Įkraunama...
Įkraunama...

vyras myli bet nuejo i sona

QUOTE(troleibusas @ 2009 03 17, 13:44)
O kur Jus naudojate zodi "atleidimas"?

Atsakant negalvojant man žodis "atleidimas" yra žodžio "susitaikymas" sinonimas. "Susitaikymas" - tai su savim, savyje. "Priėmimas".
Atsakyti
QUOTE(laumupė @ 2009 03 17, 13:46)
Protingas atleidžia ir pamiršta. Išmintingas atleidžia, bet niekada nepamiršta.
Nu o kaip su tuo gyventi?  g.gif

Jei yra kažkas, dėl ko kyla klausimas, kaip su tuo gyventi, tas kažkas ir yra neatleidimas. O apie protingus ir išmintingus - nuošnekos. irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(vfeja @ 2009 01 20, 19:02)
as labai noriu jusu patarimo.
suzinojau kad vyras man buvo neistikimas. tiksliau jis pats pasisake kai priremiau. ipokalbio pradzioje aisku buvo daug melo. kad suprastumete tai netycia jis pamirso isjungti savo skype ir iejau i jo history. ten atradau nepazistama moteriska varda. kai pradejau klausti kas ji, atsake kad jo klasioke taciau spejau paziureti jos inf ir pasirodo ji is tos salies kur ir mano vyras siuo metu dirba. o namo grista tik savaitgaliais. jis pradejo sakyti kad tai klaida. ir t.t. nepasidaviau nes nuojauta man sake ka kita. po to ejo kiti melai...kol galiausiai pasake kad miegojo su ja. nesaukiau...tik nutilau...nes nezinojau ka ir sakyti. kita diena jis isvyko i darba. iki siol nesimatem. pradejo sakyti kad kvailas buvo kad jam ir slykstu pagalvoti ka padare. taciau tai ne pirmas kartas kai jo gyvenime susiduriau su neaiskiu moteru buvimu. taip, tikiu kad jis mane myli ir santykiu neidealizuoju tik galvoju kad jei nemoki nueiti kad zmona nesuzinotu tai geriau neik. o as jauciu kad visada suzinosiu...ka man  daryti? kaip isitikinti kad tai tik nuotykis kuris nepasikartos. zodziais jau cia nieko nebepadarysi. kaip jis man tai turetu irodyti kad siuos santykius jis nutrauke...kartais sauna ziaurios mintys kad susitikti su ja kad prie manes jis ja pazemintu ir pasakytu kad ji niekas o as viskas...taciau suvokiu kokias nesamones galvoju...bet ko tureciau is jo pareikalauti.....?zinau tik viena kad jei visgi mes liksime kartu butinai reikalausiu pasirasyti vedybine sutarti nes nenoriu po tiek metu likti be nieko....siaip musu santykiai buvo puikus visomis prasmemis ir nuejo i sona kai viskas buvo nuostabu...kodel?
moterys ir merginos patarkite PRASAU ka daryti
Is anksto dekoju

O tu issiaiskink del ko tai ivyko del ko ji snuklydo i sona gal tada lengviau bus kazka keisti ir zinoti gal tu kazka blogai darai o gal jis ir viskas gal galu gale susitvarkys i savo vietas?
Atsakyti
QUOTE(inga. @ 2009 01 20, 23:47)
Labai lengva kalbėti: "skirkis", "neprarask savigarbos", bet ji 10 metų su šiuo žmogum, myli jį, planuoja ateitį, ne taip lengva paimti ir viską nutraukti  g.gif
aišku, blogai, kad neištikimas, apgaudinėja, bet tokia realybė - beveik visi vyrai nueina į šoną, tik keista, kad visos moterys galvoja, kad būtent jų vyrai yra ištikimi  bigsmile.gif

Įdomu, ar tikrai išspirtumėt vyrą lauk, jei sužinotumėt apie jo nuotykius?

Beveik visi vyrai nueina i sona?? Del to neverta skirtis? O negeriau buti su tuo is tu keletos vyru kurie istiki8i?? Kvaila 8anyti jog beveik visi vyrai neistiki8i.Yra tikrai padoriu vyru..O kodel turetu z8onos 8anyt kad ju vyrai neistiki8i??? juk pati pripazinot kad yra ir istiki8u kazkiek:D tai ka dbr 8anyt kad butent 8ano vyras neistiki8as nes 90% neistiki8i???
Atsakyti
QUOTE(masakra @ 2012 12 03, 21:09)
Beveik visi vyrai nueina i sona?? Del to neverta skirtis? O negeriau buti su tuo is tu keletos vyru kurie istiki8i?? Kvaila 8anyti jog beveik visi vyrai neistiki8i.Yra tikrai padoriu vyru..O kodel turetu z8onos 8anyt kad ju vyrai neistiki8i??? juk pati pripazinot kad yra ir istiki8u kazkiek:D tai ka dbr 8anyt kad butent 8ano vyras neistiki8as nes 90% neistiki8i???

Kadangi "beveik visi" nenueina su viena, vadinasi nueina su beveik visomis :-D
Atsakyti
QUOTE(masakra @ 2012 12 03, 22:09)

o kas atsitiko su jusu "m" raide? "m" nuo 8 kazkaip toli randasi..
Atsakyti
QUOTE(ugniukas @ 2009 01 20, 18:23)
Uzjauciu ... as kazkodel pilnai tikiu,kad ne vienas melas slypi ... o pasakymas ,kad pas kitas eina,bet mane vistiek myli... g.gif man labai primena pasakyma-musa nes myli lotuliukas.gif  uzsigimes melagis jusu vyras,ir isvis neisivaizduoju kaip galima gyventi su zmogum kai visi santykiai paremti melu,dvejojimu ir neistikimybe..kokia cia meile? jeigu zmogu myli,nelabai ir kas kita reikalinga..jeigu jums namuose su juo gerai ir galite susitaikyti su neistikimybe-palinkesiu sekmes gyvenime...bet jeigu turit nors trupineli savigarbos tuo labiau ,kad nera atzalu - patarciau skirtis ir pradeti gyvenima su normaliu vyru...kuris gal biskiuka ilgiau nei 3 vedybinio gyvenimo metus palauks iki kol nueis i sona lotuliukas.gif arba bent jau nebus tox kvailas ir neissiduos

Ir as manau skirtis ir ramiai gyventi,susirasi ta vyra,patikek ju yra,as kazkada buvau praradus vilty kad daugiau nieko nerasiu nieks manes nemyles,bet atsirado gi wub.gif Mano manymu jis laksto ir susirasineja nes jam taip patogu - zmona namuose,daro valgyt,namus sveicia,o man gerai ir palakstyti ir pasisurasineti,vyrai dazniausia jaucia ta toky dalyka kai moteris namuose ji saugi ir joks vyras prie jos neprieis,tik AS jiems atsiranda tas nuobodulys kuris pas visus skirtingai veikia,vieni chatina nes labai patogu,zmona atleidzia,paverkia ir nustoja,kiti nekreipia demesio jiems gerai kaip yra,o kiti atbulai bando tokius santykius atsildyt nuveda zmona kur nors i teatra,i restorana,zmona pasipuosia,graziais drabuziais,pasikvepinus,tada ir vyras jaucia viskas vel okey,nes vyrai jie tokie jau yra,moterims rutina nera tokia baisi,nors ir 10 metu gyventu ir butu lyg posenovei,aisku yra skirtngu moteru,bet vyrams ta rutina yra siek tiek baisoka,mazas procentas vyru sutinka gyventi rutina gyvenima is patogumo ir nenorejimo kazka keisti,cia mano nuomone,nieko nenorejau izeisti.Bet visgi manau skyrybos tau pades vel pajuti gyvenima,uzteks save kankinti juolab nesi sena tarka lek is namu,atsipusk su draugemis,paklausk ju patarimo,pasikalbek su mama,tau spresti kas bus,o seip jeigu sakai jis susirasineja o tau tai nepatinka pradek ir tu,gal svetimas vyras tau geriau patars ka ir kaip daryti,kartais ir svetimas zmogus - o ypac vyrukas gali padeti apsispresti,juk ir vyru patarimai yra geri mirksiukas.gif
Atsakyti