Įkraunama...
Įkraunama...

vyras myli bet nuejo i sona

QUOTE(vfeja @ 2009 01 20, 20:28)
ar manai kad yra istikimu vyru? tik gerai moka slepti ir savo zmonos neskaudina.
tikiuosi kad nepulsite o isklausysite dar viena nuomone. ar meile ir seksas tai tas pats? gali be galo myleti zmona, vaikus...taciau kaip cia pasakius..noras patirti dar nepatirta, nuotykiai ir panasus dalykai kartais nuveda i kita puse. ir tai tikri nevisada reiskia kad vyras siudzius ir nieko ir nemyli ir t.t. nezinau ar mane is cia skaitabciu kas nors supras. bet tikiuosi kad as ne viena taip mananti.
vyro nesiruosiu ginti taciau paversti ji visiska slykstyne irgi nemanau.

Mano nuomonė tokia pati.
Žinau, kad norisi pasitarti ir išgirsti nuomonę iš šalies, bet patarčiau klausyti tik savo proto ir širdies, nenuodijant jų svetimų žmonių kritika ir patarimais. Juk kiekvienas gyvenimas kitoks ir kiekvienas atvejis - unikalus.
Kartą paklausčiau vyro, ko jis man niekada neatleistų. Sakė, neištikimybės antrą kartą. O aš, manau, atleisčiau jam ir antrą kartą, jei tai būtų tik seksas. Juk dvasinė ir fizinė neištikimybė - ne tas pats.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alxniukė: 04 kovo 2009 - 01:45
QUOTE(Alxniukė @ 2009 03 04, 02:44)
Mano nuomonė tokia pati.
Žinau, kad norisi pasitarti ir išgirsti nuomonę iš šalies, bet patarčiau klausyti tik savo proto ir širdies, nenuodijant jų svetimų žmonių kritika ir patarimais. Juk kiekvienas gyvenimas kitoks ir kiekvienas atvejis - unikalus.
Kartą paklausčiau vyro, ko jis man niekada neatleistų. Sakė, neištikimybės antrą kartą. O aš, manau, atleisčiau jam ir antrą kartą, jei tai būtų tik seksas. Juk dvasinė ir fizinė neištikimybė - ne tas pats.

Sutinku. Tik ir atleidus santuoka nebutinai bus issaugota. Buna atveju kad tiesiog negali i ta zmogu ziureti kaip anksciau ir po kurio laiko supranti kad geriau bus atskirai.
Atsakyti
QUOTE(JaunasTetis @ 2009 03 04, 08:27)
Sutinku. Tik ir atleidus santuoka nebutinai bus issaugota. Buna atveju kad tiesiog negali i ta zmogu ziureti kaip anksciau ir po kurio laiko supranti kad geriau bus atskirai.

Ugu. As is tokiu.
Atsakyti
QUOTE(JaunasTetis @ 2009 03 04, 09:27)

Čia, kaip sakoma, atleisti galiu, bet niekada neužmiršiu? g.gif Mano manymu, tai niekuo nesiskiria nuo neatleidimo.
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2009 03 04, 18:43)
Čia, kaip sakoma, atleisti galiu, bet niekada neužmiršiu? g.gif Mano manymu, tai niekuo nesiskiria nuo neatleidimo.

Minčių, jausmų gali būti įvairių. Atleidi, susitaikai, bet va kažkas pasikeitė, kažkas sugadinta, nebe taip... Pilnai įsivaizduoju tokią padėtį.
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2009 03 04, 19:43)

Suprasi kai patirsi tokią situacijąsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(JaunasTetis @ 2009 03 05, 08:19)
Suprasi kai patirsi tokią situacijąsmile.gif

A tamsta jau patyret tai?
Atsakyti
QUOTE(tetukas1982 @ 2009 03 05, 14:09)
A tamsta jau patyret tai?

Taip.
Atsakyti
QUOTE(JaunasTetis @ 2009 03 05, 15:06)

ir....
Atsakyti
QUOTE(Apuokas @ 2009 03 04, 21:39)
Minčių, jausmų gali būti įvairių. Atleidi, susitaikai, bet va kažkas pasikeitė, kažkas sugadinta, nebe taip... Pilnai įsivaizduoju tokią padėtį.

Apie ką aš ir kalbu - nepakanka sau pasakyti "atleidau", kad iš tikrųjų būtum atleidęs. Savęs neapgausi. Nors aišku kitokios kelio į atleidimą pradžios turbūt ir nebūna, kaip tik saviįtaiga.
Atsakyti
QUOTE(tetukas1982 @ 2009 03 05, 16:13)

Kas ir? Atleist atleidi, bet i ta zmogu kitaip ziuri. ir pasitikejimas dinges, ir viduj kazka mire.
Atsakyti
QUOTE(JaunasTetis @ 2009 03 06, 09:17)
Kas ir? Atleist atleidi, bet i ta zmogu kitaip ziuri. ir pasitikejimas dinges, ir viduj kazka mire.

Atsiprasau, tik norejau pasitikslinti, cia ne jus taip daret, o jums padare? g.gif g.gif
Atsakyti