QUOTE(ugniukas @ 2009 01 20, 18:23)
Uzjauciu ... as kazkodel pilnai tikiu,kad ne vienas melas slypi ... o pasakymas ,kad pas kitas eina,bet mane vistiek myli...
man labai primena pasakyma-musa nes myli
uzsigimes melagis jusu vyras,ir isvis neisivaizduoju kaip galima gyventi su zmogum kai visi santykiai paremti melu,dvejojimu ir neistikimybe..kokia cia meile? jeigu zmogu myli,nelabai ir kas kita reikalinga..jeigu jums namuose su juo gerai ir galite susitaikyti su neistikimybe-palinkesiu sekmes gyvenime...bet jeigu turit nors trupineli savigarbos tuo labiau ,kad nera atzalu - patarciau skirtis ir pradeti gyvenima su normaliu vyru...kuris gal biskiuka ilgiau nei 3 vedybinio gyvenimo metus palauks iki kol nueis i sona
arba bent jau nebus tox kvailas ir neissiduos
Ir as manau skirtis ir ramiai gyventi,susirasi ta vyra,patikek ju yra,as kazkada buvau praradus vilty kad daugiau nieko nerasiu nieks manes nemyles,bet atsirado gi
Mano manymu jis laksto ir susirasineja nes jam taip patogu - zmona namuose,daro valgyt,namus sveicia,o man gerai ir palakstyti ir pasisurasineti,vyrai dazniausia jaucia ta toky dalyka kai moteris namuose ji saugi ir joks vyras prie jos neprieis,tik AS jiems atsiranda tas nuobodulys kuris pas visus skirtingai veikia,vieni chatina nes labai patogu,zmona atleidzia,paverkia ir nustoja,kiti nekreipia demesio jiems gerai kaip yra,o kiti atbulai bando tokius santykius atsildyt nuveda zmona kur nors i teatra,i restorana,zmona pasipuosia,graziais drabuziais,pasikvepinus,tada ir vyras jaucia viskas vel okey,nes vyrai jie tokie jau yra,moterims rutina nera tokia baisi,nors ir 10 metu gyventu ir butu lyg posenovei,aisku yra skirtngu moteru,bet vyrams ta rutina yra siek tiek baisoka,mazas procentas vyru sutinka gyventi rutina gyvenima is patogumo ir nenorejimo kazka keisti,cia mano nuomone,nieko nenorejau izeisti.Bet visgi manau skyrybos tau pades vel pajuti gyvenima,uzteks save kankinti juolab nesi sena tarka lek is namu,atsipusk su draugemis,paklausk ju patarimo,pasikalbek su mama,tau spresti kas bus,o seip jeigu sakai jis susirasineja o tau tai nepatinka pradek ir tu,gal svetimas vyras tau geriau patars ka ir kaip daryti,kartais ir svetimas zmogus - o ypac vyrukas gali padeti apsispresti,juk ir vyru patarimai yra geri