ir pati nezinau..ar normali tai seima..? nenoriu kartotis,tiesiog pas mus buvo viskas tvarkoje kol nesuzinojau to...ne neitariau bet tikrai nesuzinojau..ar galiu tiketi jo pasakymu kad dabar tapau jam dar brangesne ir daugiau jis niekada to nebedarys? kiek tave tiesos. o noretusi kad tai butu tiesa..labai noretusi
QUOTE(vfeja @ 2009 01 20, 19:28)
ar manai kad yra istikimu vyru? tik gerai moka slepti ir savo zmonos neskaudina.
(...)
noras patirti dar nepatirta, nuotykiai ir panasus dalykai kartais nuveda i kita puse.
(...)
noras patirti dar nepatirta, nuotykiai ir panasus dalykai kartais nuveda i kita puse.
Nelygu ką laikysi neištikimybe. Nežinau ar yra vyrų, kuriems per dešimtį laimingo vedybinio gyvenimo metų nėra nei karto užklydusi kokia kudlota mintelė, bet esu visiškai tikra, kad vyrų, kurie savo poelgiais sugeba vadovautis meile, o ne "noru patirti dar nepatirta", visgi yra. Moteris pati kalta, jei savo vyrą prilygina instinktams neatsispiriantiems gyvuliukams, o jei dar vienaip ar kitaip tokią savo poziciją leidžia suprasti vyrui, tai šis ir leidžia sau elgtis atitinkamai, ypač kai paties vertybių sistema sušlubuoja.
Papildyta:
QUOTE(vfeja @ 2009 01 20, 20:27)
ir pati nezinau..ar normali tai seima..?
Nenormali, bet tai dar nereiškia, kad vienintelė išeitis - skyrybos.
QUOTE(vfeja @ 2009 01 20, 20:27)
ir pati nezinau..ar normali tai seima..? nenoriu kartotis,tiesiog pas mus buvo viskas tvarkoje kol nesuzinojau to...ne neitariau bet tikrai nesuzinojau..ar galiu tiketi jo pasakymu kad dabar tapau jam dar brangesne ir daugiau jis niekada to nebedarys? kiek tave tiesos. o noretusi kad tai butu tiesa..labai noretusi
Abejotina ar jis to ateityje nepakartos...
Jei pavyks issisukti viena karta,manys kad ir kitus kartus issisuks.
Ar tikrai taip jau "pas mus buvo viskas tvarkoje kol nesuzinojau to"?!?...Taip,viskas buvo tvarkoj,kol nezinojai.
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2009 01 20, 20:53)
Nenormali, bet tai dar nereiškia, kad vienintelė išeitis - skyrybos.
Pati normaliausia šeima, kad neideali, tai taip, bet nenormali? Tada 99 % šeimų yra kažkuom "nenormalios".
o kas bus po suzinojimo....?
galbut juokingai nuskambes...bet gal nepabijot ir issiskirt kad suprastu kad cia atleidimo antra karta nebebus. o susituokti vel visada galima...arba bent pradeti darba del dokumentu tvarkymo
nes tikrai jei viena karta atleidziama tai vyrai mano kad ir kita karta scenarijus kartosis?
cia tik tarp musu kalbant kad dabar yra laikas kai galiu is jo visko reikalauti ir visos mano salygos bus priimtos...dabar jis sako yra slykstyne klupanti pries mane (cia is jo suzinojau...jokios kurybos)
apie vedybine sutarti jau minejau...ko cia dar reiktu....pasakymo- busiu istikimas- nereikia nes as ir galiu pasakyti daug visko...bet tik sakyti. reiktu kazkokio konretumo...
nes tikrai jei viena karta atleidziama tai vyrai mano kad ir kita karta scenarijus kartosis?
cia tik tarp musu kalbant kad dabar yra laikas kai galiu is jo visko reikalauti ir visos mano salygos bus priimtos...dabar jis sako yra slykstyne klupanti pries mane (cia is jo suzinojau...jokios kurybos)
apie vedybine sutarti jau minejau...ko cia dar reiktu....pasakymo- busiu istikimas- nereikia nes as ir galiu pasakyti daug visko...bet tik sakyti. reiktu kazkokio konretumo...
būsiu kategoriška ir griežta, bet tie visi skype ir panos ne šiaip sau atsirado. pašįstu porą, kurie daug metų kartu, visi laikė idealia pora, jis irgi tobulas vyras buvo. kol ji prakalbo, kad viskas irgi prasidėjo nuo jo skypo tikrinimo, o ten pokalbiai ir susitikimai planuojami. paklausė mano draugė ką tai reiškia, gavo atsakymą kad nieko, kad tik šiaip, patikėjo, bet ir toliau tikrino, ir vėl po gero pusmečio naujos panos ir t.t. ir vėl jis tipo nieko, čia tik bajeris, kol galiausiai paaiškėjo, kad eina vyrukas į šoną ir nekartą taip. vis dar tikėjo, kad viskas baigsis, kol galiausiai suprato, kad buvo mulkinama ir jai nusibodo tas visas sekimas vyro, prašė jo pakalbėti, išsiaiškinti, o jis neigė viską. visiems draugams sakė, kai myli žmoną, kaip ji jo vieninetlė, bet flirto ir visų kitų dalykų neatsisakė. va tau ir meilė. kai ji išėjo, galvojo, kad čia ji nerimtai, po gero pusmečio jis grįžo ant kelių, bet tada jau sąlygas kėlė ji. kol kas ji jį siunčia toli, nors myli, bet nežino ar galėsi gyventi toliau. nesakau, kad čia tas pats, bet skaitau ir atrodo žinau visą istoriją ir jos tęsinį. atsakyk sau pati į klausimą ar nori žaisti detektyvus ar apsimesti, kad nieko nematai. ar tu tikrai nori aukotis? labai gerai pagalvok ir atsakyk pirma sau, o ne mums. suprantu, kad tu jį myli, tiek metų kartu, bet labai jau įdomiai jis savo meilę tau parodo. jis tavęs negerbia ir dar įtariu, kad netiki, kad tu gali imti jį ir palikti, čia tik mano nuomonė.
sėkmės tau ir gerų sprendimų
sėkmės tau ir gerų sprendimų
Labai lengva kalbėti: "skirkis", "neprarask savigarbos", bet ji 10 metų su šiuo žmogum, myli jį, planuoja ateitį, ne taip lengva paimti ir viską nutraukti
aišku, blogai, kad neištikimas, apgaudinėja, bet tokia realybė - beveik visi vyrai nueina į šoną, tik keista, kad visos moterys galvoja, kad būtent jų vyrai yra ištikimi
Įdomu, ar tikrai išspirtumėt vyrą lauk, jei sužinotumėt apie jo nuotykius?
aišku, blogai, kad neištikimas, apgaudinėja, bet tokia realybė - beveik visi vyrai nueina į šoną, tik keista, kad visos moterys galvoja, kad būtent jų vyrai yra ištikimi
Patarciau, nelysti i vyro skype ir nesigadinti sau nervu, pamokyti ji isjungti history laikyma ir apskritai susimastyti ... jei vyras nesusimasto nuslepti, tai arba jis nori, kad suzinotum ir paliktum ji, arba jam totaliai dzin, nes zino jog vistiek niekas nepasikeis, jis gyvens kaip gyvenes isvadas reikia daryti paciai
QUOTE(inga. @ 2009 01 20, 23:47)
as buvau labai susinervavus, labai nenorejau atleisti it labai supikau, bet mano pupuliukas irode kad mane mili tik viena ir kas as ji miliu tik viena irode ir mes dabar irgi milim vienas kita - kai jis gauna atliginima einam i kavines, vasara mane buvo nusivezes i turkija, pripirko visokiu bliuskuciu ir as patikejau kad isbandimas musu jausmus tik labai sutvirtino
Siaip man kazkaip keistai skamba jei jau jus ilgai esat, nuejo i sjhona viskas skyrybos? vyrai yra tokie. jie eina. o seimos del kazkokio nuejimo griaut?
Mano diedas buvo 2 kart nuejes. 1 kart i lova, antra karta nedaejo iki lovos per anxti suzinojau ir viskas baigesi.
Namie buvo labai dideli skandalai, skraide lekshtes, taures, jis atsiprashinejo viska tvarke. man pyktis praejo po kokiu2 sav. oir vel viskas po senovei.
Neduociau rankos nukirst kad ir ash kada nors kai man bus kokiu 40 nenoresiu kokio vaikinuko per pus jaunesnio suvilioti. bet stengisuos daryti taip kad nesuzinotu.
Suprantu yra tokiu merginu kurios suzinojusios apie neishtikimybe viska nutraukia ir net nebeziuri i ta puse. nzn ash neishtikimybe atleizt galiu. jei ji neishsirutuliojus i ilgalaiki romana. tada aju nzn kaip elgciausi.
Mano diedas buvo 2 kart nuejes. 1 kart i lova, antra karta nedaejo iki lovos per anxti suzinojau ir viskas baigesi.
Namie buvo labai dideli skandalai, skraide lekshtes, taures, jis atsiprashinejo viska tvarke. man pyktis praejo po kokiu2 sav. oir vel viskas po senovei.
Neduociau rankos nukirst kad ir ash kada nors kai man bus kokiu 40 nenoresiu kokio vaikinuko per pus jaunesnio suvilioti. bet stengisuos daryti taip kad nesuzinotu.
Suprantu yra tokiu merginu kurios suzinojusios apie neishtikimybe viska nutraukia ir net nebeziuri i ta puse. nzn ash neishtikimybe atleizt galiu. jei ji neishsirutuliojus i ilgalaiki romana. tada aju nzn kaip elgciausi.