Įkraunama...
Įkraunama...

vyras myli bet nuejo i sona

QUOTE(Visada Niekada @ 2009 03 08, 12:40)
Jei zmona gera, ko eiti i sona  g.gif ?

O yra koks nors tikslus geros žmonos apibrėžimas? Beje ar pati esi taip giliai įsitikinusi, kad būtent Tavo tobulumas sulaikytų Tavo vyrą nuo ėjimo į šoną, jei tai leistų jo moralė ir pasitaikytų tinkama proga?
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2009 03 08, 17:34)
O yra koks nors tikslus geros žmonos apibrėžimas? Beje ar pati esi taip giliai įsitikinusi, kad būtent Tavo tobulumas sulaikytų Tavo vyrą nuo ėjimo į šoną, jei tai leistų jo moralė ir pasitaikytų tinkama proga?

Nejuokinkit. smile.gif Jeigu vyro tokia prigimtis ir genai, kad jis privalo eiti į šoną jokie žmonos kriterijai nebus tokiam tabu. Jis ras priežastį.
Atsakyti
QUOTE(Akvando @ 2009 03 08, 22:34)
Nejuokinkit.  smile.gif Jeigu vyro tokia prigimtis ir genai, kad jis privalo eiti į šoną jokie žmonos kriterijai nebus tokiam tabu. Jis ras priežastį.

Buna tokia vyru rusis.
Atsakyti
QUOTE(Akvando @ 2009 03 08, 22:34)
Nejuokinkit.  smile.gif Jeigu vyro tokia prigimtis ir genai, kad jis privalo eiti į šoną jokie žmonos kriterijai nebus tokiam tabu. Jis ras priežastį.

Idomu, bet manau ne genai ir neprigimtis lemia viska, o auklejimas mirksiukas.gif mirksiukas.gif

QUOTE(KlementinaR @ 2009 03 08, 23:52)
Buna tokia vyru rusis.

O kaip ta rusis vadinasi, butu idomu suzinoti. O si rusis nykstanti gal?
Atsakyti
QUOTE(tetukas1982 @ 2009 03 09, 08:05)
Idomu, bet manau ne genai ir neprigimtis lemia viska, o auklejimas  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif

Teoriškai gali auklėti mažą berniuką, bet kai ateina laikas eiti į kairę, vyras auklėjimui nebepasiduoda biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Apuokas: 09 kovo 2009 - 10:18
As manau kad jau cia tokia vyru rusis, tureti zmona ir eiti i sona, cia ne sekso trukumas, o naujos mesites paragavimo truksta!!1 g.gif g.gif
Atsakyti
nesusilaikau nepakomentavusi. kodel sakote, kad jei moteris bus gera vyrui, tas neis į šoną? kuo gera?lovoje? o kaip žinot, kokia jam būtent gera? ir kodėl tik moteris visada turi stengtis dėl šeimos išlikimo ar buvimo gera vyrui. atsiprasau. visi mes žmonės, kartais tie vyrai, kurie eina į šoną yra tokie "geri" lovoje, kad matyt gėda savai žmonai ir rodytis, tai norėdami kažką įrodyt, laksto pas kitas, o kvailelės, kurioms atrodo, kad pasiekimas yra nuvilioti svetimą vyra, tenkinasi tuo. mylinčiam ir gerbiančiam šeimos vyrui nebus galvoj svetimos moterys, jei vertins šeimą, jis mieliau žmonai pasakys savo troškimus lovoje ir pamėgins tai kartu įgyvendint.
iš kai kurių parašymų tai galima daryt išvadas, kad visi vyrai tokie idealūs intymiuose santykiuose, tik mes vargšės vištelės namų ruošos darbams sutvertos smile.gif aš jaučiuos moterim ir pasitikiu savim, kad aš visur GERA, o jei kam nepatinka, tegul eina ir negrįžta, man nusispjaut ant tokio žmogaus ir visai nieko negaila, nes jis nesugebėjo, reiškias manęs įvertint. o jei galvosim, kad jis išėjo, nes buvau negera, tai taip ir bus.

na o jei dar parėjęs pasakytų, kad laksčiau ir prilaksčiau tau, brangioji, kokia venerinę ligą ir dar pasiūlytų eit kartu pasigydyt, tai aš jį taip išneščiau, kad marsą per 5 s pasiektų. pagarbos, merginukės, jauskit sau ir nesileiskit vadinamos kvaileliu joneliu ar niekam tikusia lovoje. čia kai filmuke apie senelį šaltį :"tamsuolis, vasaros nematęs..."taip ir čia, atsimerkit ir parodykit savo vyrams savo sugebėjimus, o ne kasdieninį skalbimą ar indų plovimą, tai galima ir po sekso pasidaryt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mazge1979 @ 2009 03 09, 11:29)
nesusilaikau nepakomentavusi. kodel sakote, kad jei moteris bus gera vyrui, tas neis į šoną? kuo gera?lovoje? o kaip žinot, kokia jam būtent gera? ir kodėl tik moteris visada turi stengtis dėl šeimos išlikimo ar buvimo gera vyrui. atsiprasau. visi mes žmonės, kartais tie vyrai, kurie eina į šoną yra tokie "geri" lovoje, kad matyt gėda savai žmonai ir rodytis, tai norėdami kažką įrodyt, laksto pas kitas, o kvailelės, kurioms atrodo, kad pasiekimas yra nuvilioti svetimą vyra, tenkinasi tuo. mylinčiam ir gerbiančiam šeimos vyrui nebus galvoj svetimos moterys, jei vertins šeimą, jis mieliau žmonai pasakys savo troškimus lovoje ir pamėgins tai kartu įgyvendint.
iš kai kurių parašymų tai galima daryt išvadas, kad visi vyrai tokie idealūs intymiuose santykiuose, tik mes vargšės vištelės namų ruošos darbams sutvertos smile.gif aš jaučiuos moterim ir pasitikiu savim, kad aš visur GERA, o jei kam nepatinka, tegul eina ir negrįžta, man nusispjaut ant tokio žmogaus ir visai nieko negaila, nes jis nesugebėjo, reiškias manęs įvertint. o jei galvosim, kad jis išėjo, nes buvau negera, tai taip ir bus.

na o jei dar parėjęs pasakytų, kad laksčiau ir prilaksčiau tau, brangioji, kokia venerinę ligą ir dar pasiūlytų eit kartu pasigydyt, tai aš jį taip išneščiau, kad marsą per 5 s pasiektų. pagarbos, merginukės, jauskit sau ir nesileiskit vadinamos kvaileliu joneliu ar niekam tikusia lovoje. čia kai filmuke apie senelį šaltį :"tamsuolis, vasaros nematęs..."taip ir čia, atsimerkit ir parodykit savo vyrams savo sugebėjimus, o ne kasdieninį skalbimą ar indų plovimą, tai galima ir po sekso pasidaryt smile.gif

Neblogas mąstymas;)
Atsakyti
QUOTE(Apuokas @ 2009 03 09, 10:18)
Teoriškai gali auklėti mažą berniuką, bet kai ateina laikas eiti į kairę, vyras auklėjimui nebepasiduoda  biggrin.gif

Teoriskai aukleti galima viska.

QUOTE(cattiva @ 2009 03 09, 10:25)
As manau kad jau cia tokia vyru rusis, tureti zmona ir eiti i sona, cia ne sekso trukumas, o naujos mesites  paragavimo truksta!!1 g.gif  g.gif

num as sakyciau gal porusis hihihi.gif hihihi.gif

QUOTE(mazge1979 @ 2009 03 09, 10:29)
nesusilaikau nepakomentavusi. <...>atsimerkit ir parodykit savo vyrams savo sugebėjimus, o ne kasdieninį skalbimą ar indų plovimą, tai galima ir po sekso pasidaryt smile.gif

Be komentaru.
Atsakyti
QUOTE(tetukas1982 @ 2009 03 09, 10:37)
Teoriskai aukleti galima viska.

Kaip teoriškai vaikui išaiškinsi aistrą? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Apuokas @ 2009 03 09, 11:02)
Kaip teoriškai vaikui išaiškinsi aistrą?  g.gif

Jus pati pasaket kad teoriskai galima aukleti berniuka, matyt zinote kaip jam tai paaiskinti.
Kadangi vaiku neturiu, dar tik bus, tai dar neskaiciau teorijos kaip vaikui isaiskinti zodi aistra. Manau tai ateis savaime ir jums tikrai nereiks aiskinti jam kas yra aistra. Pats supras.
Atsakyti
QUOTE(tetukas1982 @ 2009 03 09, 11:05)
Pats supras.

Būtent- pats supras. O kol nesupranta, tai kaip gi auklėti? biggrin.gif Ko daryti negalima, negražu. Ko? bigsmile.gif Aš manau, kad tai genai ir ne kas kita.
Atsakyti