo būsit jei toks nepasitenkinimas kyla dėl to, kad kažkas kitas papasakojo savo istoriją cool.gif

dar kartą galiu pasiūlyti atidžiai skaityti, nei vienam neesu pasakiusi, kad negali pasakoti savo istorijos, tik vieni ją pasakoja šiaip, kiti prašo patarimų, kam reikia patarimų tam ir patariam, o kam nereikia tik paskaitom. diskusija šita veda į niekur. gal neužimkim temos aiškindamosis kas kam ir kaip
Atsakyti
QUOTE(Bittersweet @ 2009 01 22, 08:23)
<...>
mazutis mano buvo nuklides biski, bet sake buvo girtas ir as juo tikiu, nes viru tokia prigimtis ira. <...>

Aš labai atsiprašau jautrių dušelių, ale biški nuklydęs, tai čia kaip? Kišo ir nepataikė? Ar drožė ir nenuleido? g.gif

Atsakyti
QUOTE(plepyte @ 2009 01 22, 08:13)
manau mes čia labai nukrypom ne į temą ir skiriam dėmesį ne tai, kuriai dabar jo reikia. sėkmės tau ir tavo zuikučiui, mylėkit vienas kitą. bet šią temą atidarei ne tu, o tavo meilė su laiminga pabaiga po daug išbandymų, todėl gal jos ir nebeaptarinėkim, nes tau patarimų ir protingų minčių vis tiek nereikia.

Čia turbūt mano žodžiai g.gif
Papildyta:
QUOTE(Nakviša @ 2009 01 22, 14:10)
Aš labai atsiprašau jautrių dušelių, ale biški nuklydęs, tai čia kaip? Kišo ir nepataikė? Ar drožė ir nenuleido?  g.gif

Nuleido prieš drožiant pagal tamstos žargoną biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(NERA @ 2009 01 22, 15:21)
Čia turbūt mano žodžiai g.gif
Papildyta:

Nuleido prieš drožiant pagal tamstos žargoną biggrin.gif

nesuprantu ko čia tu nesupranti, papasakojo žmogus istoriją, patarimų neprašė ir jų negavo, nes jai jų nereikia, kas čia dar neaiškaus? žemas jau lygis žiūriu prasidėjo
Atsakyti
oj kiek daug cia visko priraset bigsmile.gif

kalbejau su jo mama apie sia susiklosciusia situacija.tai visgi vyrelis i savo teva atsigime. visa gyvenima tetis i sona ejo. taciau mama viena diena pasirinko daugiau netikrint tel, nekreipt i zmoniu pasakymus, negrizimus namo,zodziu -uzmerkti akis. sako viskas del to kad be galo mylejo ir be jo neisivaizdavo savo gyvenimo...sunkiai man butu taip kaip ji...visada sirdi skaudetu.toki pavyzdi namuose turejes galvoja kad visada ir jo atleidimas laiks. ir mama sako paduok dokumentus gal vaikiui daeis kad ne anekdotus pasakoju kalbedama apie skyrybas....
Atsakyti
QUOTE(vfeja @ 2009 01 22, 14:41)
ir mama sako paduok dokumentus gal vaikiui daeis kad ne anekdotus pasakoju kalbedama apie skyrybas....

Nejaugi visas kartu gyvenimas taip nieko nereiškia, akd iš karto puolat nešti dokumentus?
Ir dar ar jums neatrodo, kad uošvienei apie jūsų šeimos problemas gal nelabai reikėtų iš karto pasakoti. Nežinau kokia jos sveikata, bet kad pergyvens žmogus, tai faktas.
Atsakyti