QUOTE(vfeja @ 2009 01 20, 20:28)
ar manai kad yra istikimu vyru? tik gerai moka slepti ir savo zmonos neskaudina.
tikiuosi kad nepulsite o isklausysite dar viena nuomone. ar meile ir seksas tai tas pats? gali be galo myleti zmona, vaikus...taciau kaip cia pasakius..noras patirti dar nepatirta, nuotykiai ir panasus dalykai kartais nuveda i kita puse. ir tai tikri nevisada reiskia kad vyras siudzius ir nieko ir nemyli ir t.t. nezinau ar mane is cia skaitabciu kas nors supras. bet tikiuosi kad as ne viena taip mananti.
vyro nesiruosiu ginti taciau paversti ji visiska slykstyne irgi nemanau.
tikiuosi kad nepulsite o isklausysite dar viena nuomone. ar meile ir seksas tai tas pats? gali be galo myleti zmona, vaikus...taciau kaip cia pasakius..noras patirti dar nepatirta, nuotykiai ir panasus dalykai kartais nuveda i kita puse. ir tai tikri nevisada reiskia kad vyras siudzius ir nieko ir nemyli ir t.t. nezinau ar mane is cia skaitabciu kas nors supras. bet tikiuosi kad as ne viena taip mananti.
vyro nesiruosiu ginti taciau paversti ji visiska slykstyne irgi nemanau.
Mano nuomonė tokia pati.
Žinau, kad norisi pasitarti ir išgirsti nuomonę iš šalies, bet patarčiau klausyti tik savo proto ir širdies, nenuodijant jų svetimų žmonių kritika ir patarimais. Juk kiekvienas gyvenimas kitoks ir kiekvienas atvejis - unikalus.
Kartą paklausčiau vyro, ko jis man niekada neatleistų. Sakė, neištikimybės antrą kartą. O aš, manau, atleisčiau jam ir antrą kartą, jei tai būtų tik seksas. Juk dvasinė ir fizinė neištikimybė - ne tas pats.