Įkraunama...
Įkraunama...

vyras myli bet nuejo i sona

QUOTE(rimanciuke @ 2009 01 21, 09:16)
Idomu kiek tau meteliu??? smile.gif kazkaip vaiku darzeliu kvepia  lotuliukas.gif

jus cia turbut taip sakote is pavido, kad mes per toki givenimo isbandima likome laimingi ir isimileje, mes kary jau greit 5 metukai wub.gif wub.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(plepyte @ 2009 01 21, 09:28)
man čia šitas pasakojimas panašus į mažos, naivios mergaitės istoriją. tai jeigu rūbus perka ir į kelionę nuvežė tai gali ir į šoną eiti? čia taip reikia suprasti? o tu ką už rūbus ir keliones savo meilę parduodi? t.y. man panašu, kad už materialius dalykus tu jam viską atleidi, mano išvada viena - jis tave nupirko o tu juo ir patikėjai

jus nieko visai nesuptatote - jis niekur nebeina, mes visur kartu vaisktome, o nuejimas pas klasioke tai cia buvo musu jausmu isbandimas ir mes issibandeme ir kartu. Na ir kas kad giveni ir nezinai kaip zmogus pasielgtu kai jam nera jokiu isbandimu.? O musu jausmai stiprus ir todel mes susitaikeme. wub.gif wub.gif Issiskirti tai ce labai lengva, bet mant tai butu buve perskaudu ir jis mane tikrai labai mili wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuikytukėliausia: 21 sausio 2009 - 11:40
QUOTE(Zuikytukėliausia @ 2009 01 21, 13:39)
jus cia turbut taip sakote is pavido, kad mes per toki givenimo isbandima likome laimingi ir isimileje, mes kary jau greit 5 metukai wub.gif wub.gif wub.gif

Tai puiku. Ir gudrus vilkas sotus, ir kvaila avis sveika. Šlovė klasiokėms first.gif
Atsakyti
QUOTE(laumupė @ 2009 01 21, 11:49)
Tai puiku. Ir gudrus vilkas sotus, ir kvaila avis sveika. Šlovė klasiokėms  first.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuikytukėliausia @ 2009 01 20, 23:24)
jis sake  wub.gif kad buvo nuejes pas savo klasioke, kad isbanditu musu jausmus ir pasiziuretu ar as ji miliu ir ar uzpiksiu, nes buvo meilutis pagalvojas, kad jo nebemiliu ir norejo pasiziureti ar pavidesiu ir ar dar miliu. Tai as supratau, kad ji labai miliu, nes labai labai uzpikau. bet kaip mums buvo sunku giventi susipikus  verysad.gif - bet as irgi iskart negalejau atleisti nes pagalvojau, kad jis taip padare kad manes nemili, tai jis tada mane pradejo lepinti kaip karalaite ir labai daug meiles roditi, geles pirkti ir pagaliau as supratau, kad tikrai labai mili mane mano puikutis  wub.gif Todel mes ir romantiskai pietaujame ir i keliones vikstame, kad romantiskai pabuti, o ne del pinigu  schmoll.gif Ir rubelius jis man perka , kad as jam grazi atrodiciau ir as jam noriu labai grazei atroditi, o ne is kazkokokiu pinigu.  schmoll.gif
Bet tada tai buvo labai skaudu patikeki, as buvau labai issigandus, kad nebesusitaikisiu  cry.gif Nezinau labai skaudu prisiminti, tai net apsiverkiau atsiminus kaip as givenau ant jo uzpikus, o jo klasioke man skambinedavo ir sakidavo, kad jis labai pergivena ir nori sugrist pas mane, bet iskart negalejau atleist, tai jis net i uzsieni buvo isvazeves darbo pasieskot, bet pasiseke, kad nerado ir greit grizo pas mane  wub.gif  wub.gif

umn.gif mastau.gif ojojoiiii... lotuliukas.gif
QUOTE(laumupė @ 2009 01 21, 08:05)
Užtat po visus pasaulio kurortus bus apvėžinta ir cackėmis nuo galvos iki kojų apipilta. Nu pasaka  nail.gif

o tai ...? nail.gif ... ko daugiau ir reikia lotuliukas.gif

QUOTE(rimanciuke @ 2009 01 21, 08:21)
ko noreti juk kaip supratau ji dar mokyklinuke. trupuciuka dar truksta supratimo kas kur kaip ir kodel

nu bet pagal gramatika tai labai jau zemos klases mokyklinuke g.gif

QUOTE(Hmmm... @ 2009 01 21, 09:16)
Ar nesuplakėt dviejų istorijų į vieną? g.gif Kaip supratau, temos autorė ir zuikytukė....bla yra du skirtingi nick'ai, su dviem skirtingom istorijom mastau.gif

aga...biski mergaites dvi istorijas supainiojo.... unsure.gif
Atsakyti
Aš neištikimybės negalėčiau atleisti, ne niekda nesakyk niekada, bet... jei žmogus meluoja ir bando išsusikinėti, tai manau tai darys ir toliau tik stengsis, kad niekas nesužinotų. Ir kur čia ta meilė vistiek nesuprantu. Gal aš idealistė, bet man pagarba yra svarbiausia. O jei žmogus eina "į šoną" vadinasi negerbia tavęs...o be pagarbos meilės nesuprantu...
Atsakyti
QUOTE(Zuikytukėliausia @ 2009 01 21, 12:49)
jus nieko visai nesuptatote - jis niekur nebeina, mes visur kartu vaisktome, o nuejimas pas klasioke tai cia buvo musu jausmu isbandimas ir mes issibandeme ir kartu. Na ir kas kad giveni ir nezinai kaip zmogus pasielgtu kai jam nera jokiu isbandimu.? O musu jausmai stiprus ir todel mes susitaikeme. wub.gif wub.gif  Issiskirti tai ce labai lengva, bet mant tai butu buve perskaudu ir jis mane tikrai labai mili wub.gif

Kad susitaikėte, žinoma puiku, bet jei žmones sieja tik jausmai, tai anksčiau ar vėliau ateis laikas, kai išbandymas pasirodys perdidelis "kiškučiui".
Atsakyti
QUOTE(ewut @ 2009 01 21, 12:53)
Aš neištikimybės negalėčiau atleisti, ne niekda nesakyk niekada, bet...

Tai negalėtumėt ar "nesakyk niekada"? Apsispręskit.
Šiaip tai niekam ir neįdomu ką jūs galėtumėt ir ko negalėtumėt.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 01 21, 13:46)
Tai negalėtumėt ar "nesakyk niekada"? Apsispręskit.
Šiaip tai niekam ir neįdomu ką jūs galėtumėt ir ko negalėtumėt.

Žiaurokai čia žmogus nuleidžiamas. Manau, kad yra, kam įdomu. Čia apie 95 proc. žinučių galima pasakyti, kad niekam jos neįdomios :-)
Atsakyti
QUOTE(2xhush @ 2009 01 21, 15:50)
Žiaurokai čia žmogus nuleidžiamas. Manau, kad yra, kam įdomu. Čia apie 95 proc. žinučių galima pasakyti, kad niekam jos neįdomios :-)

Ką Jus, čia Medinis hi.gif dar gana galantiškai nuleido.
man irgi giliai dzin kas ten kam atleistų ar ne irnesakyk.gif
Atsakyti
doh.gif ir dar ne pirma karta susiduri doh.gif doh.gif
kam tau jis? doh.gif
mesciau lauk ir viskas unsure.gif
Atsakyti
jau nuo sekmadienio jo nematau (ir nebendravau). zinokit viduje tokia ramybe kad negaliu net paaiskinti...toks jausmas ieitu pro duris ir gyvenciau kaip nieko nebuve. pati nebesuprantu...ir kas cia su manimi darosi..bandau skatinti pykti, mintyse viska isivaizduoti ka jis dare....bet fantazija man visai nepadeda..visiska ramybe..gal stogas pavaziavo? g.gif anksciau daznai susimastydavau apie visuomenes normas. ju turi laikytis kiekvienas zmogus, taciau ar visos kiekvienam tinka?mes visi tokie skirtingi ir mus jaudina ir dziugina skirtingi dalyka. aisku nekalbu apie tai kad viena istikimybe dziugins o kita liudins. bet bet..net negaliu zodziais visko isdestyti....gal realiai stogas pavaziavo ir viskas ant triju raidziu umn.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vfeja: 21 sausio 2009 - 14:57
QUOTE(vfeja @ 2009 01 21, 16:56)
jau nuo sekmadienio jo nematau (ir nebendravau). zinokit viduje tokia ramybe kad negaliu net paaiskinti...toks jausmas ieitu  pro duris ir gyvenciau kaip nieko nebuve. pati nebesuprantu...ir kas cia su manimi darosi..bandau skatinti pykti, mintyse viska isivaizduoti ka jis dare....bet fantazija man visai nepadeda..visiska ramybe..gal stogas pavaziavo? g.gif  anksciau daznai susimastydavau apie visuomenes normas. ju turi laikytis kiekvienas zmogus, taciau ar visos kiekvienam tinka?mes visi tokie skirtingi ir mus jaudina ir dziugina skirtingi dalyka. aisku nekalbu apie tai kad viena istikimybe dziugins o kita liudins. bet bet..net negaliu zodziais visko isdestyti....gal realiai stogas pavaziavo ir viskas ant triju raidziu  umn.gif

zinai mano brangiausia mamyte visada sakydavo tokius auksinius zodziu: jei as pykstu, jaudinuosi ir visaip kitaip isreiskiu savo nepasitenkinima viena ar kita situacija vadinasi viskas yra gerai ir tu man dar rupi, taciau jei jau nei pykstu nei nervinuosi tiesiog man vienodai ir esu rami, vadinasi tu man nelabai ir ka reiski. gal tai buvo tik pripratimas o ne meile.
nzn nu nebent visada i tai ziurejote lengva ranka ir istikimybe skaitete tik ta vadinama dvasine. nors as asmeniskai tokiu dalyku nepripazistu
Atsakyti