Įkraunama...
Įkraunama...

vyras myli bet nuejo i sona

QUOTE(alter ego @ 2009 02 03, 12:48)
Bandau išmastyt kaip vyrui tai galėtų techniškai pavykti, jei turit omenyje dulkinimą tradicine prasme...  mastau.gif
Papildyta:
Štai, Blondinai, ir nereikėjo ilgai laukt pirmojo pavyzdžio iš to 80 proc.  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

o ar as tau tiesiogei rasiau kad man taip nutiko,aciu dievui man taip nera ir gyvenu laiminga ir grazu gyvenima su savo seima ,bet tikrai neduociau rankos nukirst uz savo vyra nezinia kas kada gali jam susisukt galveleje rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Medinis @ 2009 02 03, 12:50)
Aš dar kartą bandau jums parodyti jūsų rašymo stiliaus blogasias puses.
Ką norėjote pasakyti savo pavyzdžiu? Atsakykite dviem variantais - kai aš apie tai žinau ir kai aš apie tai nežinau.

siuo atveju kai tu apie tai zinai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(zelda1 @ 2009 02 03, 11:52)
siuo atveju kai tu apie tai zinai rolleyes.gif

Jūs klausiate ar žiauri situacija, kai aš žinau, jog mano žmona mylisi su kitais vyrais? Blin, reikia keletos klausimų, kad suprasti ko jūs norite...

Atsakau - ne, nežiauri.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 02 03, 12:54)
Jūs klausiate ar žiauri situacija, kai aš žinau, jog mano žmona mylisi su kitais vyrais? Blin, reikia keletos klausimų, kad suprasti ko jūs norite...

Atsakau - ne, nežiauri.

va ir irodimas kad vyrai visai kitaip masto apie neistikimybe,nes daugumai moteru tai ira skaudi ir ziauri tema bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(zelda1 @ 2009 02 03, 11:52)
o ar as tau tiesiogei rasiau kad man taip nutiko,aciu dievui man taip nera ir gyvenu laiminga ir grazu gyvenima su savo seima ,bet tikrai neduociau rankos nukirst uz savo vyra nezinia kas kada gali jam susisukt galveleje rolleyes.gif

O ar aš kur nors rašiau kažką konkretaus apie savo vyrą, ar juo visiškai pasitikiu, ar juo abejoju? blink.gif blink.gif

Rašiau, kad sutinku su teiginiu jei žmogus (vyras) tikrai myli, jis nebus neištikimas. Pusiau juoko forma, nes toks teiginys yra uždaras loginis ratas ir įrodyt kitaip būtų sunku.
Atsakyti
QUOTE(alter ego @ 2009 02 03, 13:03)
O ar aš kur nors rašiau kažką konkretaus apie savo vyrą, ar juo visiškai pasitikiu, ar juo abejoju?  blink.gif  blink.gif

Rašiau, kad sutinku su teiginiu jei žmogus (vyras) [b]tikrai myli, jis nebus [/B]neištikimas. Pusiau juoko forma, nes toks teiginys yra uždaras loginis ratas ir įrodyt kitaip būtų sunku.

bus jai zmona jo nepatenkins lovos reikaluose rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(zelda1 @ 2009 02 03, 14:04)
na ir ko cia stebiesi jai joks reikalas?
man dzin kas ka galvoja nusispjaut ,ne man su jum gyventi ,o jai norit ikasti ,tai vargu ar jums pavyks schmoll.gif

Tiesiog tamstos pasisakymai labai jau nemandagūs, tarškate kaip tuščias puodas ir drabstotės nepamatuotais ir niekuo neparemtais teiginiais. Tikrai džiugu, kad ne jums su manimi gyventi. O stebėsiuos aš kuo noriu ir kiek noriu, o jei jau tamstai vis tiek dzin ką apie jus galvoja, tai malonėkite susilaikyti nuo komentarų.
Atsakyti
QUOTE(žostautė @ 2009 02 03, 14:08)
Tiesiog tamstos pasisakymai labai jau nemandagūs, tarškate kaip tuščias puodas ir drabstotės nepamatuotais ir niekuo neparemtais teiginiais. Tikrai džiugu, kad ne jums su manimi gyventi. O stebėsiuos aš kuo noriu ir kiek noriu, o jei jau tamstai vis tiek dzin ką apie jus galvoja, tai malonėkite susilaikyti nuo komentarų.

tai dabar del jusu tureciau susilaikyti nuo komentaru? g.gif schmoll.gif zinote as galiu buti ir labai mandagi tik su tais zmonemis kurie yra to verti mirksiukas.gif
Papildyta:
4u.gif geru ir mandagiu komentaru o as iseinu ten kur daug malonesne kompanija ir supratingesniai asmenys ,zmones su kuriais yra prasmes kalbet 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zelda1: 03 vasario 2009 - 13:12
Stabdžius įjungiam, ok?
Atsakyti
QUOTE(mamulia @ 2009 02 03, 13:35)
Stabdžius įjungiam, ok?

Jei norite pareikšti pastabą diskusijos dalyviams, būtų geriau, jei nevartotumėte neaiškių formuluočių.
Nes visą dieną bandau prisiminti ar užtraukiau automobilyje rankinį stabdį ar ne.
Ką reiškia "ok" iš vis nesuprantu.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 02 03, 16:27)
Jei norite pareikšti pastabą diskusijos dalyviams, būtų geriau, jei nevartotumėte neaiškių formuluočių.
Nes visą dieną bandau prisiminti ar užtraukiau automobilyje rankinį stabdį ar ne.
Ką reiškia "ok" iš vis nesuprantu.

Vadinasi, kad mano buvimas forume nėra beprasmis - va Jūsų saugumu (ir ne tik Jūsų) pasirūpinu. OK sutrumpintai reiškia - o ar bus klausimų? Ir neverskite manęs būti zanūda (nelabai malonia moterim), cituojančia taisykles.
Atsakyti
Klausimų bus. Garantuoju.

Vis dėlto nelabai suprantu ar jūs diskutuojate į temą ar ne. Jei jūsų pasisakymas buvo apie mano automobilio stabdžius, tai jūs pažeidžiate forumo taisykles diskutuodama ne į temą.
Jei jūs diskutuojate į temą, ar tai reiškia, kad "stabdžių įjungimas" skiriamas mylinčio vyro "ėjimui į šoną"? Tai yra tokiu originaliu būdu išreiškiate savo nuomonę?
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 02 03, 16:44)
Klausimų bus. Garantuoju.

Vis dėlto nelabai suprantu ar jūs diskutuojate į temą ar ne. Jei jūsų pasisakymas buvo apie mano automobilio stabdžius, tai jūs pažeidžiate forumo taisykles diskutuodama ne į temą.
Jei jūs diskutuojate į temą, ar tai reiškia, kad "stabdžių įjungimas" skiriamas mylinčio vyro "ėjimui į šoną"? Tai yra tokiu originaliu būdu išreiškiate savo nuomonę?

Nebūkite blondinas smile.gif Aš diskutuoju ne į temą, nes dažniausiai taip nutinka moderatorėms - pastabos dažnai būna ne į temą ir labai jau nepatinkančios diskusijos dalyviams. Tarkim, kad pasinaudojau tarnybine padėtimi. O jei norite išgirsti mano nuomonę diskutuojama tema, tai tokie vyrai, kaip autorės, stabdžių dažniausiai nebeįvaldo. Todėl aš tokį palydėčiau kuo toliau. O jei dar ne į temą - tai aš labai pasiilgau Tamstos ir štai tokių nenuobodžių diskusijų (atsiprašau Medinienės, nereik suprast kaip priekabiavimo).
Atsakyti