nezinau Rimanciuke ka ir sakyti..uz nieka nesu 100% garantuota. anksciau gal tokios dideles meiles nebuvo (zinoma kad ir negalejo nes su juo susipazinau kai issiskyriau su savo paauglystes laiku Kaip vadinau tada 'gyvenimo meile')bet po tiek metu ji atsirado ir tikrai labai didele. as neturiu jegu pykciams... o gal ir nelaikas tam...zinot kaip buna -viena issiskiria po menesio, kita po 15 metu...visu gyvenimuose skirtingai...zinau kad nesileisiu skriaudziama. esu del to tikra. ne mano charakteriui! gal kazkam kils klausimas ar cia jau ne skriauda? ir atsakyti negaliu...bet dabar jauciuosi visiskai rami. jau anksciau pastebejau kad mano viduje pyktis uzsilaiko labai neilgai...kita diena po barnio galiu ir pamirsti kas buvo nutike...zinoma cia ne sis kartas..bet bet...
Papildyta:
Noreciau paklausti Medinis, tik nemoku tu kabuciu daryti
"prastai vyrai neatleidžia žmonėms, kurie juos šantažuoja ir priverčia elgtis prieš jų valią"
kodel manai kad vedybine sutartis tai kazkas pries valia ar santazas? tai normalus dalykas musu laikais. galbut kai tik zenijomes jis nebutu suprates jei buciau pasiulius. bet dabar kai viskas taip susikloste manau jis supras kodel jos prasau..
Papildyta:
pridursiu kad tikrai nesu ta kuri super rami, tuo metu kai pykstames kraujas verda (dar ir liutiskas zenklas duoda savo)...ta momenta viska islieju ir nieko uzanty nepalieku...aisku si karta...man rodos pirma karta.. as visiskai nerekiau...turbut kazkas ir uzanty liko tik dabar dar nerandu
Man atrodo, kad ramybėje yra tavo stiprybė
Jei vyras nuėjo į šoną, tai santykiuose ne viskas gerai, pakalbėk su juo, paklausk ko jam truko?
Jei vyras nuėjo į šoną, tai santykiuose ne viskas gerai, pakalbėk su juo, paklausk ko jam truko?
QUOTE(Medinis @ 2009 01 21, 14:46)
Tai negalėtumėt ar "nesakyk niekada"? Apsispręskit.
Šiaip tai niekam ir neįdomu ką jūs galėtumėt ir ko negalėtumėt.
Šiaip tai niekam ir neįdomu ką jūs galėtumėt ir ko negalėtumėt.
O tai forumas yra ne tam, kad asmeniškai iš savo patirties patarti? ar kaip?
Tai visa gyvenima liks mano atminty ir duos apie tai zinoti.nepatikesit kokios man dabar smulkmenytes pradeda i atminti ateiti...pastarasias savaites, aktyvuma sekse rodydavau tik as. sunerimau pradejau klausti kas nutiko, gal ka susirado...o jis man pradejo aiskinti apie kazkoki nebuta vyru laikotarpi, kai aktyvumas sumazeja...isivaizduojat - as patikejau!!! o jam juk dar tik virs 30...ir dar keletas smulkmenu. kai akis atmerki-daug ka pamatai...kazin kiek dar ko atsiminsiu...?
QUOTE(vfeja @ 2009 01 21, 12:56)
jau nuo sekmadienio jo nematau (ir nebendravau). zinokit viduje tokia ramybe kad negaliu net paaiskinti...toks jausmas ieitu pro duris ir gyvenciau kaip nieko nebuve. pati nebesuprantu...ir kas cia su manimi darosi..bandau skatinti pykti, mintyse viska isivaizduoti ka jis dare....bet fantazija man visai nepadeda..visiska ramybe..gal stogas pavaziavo? anksciau daznai susimastydavau apie visuomenes normas. ju turi laikytis kiekvienas zmogus, taciau ar visos kiekvienam tinka?mes visi tokie skirtingi ir mus jaudina ir dziugina skirtingi dalyka. aisku nekalbu apie tai kad viena istikimybe dziugins o kita liudins. bet bet..net negaliu zodziais visko isdestyti....gal realiai stogas pavaziavo ir viskas ant triju raidziu
o gal tikrai po tiek metu liko pripratimas ir patogumas buti su tuo zmogumi...
QUOTE(rimanciuke @ 2009 01 21, 16:08)
zinai mano brangiausia mamyte visada sakydavo tokius auksinius zodziu: jei as pykstu, jaudinuosi ir visaip kitaip isreiskiu savo nepasitenkinima viena ar kita situacija vadinasi viskas yra gerai ir tu man dar rupi, taciau jei jau nei pykstu nei nervinuosi tiesiog man vienodai ir esu rami, vadinasi tu man nelabai ir ka reiski.
vat butent ir man taip yra MB irgi esu sakius, kad kol dar reaguoju ar pykstu vadinas dar viskas gerai, o jau kai bus tik tylu, ramu ir neidomu kas kaip ir su kuo - tai jau stoteles pabaiga
yra paprastas budas susitvarkyti su i kaire einanciu vyru, jei esat vede.. Paaiskink - uzpakavai einanti i kaire - paimi zirklutes ir patrumpini pim..liuka 0,5 cm.. Kol uzgis- tikrai niekur i kaire neis.. Ir ispek, kad nejuokauji - kita karta vel trumpinsi.. Garantuoju, kad pamastys, paskaiciuos kiek jam cia liko tu cm..
o siaip tai atsibodai tu jam.. Jis dabar medziotojas isejes i didiji medziokles taka..
o siaip tai atsibodai tu jam.. Jis dabar medziotojas isejes i didiji medziokles taka..
QUOTE(kice @ 2009 01 21, 17:35)
yra paprastas budas susitvarkyti su i kaire einanciu vyru, jei esat vede.. Paaiskink - uzpakavai einanti i kaire - paimi zirklutes ir patrumpini pim..liuka 0,5 cm.. Kol uzgis- tikrai niekur i kaire neis.. Ir ispek, kad nejuokauji - kita karta vel trumpinsi.. Garantuoju, kad pamastys, paskaiciuos kiek jam cia liko tu cm..
Išbandėt ant saviškio? Na ir kaip toliau šeimyninis gyvenimas klostosi?
o as jau ir isivaizduoju kaip jis leidziasi karpomas...
QUOTE(vfeja @ 2009 01 20, 19:50)
gal ir tavo tiesa.aciu uz nuomone. gal tikrai kazkaip iskreiptai i ta dalyka ziuriu. mano vyras tikrai ne tas kuris visoms mirkciotu. buvo keletas kartu per 10 metu kai man kazkas uzkliuvo tik negaliu pasakyti ar as teisingai itarinejau. niekada man netruksta jo demesio, lovoje puiku, kaip pasknekovai ir draugai taip pat puikiai sutariam. bet...visgi yra ir man paciai kazkoks bet...Dieve atrodo kas tas seksas...kaip kaikurie vyrai sako. paturejo mesos gabala..(cia tikrai ne mano issireiskimas) bet kyla klausimas jei seimoje viskas puiku ir nieko netruksta nejau negalima apsieiti be nuotykiu ieskojimo..o gal visgi nera tos dideles meiles kaip as pateikiu....nebezinau..
jei seimoje viskas butu puiku, tiek vyras, tiek moteris kitu neieskotu.
QUOTE(vfeja @ 2009 01 21, 15:30)
kodel manai kad vedybine sutartis tai kazkas pries valia ar santazas? tai normalus dalykas musu laikais. galbut kai tik zenijomes jis nebutu suprates jei buciau pasiulius. bet dabar kai viskas taip susikloste manau jis supras kodel jos prasau..
Aš ne medinis, bet vyras tai palaikys garbės ir orumo įžeidimu, nes už tokį "niekniekį" tu jį baudi. Tiesiog jis tai supras kaip bausmę.
Šiaip labai blogas įprotis yra landžioti po svetimus mailus, skypus ir t.t. Ir nesikalbėti tokiu atveju nėra gerai, nes tyla problemos neišpręs, tik ją užaštrins.