nesusilaikau nepakomentavusi. kodel sakote, kad jei moteris bus gera vyrui, tas neis į šoną? kuo gera?lovoje? o kaip žinot, kokia jam būtent gera? ir kodėl tik moteris visada turi stengtis dėl šeimos išlikimo ar buvimo gera vyrui. atsiprasau. visi mes žmonės, kartais tie vyrai, kurie eina į šoną yra tokie "geri" lovoje, kad matyt gėda savai žmonai ir rodytis, tai norėdami kažką įrodyt, laksto pas kitas, o kvailelės, kurioms atrodo, kad pasiekimas yra nuvilioti svetimą vyra, tenkinasi tuo. mylinčiam ir gerbiančiam šeimos vyrui nebus galvoj svetimos moterys, jei vertins šeimą, jis mieliau žmonai pasakys savo troškimus lovoje ir pamėgins tai kartu įgyvendint.
iš kai kurių parašymų tai galima daryt išvadas, kad visi vyrai tokie idealūs intymiuose santykiuose, tik mes vargšės vištelės namų ruošos darbams sutvertos
aš jaučiuos moterim ir pasitikiu savim, kad aš visur GERA, o jei kam nepatinka, tegul eina ir negrįžta, man nusispjaut ant tokio žmogaus ir visai nieko negaila, nes jis nesugebėjo, reiškias manęs įvertint. o jei galvosim, kad jis išėjo, nes buvau negera, tai taip ir bus.
na o jei dar parėjęs pasakytų, kad laksčiau ir prilaksčiau tau, brangioji, kokia venerinę ligą ir dar pasiūlytų eit kartu pasigydyt, tai aš jį taip išneščiau, kad marsą per 5 s pasiektų. pagarbos, merginukės, jauskit sau ir nesileiskit vadinamos kvaileliu joneliu ar niekam tikusia lovoje. čia kai filmuke apie senelį šaltį :"tamsuolis, vasaros nematęs..."taip ir čia, atsimerkit ir parodykit savo vyrams savo sugebėjimus, o ne kasdieninį skalbimą ar indų plovimą, tai galima ir po sekso pasidaryt