Įkraunama...
Įkraunama...

vyras myli bet nuejo i sona

QUOTE(ugniukas @ 2009 01 21, 20:52)
o jus nuo jos ar daug skiriates?

Aš jai pavydžiu. O ji man - ne. Vat toks ir skirtumas.
Atsakyti
QUOTE(ugniukas @ 2009 01 21, 21:38)
blink.gif nu dievazmat isjuoka kazkokia...jau net neturiu kantrybes skaityti...cia turbut ant prikolo raso , nes nesamone,kad tokiu zmoniu buna doh.gif

Na ką jūs smile.gif Koks trečdalis forumo rašo ir mąsto panašiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Peliauckų Jadzė @ 2009 01 21, 21:19)
Na ką jūs smile.gif Koks trečdalis forumo rašo ir mąsto panašiai smile.gif

Mano patirtis trumpa ia, bet aš pirmą tokį atvejį sutinku. Vis tik nemanau, kad tokių iš tikro būna - garantuotai kažkas prikolą darosi.
Atsakyti
as cia mergites zinokit nesuprantu biskiiuka - tai juokinga kai milintys zmones susitaiko ? Tai geriau niekada nesitaikiti ir buti nejuokingai ir nelaimingai ? O dabar mes abu su kiskeliu laimingi, tai buna kam nepaviksta, bet kol nepabandisi ir nesuzinosi kaip gali viskas buti, o mums labai pasiseke, kad musu jausmai tik sustiprejo wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuikytukėliausia: 21 sausio 2009 - 23:30
QUOTE(Zuikytukėliausia @ 2009 01 22, 00:28)
as cia mergites zinokit nesuprantu biskiiuka - tai juokinga kai milintys zmones susitaiko ? Tai geriau niekada nesitaikiti ir buti nejuokingai ir nelaimingai ? O dabar mes abu su kiskeliu laimingi, tai buna kam nepaviksta, bet kol nepabandisi ir nesuzinosi kaip gali viskas buti, o mums labai pasiseke, kad musu jausmai tik sustiprejo wub.gif

manau mes čia labai nukrypom ne į temą ir skiriam dėmesį ne tai, kuriai dabar jo reikia. sėkmės tau ir tavo zuikučiui, mylėkit vienas kitą. bet šią temą atidarei ne tu, o tavo meilė su laiminga pabaiga po daug išbandymų, todėl gal jos ir nebeaptarinėkim, nes tau patarimų ir protingų minčių vis tiek nereikia.
Atsakyti
QUOTE(Zuikytukėliausia @ 2009 01 22, 01:28)

tu nekreipk demesiuko i piktus pasisakimukus, visada moteris pavidi laimes. as ir mano kiskutis irgi laimingi, daug isbandymuku buvo, bet as viska viska jam atleidau ir dabar nesigailiu schmoll.gif wub.gif wub.gif wub.gif
mazutis mano buvo nuklides biski, bet sake buvo girtas ir as juo tikiu, nes viru tokia prigimtis ira.
o man sake nusives i egipta mirksiukas.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuikytukėliausia @ 2009 01 21, 20:56)
Kodel ce taip visi su manimi ligintis nori?  g.gif

Todėl, kad visi nori tokios meilės, o aš tai ir zuikučio bigsmile.gif

QUOTE(plepyte @ 2009 01 22, 08:13)
nes tau patarimų ir protingų minčių vis tiek nereikia.

O tamsta jaučiatės pajėgi patarti?
Atsakyti
QUOTE(NERA @ 2009 01 22, 10:08)
Todėl, kad visi nori tokios meilės, o aš tai ir zuikučio  bigsmile.gif
O tamsta jaučiatės pajėgi patarti?

taip, tai nereiškia, kad mano patarimai bus teisingi ir nėra kitų variantų, bet patarti galiu, o ar į juos atsižvelgti, ar ne, kiekvienas sprendžia pagal save
Atsakyti
aš irgi visai norėčiau to zuikučio essen.gif Gal pasidalinsi? Ir išbandymukas jums bus, dar labiau vienas kitą mylėsite biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(inga. @ 2009 01 22, 11:54)
aš irgi visai norėčiau to zuikučio  essen.gif Gal pasidalinsi? Ir išbandymukas jums bus, dar labiau vienas kitą mylėsite  biggrin.gif

nesigviesk svetimo viro pasileidele blink.gif
Atsakyti
Taigi aš noriu, kad laimingi jie būtų, kad kuo daugiau išbandymukų sulauktų ir ta jų meilė stiprėtų ir stiprėtų wub.gif
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Visada stengiuosi sau priminti, kad mano vyras gali būti ir ne amžiams....Kartasi iš dalies suprantu žmones, kurie iško užuojautos svetimuose glėbiuose, priežasčių daug kodėl taip elgiamasi. Tačiau žinau, kad kartais atleisti reikia savo laiku mano tevukas buvo nuvairavęs į šoną, net kartu su mama negyveno pusę metų. Tačiau po to pusmečio sugrįžo (kodėl teisybę pasakius nežinau). Mama priimė, sunku buvo mačiau, vėl lipdyti gyenimą iš naujo, tada baisiausiai pykau ant tėvo, net nenorėjau, kad jie kartu gyventų, kartojau mamai kaip taip galima....paauglystė. dabar aš galiu tik ačių pasakyti mamai, kad ji buvo tokia išmintinga. Nuo to laiko praejo ne viena dešimtis metų,buvo visko, tačiau dabar jie gražiai gyvena, sutaria, vienas kitą palaiko. Nors mes jau užaugę taip pat gera, kad gali grįžti pas abu tėvus, o ne dalimis. Žinoma, kad jei neįmanoma atleisti, jei jauti kad negali per save perlipti tada geriau išeti ir tiek. Nes vistiek ankščiau ar vėliau pamatas neatlaikys ir tada gali būti dar skaudžiau. jei gali sau atsakyti, kad niekada neprikiši, nekaltinsi, ejausi nuoskaudos tada valio, bet jei n e tada atleisti neverta.
Atsakyti