Įkraunama...
Įkraunama...

vyras myli bet nuejo i sona

QUOTE(vfeja @ 2009 01 20, 20:27)
ir pati nezinau..ar normali tai seima..? nenoriu kartotis,tiesiog pas mus buvo viskas tvarkoje kol nesuzinojau to...ne neitariau bet tikrai nesuzinojau..ar galiu tiketi jo pasakymu kad dabar tapau jam dar brangesne ir daugiau jis niekada to nebedarys? kiek tave tiesos. o noretusi kad tai butu tiesa..labai noretusi  verysad.gif

Ar bandyt dar pasitiketi vyru - jei nepabandysit,tai ir nesuzinosit, ar buvo verta dar duot sansa..
O ar seima normali-spresti jums..
Apgavo,gailisi,zada ,kad tai nebepasikartos-as jusu vietoj neskubeciau rasyt skyrybu prasymo..Duociau sansa-jam-kad galetu vel irodyt,jog yra patikimas, o sau-kad jei ir nepateisins anas mano pasitikejimo,as ramiai miegosiu,nes ziinosiu,kad nedariau skubotu ir neapgalvotu sprendimu. i r dar del to,kad niekas nezinom,koks velnias gali ir mums pacioms kada koja (ir ne tik ja biggrin.gif ) kystelet..Ir vat gali tekt eit atsiprasinet vyro..ir laukt to dar vieno sanso..
Dabar taip bandau lyst i jusu kaili-matot,vyras jus isdave kaip moteri..ir manau,kad tai nera pasaulio pabaiga..Vat pasaulio pabaiga buna tada,kai artimiausias zmogus isduoda jus kaip zmogu.. (Aiskiau negaliu uzrasyt minties-atsiprasau, bet gal supratot..)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilnera: 21 sausio 2009 - 17:27
QUOTE(kice @ 2009 01 21, 14:35)
yra paprastas budas susitvarkyti su i kaire einanciu vyru, jei esat vede.. Paaiskink - uzpakavai einanti i kaire - paimi zirklutes ir patrumpini pim..liuka 0,5 cm.. Kol uzgis- tikrai niekur i kaire neis.. Ir ispek, kad nejuokauji - kita karta vel trumpinsi.. Garantuoju, kad pamastys, paskaiciuos kiek jam cia liko tu cm..

o siaip tai atsibodai tu jam.. Jis dabar medziotojas isejes i didiji medziokles taka..

cia tai biski i pievas brangioji nuraset.. cool.gif tokiais atvejais geriausiai - patyleti
Atsakyti
QUOTE(Miledi.N @ 2009 01 21, 15:31)
Man atrodo, kad ramybėje yra tavo stiprybė  4u.gif
Jei vyras nuėjo į šoną, tai santykiuose ne viskas gerai, pakalbėk su juo, paklausk ko jam truko?

cia irgi gera isheitis

Bet kiti vyrai tai gryzti nori. o autores vyras nuo sekmadieno nesirodo. nejau jis nebenori su jumis buti? ar tas nuejimas i shona gal nauja meile susirado? tada nevertu zemintis ir bandyt kazka taisyt. nors neaishku ar jus norite.
Atsakyti
jis dirba kitoje kaimynineje salyje
Atsakyti
QUOTE(vfeja @ 2009 01 21, 21:05)
jis dirba kitoje kaimynineje salyje

nu bet ar budavo taip kad jus visiskai nebendrautumet tuo metu kai jis isvykes? vadinasi jis gal nejaucia kaltes kad net tokio demesio kaip skambucu ar zinute nerodo. o gal is kitos puses duoda paciai ramiai viska apgalvot...
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2009 01 21, 14:44)
Kad susitaikėte, žinoma puiku, bet jei žmones sieja tik jausmai, tai anksčiau ar vėliau ateis laikas, kai išbandymas pasirodys perdidelis "kiškučiui".

schmoll.gif mes jau isbandima turejome ir jau tai buvo pries tris jei ne daugiau metu. As tada is susinervavimo net kirvuka blush2.gif buvau nusipirkus, bet jis suprato kad mane labai mili ir del to kad as jautri jam irgi labai vis tiek patinku, kad as esu jam skirta pusele wub.gif wub.gif ir jis tik isitikino kad taip ir ira ir kad as susinervavau patikejo, kad ir as ji miliu ir neesu jam abejinga. Cia jau seniai buvo, bet kaip prisimenu sirdute vis susprurda. O tai negi taip palikti savo givenimo meile, kad paskui visa givenima nelaiminga butum ir jis nelaimingas? Ir del pinigeliu ir kelioniu tikrai nematau nieko blogo, jei tycia nieko nepirktu ir nenoretu manes niekus nusivesti tai kaip tik tada man atroditu, kad manes nemili ir kad jam geda su manimi kur nors iseiti. O dabar mes visur kartu ir iki siol uz rankiciu susikibe vaikstom wub.gif wub.gif Del klaidiciu tai nepikit, as tiesiog esu labai jautri ir kai pasakoju apie savo kiskuti wub.gif wub.gif tai labai skubu, kad irjam laiko liktu, is susijaudinimo dar klaidiciu padarau. Tik man mano meilutis wub.gif sake kad labai daug internete nesipasakociau, tai visko ir negaliu papasakoti, bet musu meile tikrai labai didele ir as jos ne uz ka pati neatsisakiciau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuikytukėliausia @ 2009 01 21, 18:32)
schmoll.gif mes jau isbandima turejome ir jau tai buvo pries tris jei ne daugiau metu. As tada is susinervavimo net kirvuka  blush2.gif buvau nusipirkus, bet jis suprato kad mane labai mili ir del to kad as jautri jam irgi labai vis tiek patinku, kad as esu jam skirta pusele  wub.gif  wub.gif ir jis tik isitikino kad taip ir ira ir kad as susinervavau patikejo, kad ir as ji miliu ir neesu jam abejinga. Cia jau seniai buvo, bet kaip prisimenu sirdute vis susprurda. O tai negi taip palikti savo givenimo meile, kad paskui visa givenima nelaiminga butum ir jis nelaimingas? Ir del pinigeliu ir kelioniu tikrai nematau nieko blogo, jei tycia nieko nepirktu ir nenoretu manes niekus nusivesti tai kaip tik tada man atroditu, kad manes nemili ir kad jam geda su manimi kur nors iseiti. O dabar mes visur kartu ir iki siol uz rankiciu susikibe vaikstom  wub.gif  wub.gif Del klaidiciu tai nepikit, as tiesiog esu labai jautri ir kai pasakoju apie savo kiskuti  wub.gif  wub.gif tai labai skubu, kad irjam laiko liktu, is susijaudinimo dar klaidiciu padarau. Tik man mano meilutis  wub.gif sake kad labai daug internete nesipasakociau, tai visko ir negaliu papasakoti, bet musu meile tikrai labai didele ir as jos ne uz ka pati neatsisakiciau  wub.gif

blink.gif nu dievazmat isjuoka kazkokia...jau net neturiu kantrybes skaityti...cia turbut ant prikolo raso , nes nesamone,kad tokiu zmoniu buna doh.gif
Atsakyti
Įdomi mergina biggrin.gif Linksma skaityti jos pasisakymus lotuliukas.gif
Toks jausmas, kad išsidirbinėja, netikiu, kad iš tikrųjų taip mąsto bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ugniukas @ 2009 01 21, 21:38)
blink.gif nu dievazmat isjuoka kazkokia...jau net neturiu kantrybes skaityti...cia turbut ant prikolo raso , nes nesamone,kad tokiu zmoniu buna doh.gif

blink.gif atsiprasau, kad esu blink.gif , bet man jusu nuomone zinokit nelabai rupi, nes jei tik bambeciau su savo zuikiuku wub.gif susitaikius nebuciau .
Bet siaip tai susijaudinau, kai zmones uzpiksta, kad kiti isimileje zmones susitaike - wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuikytukėliausia: 21 sausio 2009 - 20:49
QUOTE(ugniukas @ 2009 01 21, 20:38)

Manote, kad jūs labai skiriatės nuo šios dalyvės?
Atsakyti
QUOTE(Zuikytukėliausia @ 2009 01 21, 18:48)
blink.gif  atsiprasau, kad esu blink.gif  , bet man jusu nuomone zinokit nelabai rupi, nes jei tik bambeciau su savo zuikiuku  wub.gif  susitaikius nebuciau .
Bet siaip tai susijaudinau, kai zmones uzpiksta, kad kiti isimileje zmones susitaike - wub.gif

as tikrai ant jusu nepykstu ,kad jus susitaikete su savo zuikuciu rolleyes.gif duok dieve jums laimes...kad tik ilgai ji testusi biggrin.gif

QUOTE(Medinis @ 2009 01 21, 18:49)
Manote, kad jūs labai skiriatės nuo šios dalyvės?

o jus nuo jos ar daug skiriates?
Atsakyti
QUOTE(ugniukas @ 2009 01 21, 21:52)
kad tik ilgai ji testusi  biggrin.gif

jau ilgai ir tesiasi wub.gif Aciu wub.gif
Kodel ce taip visi su manimi ligintis nori? g.gif
Atsakyti