Įkraunama...
Įkraunama...

vyras myli bet nuejo i sona

QUOTE(_Smalsutė_ @ 2009 03 14, 19:19)
Po kiek laiko pati pradėjai tuo nebetikėti?

Tai neįvyko vieną dieną, vieną valandą (kaip ir netampama šeima). Tai atsitiko tada kai supratau, kas yra aistra, ir kas meilė.
Atsakyti
QUOTE(Apuokas @ 2009 03 15, 11:37)
Tai neįvyko vieną dieną, vieną valandą (kaip ir netampama šeima). Tai atsitiko tada kai supratau, kas yra aistra, ir kas meilė.

O aš ir neklausiu dienos ir valandos tikslumu - neišsisukinėk. mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš tai kai jauna, kvaila ir nepatyrus, manau, kad neištikimybė yra vienas iš tų žmogaus blogųjų darbų, kurių niekaip pateisinti negalima, jei jau stengiamasi kurti gražius santykius, šeimą. Ir tai galioja vienodai vyrams bei moterims, nemanau, kad reiktų aptarinėti išskirtinai vyrus. Taip pat manau, kad jei žmogus apdovanotas galva, smegenimis joje, ir sugebėjimu mąstyti, numatyti savo poelgių padarinius, suvokti tokias sąvokas kaip "atsakomybė", "pagarba", kažkiek sugebėt įsivaizduoti save kito kailyje, taip pat naudojantis tuo protu valdyti aistras, tai turėtų teisingai ta galva naudotis, kai atsiranda galimybė būti neištikimam. Teisingai naudotis -> nebūti neištikimam.
O meilė tai tokia slidi sąvoka. Kalbant apie ilgalaikius santykius, visi puikiai žinom, kad meilė keičiasi, sakyčiau, kad brandėja, kartu ir nuobodėja, aistra iškeliauja kaži kur. Gal reiktų aistrų poreikį kažkaip kitaip tenkint? Ne per lovas. Žmogus gal kartu su meile turėtų bręst ir nebedaryt kvailų poelgių. Bet visur tik klaidos, klaidos, klaidos... Liūdna.
Aš tai norėčiau mąstančio vyro.
Atsakyti
QUOTE(JaunasTetis @ 2009 03 13, 09:32)
O jei butas jo, kur jį varytumėt? Į kitą kambarį nebent.

Siais laikais mastancios moterys apsirupina/pasirupina, kad santuokos metu neliktu basos...nemastancios - iesko turtingu vyru, kad butu islaikomos...
Papildyta:
QUOTE(JaunasTetis @ 2009 03 13, 10:34)
Kodėl turėtų? Retai būna užrašytas ant abiejų. Dažniausiai ant vyro. Tad formaliai išvaryt negalima.

Nebutinai ant abieju... pas mane tik ant manes, ir buta gavau kaip dovana jau santuokos metu...ir jeigu pradetume gyvenima su vyru nuo nulio, tai tikrai butas butu 50.50...
Atsakyti
QUOTE(klauns @ 2009 03 13, 14:50)
tam tikrais klausimais negali buti net jokiu diskusiju,bet zmones ir diskutuoja tam kad save paguostu,save apgautu ar dar kazkaip save paglostytu...neistikimybe yra neistikimybe ir nera cia ko diskutuoti tongue.gif  tongue.gif faktas kad vyras negerbia moters,ir dar niekaip nesuprantu kaip moteris dar taip save sugeba itikinti,mazdaug myli,bet nuejo i sona blink.gif  blink.gif juokinga,o tu sventas naivume g.gif  g.gif turbut kai kurios lietuvaites tiki,kad kai jas musa irgi myli..... mirksiukas.gif atsipeikekit.....gerbiamosios....atsipeikekit....ir neteisinkite kazkokia kvaila prigimtimi,ar dar kazkuo....
paziurekite vyrai is musu tokiu juokiasi.... mirksiukas.gif
thumbup.gif

Gerai pasakyta... kodel moteris taip negerbia saves...kodel taip blondiniskai masto...
mano vyras, aisku tuomet dar busimas buvo is anksto supazindintas, kad jeigu palis po kitu sijonu, kita diena lagaminai bus sukrauti, nors zinau, kad dusia draskytu juodai, nes toki zmogu, kad surasti man prireike 30 metu, ir jeigu jis nusileistu iki savo p..pio mastymo, man nebeliktu vilties, kad dar yra vyru, kurie gali buti istikimi...o gal tokiu yra...??? beje man negaioja tas visuotinai pripazintas moteru mastymas, kad visi vyrai neistikimi, bet tik nemano...galiu atleisti daug ka, bet neistikimybe pakirstu mano pasitikiejima zmogumi, o santuoka be pasitikejimo - zlugusi...aisku as kalbu, nes esu is tu kuri materialiai apsirupinus ir kas svarbiausia turiu tevus, kurie visuomet priims ir palaikys... drauges man sako, kaip tu kalbetum jei neturetum tokio pagrindo... manau ta pati... as tiesiog save labai gerbiu ir neleisciau nei vienam vyrui pasokinejus vienoje lovoje lipti "nesvariems" i manaja , net jei jis dievagotusi, kad mane ir tik mane myli, o ten tik siaip panardino snapa...

bet baisiausia yra tai, kad mes moterys apie tai kalbame, diskutuojame, saukiame kokie tie vyrai nieksai ir t.t., o kai pagalvoji juk tos pacios moterys,drauges, pazistamos isliuogia i seimynines lovas ir ardo seimas...vien tik mano aplinkoje kiek tokiu atveju, koktu sedeti prie bendro stalo, kai zinai... na bet cia jau kita tema...

Atsakyti
QUOTE(ga1 @ 2009 03 15, 23:29)
Nebutinai ant abieju... pas mane tik ant manes, ir buta gavau kaip dovana jau santuokos metu...ir jeigu pradetume gyvenima su vyru nuo nulio, tai tikrai butas butu 50.50...

Dovanotas turtas yra asmeninė nuosavybė ir skyrybų atveju nedalinamas.

QUOTE(ga1 @ 2009 03 16, 00:02)
...aisku as kalbu, nes esu is tu kuri materialiai apsirupinus ir kas svarbiausia turiu tevus, kurie visuomet priims ir palaikys...

Jūsų tėvai numirs. Jūs tapsite sena ir negraži. Jūsų vyras eis pas kitas ir darys tai akivaizdžiai, laukdamas kada jūs sukrausite jam lagaminus. Bet jūs to nepadarysite...
Atsakyti
QUOTE(Gil @ 2009 03 15, 13:55)
Aš tai kai jauna, kvaila ir nepatyrus, manau, kad neištikimybė yra vienas iš tų žmogaus blogųjų darbų, kurių niekaip pateisinti negalima, jei jau stengiamasi kurti gražius santykius, šeimą.
Aš tai norėčiau mąstančio vyro.

Tikrai jauna. Visi mes žmonės ir visi darom klaidas. Pateisinti gal ir ne, bet suprast ir atleist galima. Nespjauk į šulinį, neabejoju kad pas pačią bus situacijų kai taip niežtės jog ne tik mylimas vyras bus prieš akis.
Visi vyrai(bent dauguma) mąstantys. Tik ne visi mąsto taip kaip nori moterys.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 03 16, 01:25)

Jūsų tėvai numirs. Jūs tapsite sena ir negraži. Jūsų vyras eis pas kitas ir darys tai akivaizdžiai, laukdamas kada jūs sukrausite jam lagaminus. Bet jūs to nepadarysite...

tuomet cia jau buciau ne as... zinai, vyrs budamas zemaitis sake dar nemate tokios uzsispyrusius aukstaites... seniai esu sakiusi jam jei kas nepatinka manyje ir negalime isspresti (beje kaip ir man) tegu eina ir susiranda geresne visomis prasmemis kol nesugadinome visiskai gyevenimu viens kitam - issiskiriame, nematau prasmes gyventi kankinant vienas kita ar del vaiku, ar del to, kad bijome likti vienisi senatveje...na as esu sia prasme kirvis plius su feminizmo gaidele...
Atsakyti
QUOTE(JaunasTetis @ 2009 03 16, 09:10)
Tikrai jauna. Visi mes žmonės ir visi darom klaidas. Pateisinti gal ir ne, bet suprast ir atleist galima. Nespjauk į šulinį, neabejoju kad pas pačią bus situacijų kai taip niežtės jog ne tik mylimas vyras bus prieš akis.
Visi vyrai(bent dauguma) mąstantys. Tik ne visi mąsto taip kaip nori moterys.

Bingo, vyrai masto ne tuo kuo reikia, jie dar masto kaip nandartalieciai ir galvoja, kad esti patinai, todel posakis, kad taip gamta sutvere jiems labai priimtinas...

Del to nieztejimo,man sventi yra isipareigojimai dvieju zmoniu...visuomet reikia matuoti palei save...uzklausk saves, ka jausi, jei tavo mylima moteris tau istatys ragus, jeigu tu galesi susitaikyti, atleisti ir nevaikscioti su akmeniu - saunu, bet jeigu jausi, kad tavojo dusioje bus prisi...ta, tai geriau nesuteik tokio jausmo ir salia esanciai moteriai tokiu poelgiu,...mylimas zmogus yra svarbiau uz bet koki niezuli, taip sutinku, kad pas man koketavimo yra, kazkokio zaismo su vyriska puse yra, bet nieko daugiau...

beje mano vyras yra pasakes, kad man neistikimybe galetu atleisti, blogiausia, kad as sau neatleisciau, nes negaleciau i akis pazvelgti zmogui, kuris tikrai mane myli ir as myliu...todel is to nieztejimo telieka tik snipstas, jeigu tai nutiks is kurios nors puses (as to is savo net neisivaizduoju) tiesiog nebeliks pagrindo buti kartu...
Atsakyti
QUOTE(ga1 @ 2009 03 16, 12:49)
tiesiog nebeliks pagrindo buti kartu...

tai kas tas pagrindas būti kartu?
Atsakyti
QUOTE(ga1 @ 2009 03 16, 13:49)
Bingo, vyrai masto ne tuo kuo reikia, jie dar masto kaip nandartalieciai ir galvoja, kad esti patinai, todel posakis, kad taip gamta sutvere jiems labai priimtinas...

Jūs labai menkai tepažįstat vyrus jei mėtotės tokiais pareiškimais. Bet kadangi jūsų kairysis pusrutulis visiškai nustelbia dešinįjį, negalima pykti;) beje, kiek jums metų jei žinote kaip neanderaliečiai mąstė?
Atsakyti
Myli, bet nuklydo i sona...kazkaip nesuderinami sie du teiginiai... g.gif
Atsakyti