Įkraunama...
Įkraunama...

vyras myli bet nuejo i sona

QUOTE(Medinis @ 2009 02 03, 17:44)
Klausimų bus. Garantuoju.

Vis dėlto nelabai suprantu ar jūs diskutuojate į temą ar ne. Jei jūsų pasisakymas buvo apie mano automobilio stabdžius, tai jūs pažeidžiate forumo taisykles diskutuodama ne į temą.
Jei jūs diskutuojate į temą, ar tai reiškia, kad "stabdžių įjungimas" skiriamas mylinčio vyro "ėjimui į šoną"? Tai yra tokiu originaliu būdu išreiškiate savo nuomonę?

g.gif idomu o ar jus pats "gerb." medini dabar i tema cia rasote? hihihi.gif
Atsakyti
temos autorei galiu patarti spirti toki vyra is namu. Kam jis reikalingas, jei ant toks kvailas nesugebedamas nuslepti neistikimybes. Apskritai, manau jis ejo, eina ir eis i ''kaire'', ir nieko cia nepakeisi. Kad ir kaip tai skaudziai skambetu.
Dar mintis buvo, kad visi vyrai eina i ''kaire'', bet daugelis moka nuslepti, tai galiu drasiai pasakyti, tai ne tiesa, bet ar tai galima pasakyti apie moteris??????????????
Atsakyti
o ar jūs pačios niekada nenorit nueiti į šoną ? blush2.gif
aš kai atvirai pasišneku su draugėmis, tai pas daug ką yra ir tokių minčių...
Atsakyti
QUOTE(gama @ 2009 02 06, 17:35)
o ar jūs pačios niekada nenorit nueiti į šoną ? blush2.gif
aš kai atvirai pasišneku su draugėmis, tai pas daug ką yra ir tokių minčių...

o kas trukdo? g.gif eikit...lakstykit...tik po to nesiskųskit forume, kad vyras paliko lotuliukas.gif
keista man kai užsimano "į kairę" jei nebetankina buvimas kartu su draugu/sutuoktiniu tai skirkitės ir ieškokit geresnio g.gif
Atsakyti
Neįdomu eit į šoną, kai esi išsiskyrus, tada jau nebe ėjimas "kairėn".
Atsakyti
Mano asmenine nuomone visi tie trumpalaikiai/atsitiktiniai/vienkartiniai santykiai yra adrenalino dozė. O visi mes turim silpnybių: vieni rūko, kiti geria, kiti laižo šokoladą, o va kiti mėgsta tuos atsitiktinius... Ir kažkaip abejoju, kad būtų lengva nuo to pagyt... Vaikų nėra. Ir jei jums netinka tas variantas, kad gyvent ir tylėt... tai palaukit kito vyro, gal pasitaikys geresnis ir būsit laimingesnė. Taip, jūs mylit, taip, išsiskyrimas yra skausmas... O kas yra ta kankynė sėdėt namie, laukt ir žinot, kad jis pamyli kažkur kažką?... O paskui apsimest ir elgtis kaip niekur nieko... Aš asmeniškai per silpna, kad tai iškęst galėčiau schmoll.gif
Atsakyti
atleidau jam paklausiusi kitu patarimu. kad nereikia taip visko mesti ir pageti.vis gi tai seima, kuria mes kurem ilgai ir reikia ideti visas pastangas kad ja issaugoti...bet tiesa visada mane tiesiogiai ar aplinkiniu budu pasiekia. jis ir toliau su ta mergina.kazkokia malaletka tese santykius ir toliau...neisigando ne kad praras seima...nieko..dabar sako kad tada jis tik kalbejo dabar tikrai jau baigs.bet tiketi manau nebeverta.o gal ir meiles nebera..is jo..buvau gavusi patarima kad jei vyras tikrai gailisi ir nori viska sutvarkyt -ta padarys...nuvaziuoti pas ja ir kad i akis pasakytu kad jis suklydo ir tuos santykius nutraukia.pasakyti jai prie manes.ir gal daugiau ne jai bet kad as isgirsciau...jis lyg ir sutiko...bet prie jos namo atsisake...sake kad tai nesamone kad nenori ir jai gyvenimo gadinti...ji cia ne prie ko...ir kad neverta kad jai kazka sakyti t.t. ir tikrai pagalvojau kad klaida padariau,kad jis to nepadare teisiog manes nenoredamas skaudinti....bet laikas parode kad tai buvo tiesa ka man sake zmogus kuris pasiule...jis tiesiog
Papildyta:
jis tiesiog NET NENOREJO TU SANTYKIU NUTRAUKTI...del to ir nesugebejo to padaryti...
Atsakyti
VIS GI PAVADINIMAS NETEISINGAS...eiline situacija...galva susisuko , apakau ir ta realybe per daug tikra...
Atsakyti
Esu tikra, kad jeigu buvo vienas kartas, tai bus ir dar.
Begciau nuo tokio vyro, kuris visiskai negerbia Taves. O tai kad sako, kad myli, tai manau, kad cia tik tusti zodziai schmoll.gif
Atsakyti
Šeima... Po tokiu dalyku nebelaikyčiau to darinio tikra šeima.Butu nemažai ignoro iš mano puses. Sarkazmo. Tatsi šalto dušo.Į sveikata butu,manau.O kam skirtis? Gyvenk,kaip brangusis. juokis,rodyk dantis,jam ir kitiems bigsmile.gif Kai sutiksi g.gif geresnį,tada ir pagalvosi...Tik pasakyk keleta žodeliu ir jam. Kad atsidekosi tuo pačiu kada nors...Ir tai ne tokia bloga pespektyva. blush2.gif
Atsakyti
Nesuprantu tų vyrų,myli o nueina į šoną g.gif .O dar pėtsaku neišnaikina doh.gif .
Atsakyti
Na ir keistas mąstymas temos autorės............ O ką būtų pakeitęs vyro pasakymas meilužei jūsų akivaizdoje, kad viskas baigta? Ar jūs tikrai norėjote ją susitikti? Ar smagu būtų buvę?
Jungiuosi prie patarimų tų, kurios pataria mesti tokį "vyrą", kol nėra vaikų, nes vėliau jau bus griaunami ne vien tik jūsų, bet dar ir vaikų gyvenimai.
Ir niekaip nesuprantu tokių vyrų. Kokių velnių dar tą žmoną nori išlaikyti? Gyvenk sau vienas, eik su kuo nori ir kur nori ir kiek nori, o kam tada žmona?
Atsakyti