Įkraunama...
Įkraunama...

vyras myli bet nuejo i sona

QUOTE(Zuikytukėliausia @ 2009 01 21, 03:24)
jis sake  wub.gif kad buvo nuejes pas savo klasioke, kad isbanditu musu jausmus ir pasiziuretu ar as ji miliu

Kol visas klasiokes pereis, turėsite dar ne vieną progą išsibandyti, kaip jį mylite bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(laumupė @ 2009 01 21, 11:06)
Kol visas klasiokes pereis, turėsite dar ne vieną progą išsibandyti, kaip jį mylite  bigsmile.gif

o paskui dar kiek grupiokiu bus (jei jis studijuos) visa gyvenima jis irodines kaip myli biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rimanciuke @ 2009 01 21, 11:14)
o paskui dar kiek grupiokiu bus (jei jis studijuos) visa gyvenima jis irodines kaip myli  biggrin.gif

Užtat po visus pasaulio kurortus bus apvėžinta ir cackėmis nuo galvos iki kojų apipilta. Nu pasaka nail.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laumupė: 21 sausio 2009 - 10:06
meilės ir pagarbos už pinigus nenusipirksi, gaila, kad autorė to nesupranta, o jos vyras tuo ir naudojasi. maždaug padovanosiu kelionę ir vėl ramiai galėsiu kokį pusmetį veikti ką noriu.
Atsakyti
QUOTE(plepyte @ 2009 01 21, 12:18)
meilės ir pagarbos už pinigus nenusipirksi, gaila, kad autorė to nesupranta, o jos vyras tuo ir naudojasi. maždaug padovanosiu kelionę ir vėl ramiai galėsiu kokį pusmetį veikti ką noriu.

ko noreti juk kaip supratau ji dar mokyklinuke. trupuciuka dar truksta supratimo kas kur kaip ir kodel
Atsakyti
Ui, zuikytuke - tavo istorija man tapo savaitės (jei ne mėnesio atradimu). Reikėtų išsirinkti kokį nors vieną sakinuką ir įsidėti į parašą, kaip kad būna "protingi žodžiai apie meilę" :-)
O vfejai tai, manau, reiktų aiškiai suvokti, kad jos vyrelis eis į kairę ir toliau. Tai jei ruošiesi toliau su juo gyventi - susitaikyk su tuo. Ir geriausia, ką gali iš šitos situacijos išspausti - pasinaudoti Zuikytukėliausios patirtimi, apie tai, kas yra ir kokai turėtų būti meilė. Tada bent širdies neskaudės - žinosi, kad jis tave myli, nes po kurortus vežioja ir skudurėlius perka :-)
Atsakyti
QUOTE(rimanciuke @ 2009 01 21, 11:21)
ko noreti juk kaip supratau ji dar mokyklinuke. trupuciuka dar truksta supratimo kas kur kaip ir kodel

kaip aš supratau iš autorės, tai ji rašė, kad jie kartu 10 metų, o susituokę 3 metus, tai darau išvadas, kad jiems turėtų būti virš dvidešimt abiems. bet mąstymas tikrai kaip mokyklinukės. bet deja yra žmonių, kuriuos galima nupirkti ir tada jie užsimerkia prieš viską, leidžia ant jų "trypti". bet čia tik mano nuomonė, sakau ką aš daryčiau jei su manimi vyras tokius žaidimus žaistų, o po to kai prisidirba veštų į kelionę ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(plepyte @ 2009 01 21, 12:30)
kaip aš supratau iš autorės, tai ji rašė, kad jie kartu 10 metų, o susituokę 3 metus, tai darau išvadas, kad jiems turėtų būti virš dvidešimt abiems. bet mąstymas tikrai kaip mokyklinukės. bet deja yra žmonių, kuriuos galima nupirkti ir tada jie užsimerkia prieš viską, leidžia ant jų "trypti". bet čia tik mano nuomonė, sakau ką aš daryčiau jei su manimi vyras tokius žaidimus žaistų, o po to kai prisidirba veštų į kelionę ir t.t.

galvotum kad jis tave labai myli nes vezasi i kelione lotuliukas.gif
Atsakyti
Mane paskutinį kartą nuvežė tik iki Drsukininkų... Ot velnias, mažai prisidirbęs turbūt buvo, tikras lochas doh.gif Nu nieko, dar ne vakaras, dar pakurortausiu vacation4.gif
Atsakyti
QUOTE(laumupė @ 2009 01 21, 10:43)
Mane paskutinį kartą nuvežė tik iki Drsukininkų... Ot velnias, mažai prisidirbęs turbūt buvo, tikras lochas  doh.gif  Nu nieko, dar ne vakaras, dar pakurortausiu  vacation4.gif

Tai tu jam "padėk" - pvz., dvi moteras iš karto nupirk - kainuos tau ne per daugiausiai, bet paskui kokia meilė bus - net iki kokių Bahamų ar Havajų!!
Atsakyti
QUOTE(plepyte @ 2009 01 21, 10:30)

Ar nesuplakėt dviejų istorijų į vieną? g.gif Kaip supratau, temos autorė ir zuikytukė....bla yra du skirtingi nick'ai, su dviem skirtingom istorijom mastau.gif
Atsakyti
čia turi nuspręsti pati, ar sugebėsi susitaikyti su neišyikimybe, jei nusprendei gyventi toliau, pamiršk viska. Kiekvienas yra vertas antro šanso. Bet tik vieno, jei matai, kad gailisi ir tiki, kad tai nebepasikartos, gyvenkite laimingi. ir tik laikas parodys, ar vyras tikrai gailisi. O kas liečia susitikimus su ja, nesižemink, manau, tu daug protingesne nei ji . sėkmės ir stiprybės
Atsakyti