Įkraunama...
Įkraunama...

vyras myli bet nuejo i sona

QUOTE(vijamija @ 2009 02 03, 11:30)
Taip smile.gif Todėl jos visada vaidina orgazmus smile.gif

Tik niekada to nepasakok vyram, kurie naudojasi prostituciu paslaugomis. Apsijuoksi.
Tyliai pasakysiu... jos nevaidina orgazmo...

jeigu to nepaprasai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blondinas Nr.123: 03 vasario 2009 - 11:36
QUOTE(vijamija @ 2009 02 03, 12:30)
Taip smile.gif Todėl jos visada vaidina orgazmus smile.gif

lotuliukas.gif clap_1.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(zelda1 @ 2009 02 03, 11:22)
bet dauguma istoriju sio forumo  labai panasios ,tam ir yra forumas kad kiekvienas galetu isreiksti savo nuomuone tokia,kokia ji yra g.gif  ar ne taip?siuo atveju kalbu apie sia tema :)jokiu budu as jums nekemsu per prievarta i galva savo nuomuones ,tiesiog jus turekite savo ,o as savo,aisku yra ir aukso grynuoliu,bet tai isimtis ,ir labai mazai temose apie juos kalbama,jai butu visi tokie,manau ir temu tokiu cia nebutu rolleyes.gif

Tai mes juk diskutuojame rolleyes.gif Aš taip pat išreiškiu savo nuomonę. Pagal temas ir jų turinį šiame forume turbūt irgi nedaryčiau apibendrinančių išvadų, pvz. kokie tie vyrai. Paprastai į tokį forumą daniausiai parašoma, kai yra problema, kai norima ją išspręsti, gauti kažkokių patarimų, paramos, ar kaip kitiems atrodo situacija iš šalies. Kažin ar kam būtų įdomu tokios temos "Mano vyras ištikimas, geras ir rūpestingas. Mums viskas gerai." biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(alter ego @ 2009 02 03, 11:33)
Kažin ar kam būtų įdomu tokios temos "Mano vyras ištikimas, geras ir rūpestingas. Mums viskas gerai."  biggrin.gif  biggrin.gif

90% sio forumo moteru tai butu idomu...o tos temos 50-am puslapy butu mazdaug toks tekstas" svolaciai tie vyrai..."
Atsakyti
QUOTE(blondinas Nr.123 @ 2009 02 03, 12:32)
Tik niekada to nepasakok vyram, kurie naudojasi prostituciu paslaugomis. Apsijuoksi.

lotuliukas.gif tfu na ir slikstyne, po to dulkini savo zmona ir skundiesi bigsmile.gif dar,jom uz tai moki pinigus kad pasijustum lovos tigru,o istikruju namie pimpaliuko galvyte nusivilia pati savimi kad jau nieko nebesugeba,o tu pabandyk zmonai pakloti nemaza suma pinigeliu ir paprasyk kad neimituotu orgazmo ,pamatysi tas pats efektas bus ,tada galesi atidaryti tema zmona geriau orgazma imituoja uz prostitute nes jai daugiau sumokejau.ir dar kodel tu isitikines kad jos neimituoja orgazmo turi irodymu ar daugiau aimanu buvo ?po visko ir negriebe telefono pakalbet sumama apie pirago receptus hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(blondinas Nr.123 @ 2009 02 03, 12:32)

jeigu to nepaprasai

Atleisk blondinai,
Vaidina, bet tik žinoma ne su tavimi...
Atsakyti
QUOTE(blondinas Nr.123 @ 2009 02 03, 11:35)
90% sio forumo moteru tai butu idomu...o tos temos 50-am puslapy butu mazdaug toks tekstas" svolaciai tie vyrai..."

Tai 90 proc. forumo moterų vienos tokios temos būtų sočiai... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Kokia 20 proc. turbūt palinkėtų sėkmės, o 80 proc. pradėtų įtikinėt kad autorė gyvena iliuzijų pasaulyje, ir vyras jei ne dabar apgaudinėja, tai po kelių metų tikrai tikrai apgaudinės (nes jie visi tokie)... biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(alter ego @ 2009 02 03, 12:33)
Tai mes juk diskutuojame  rolleyes.gif Aš taip pat išreiškiu savo nuomonę. Pagal temas ir jų turinį šiame forume turbūt irgi nedaryčiau apibendrinančių išvadų, pvz. kokie tie vyrai. Paprastai į tokį forumą daniausiai parašoma, kai yra problema, kai norima ją išspręsti, gauti kažkokių patarimų, paramos, ar kaip kitiems atrodo situacija iš šalies. Kažin ar kam būtų įdomu tokios temos "Mano vyras ištikimas, geras ir rūpestingas. Mums viskas gerai."  biggrin.gif  biggrin.gif

g.gif manau istiesu butu daug geriau jai isvis tokiu temu nereiketu uzvedineti unsure.gif situacija ziauri kai tave vyras dulkina ir tuo paciu dar kazka nemanai?

Papildyta:
QUOTE(alter ego @ 2009 02 03, 12:41)
Tai 90 proc. forumo moterų vienos tokios temos būtų sočiai... biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Kokia 20 proc. turbūt palinkėtų sėkmės, o 80 proc. pradėtų įtikinėt kad autorė gyvena iliuzijų pasaulyje, ir vyras jei ne dabar apgaudinėja, tai po kelių metų tikrai tikrai apgaudinės (nes jie visi tokie)...  biggrin.gif  biggrin.gif

as pastebejau pas teve ,kad tu labai pasitiki vyrais ,duok die kad kada nors pati nekalbetum koie jie siokie ar anokie 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zelda1 @ 2009 02 03, 11:44)
situacija ziauri kai tave vyras dulkina ir tuo paciu dar kazka nemanai?

Jūs rašote apie grupinį seksą?
Atsakyti
QUOTE(zelda1 @ 2009 02 03, 11:42)
situacija ziauri kai tave vyras dulkina ir tuo paciu dar kazka nemanai?

Bandau išmastyt kaip vyrui tai galėtų techniškai pavykti, jei turit omenyje dulkinimą tradicine prasme... mastau.gif
Papildyta:
QUOTE(zelda1 @ 2009 02 03, 11:44)
as pastebejau pas teve ,kad tu labai pasitiki vyrais ,duok die kad kada nors pati nekalbetum koie jie siokie ar anokie 4u.gif

Štai, Blondinai, ir nereikėjo ilgai laukt pirmojo pavyzdžio iš to 80 proc. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 02 03, 12:45)
Jūs rašote apie grupinį seksą?

jai bandote apsimesti kad kalusimo nesupratote bandysiu paaiskinti, tarkim tavo zmona iseina i darba,po darbo ja pakviecia bendradarbis vyno taurei,po to pasd...,grysta namo kaip niekur nieko ,vakare tu ja d.... jai cia grupinis tai as matyt kazko nesuprantu
Atsakyti
QUOTE(zelda1 @ 2009 02 03, 11:49)
jai bandote apsimesti kad kalusimo nesupratote ...

Aš dar kartą bandau jums parodyti jūsų rašymo stiliaus blogasias puses.
Ką norėjote pasakyti savo pavyzdžiu? Atsakykite dviem variantais - kai aš apie tai žinau ir kai aš apie tai nežinau.
Atsakyti