Įkraunama...
Įkraunama...

vyras myli bet nuejo i sona

QUOTE(alter ego @ 2009 02 03, 12:05)
Ar meilę mąstom?

Ar jūs vyras, kad galit už juos kalbėti? Tuo labiau daryt apibendrinimus iš kelių/keliolikos savo ar draugių pažįstamų vyrų, kuriems ATRODO, kad myli...  g.gif  Nu ką aš žinau...

bigsmile.gif darau isvada is temos auteres pasakojimo,reikia atidziau paskaityti tada gal suprasit apie ka as kalbu bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zelda1: 03 vasario 2009 - 11:13
QUOTE(zelda1 @ 2009 02 03, 11:09)
bigsmile.gif darauisvada is temosauterespasakojimo,reikiaatidziaupaskaitytitada galsuprasit apuekaaskalbu bigsmile.gif

Prisipažinsiu - skaityti tikrai reikia labai atidžiai, kad suprasti ką jūs bandote parašyti...
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 02 03, 12:00)
Ar tai reiškia, kad tie, kurie nesideda (nėra) protingi - tie nėra iškrypėliai?

bigsmile.gif ne ,tie kurie nesideda rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Medinis @ 2009 02 03, 12:10)
Prisipažinsiu - skaityti tikrai reikia labai atidžiai, kad suprasti ką jūs bandote parašyti...

blush2.gif labai skubu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zelda1: 03 vasario 2009 - 11:10
QUOTE(zelda1 @ 2009 02 03, 11:10)
bigsmile.gif ne ,tie kurie nesideda  rolleyes.gif

Taip, tie kurie "Žalgiris".
Papildyta:
QUOTE(zelda1 @ 2009 02 03, 11:11)
blush2.gif labai skubu

Be reikalo. Jūsų skubėjimas daro jūsų bandymus pajuokos objektais.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 02 03, 12:13)
Taip, tie kurie "Žalgiris".
Papildyta:

Be reikalo. Jūsų skubėjimas daro jūsų bandymus pajuokos objektais.

pajuokuos objektu jus greit tapsite ,jai perdaug cia sitame forume isi......e,nes kiek pastebejau dedates tuo zalgiriu bigsmile.gif o jai labai juokinga pasijuokit ramiau pasidarys cool.gif ,arba pamedituokite, kaip vienoje temoje vienas "zalgiris" jau bande tai daryti rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zelda1: 03 vasario 2009 - 11:17
QUOTE(zelda1 @ 2009 02 03, 11:17)
pajuokuos objektu jus greit tapsite ,jai perdaug cia sitame forume isi......e,nes kiek pastebejau dedates tuo zalgiriu  bigsmile.gif o jai labai juokinga pasijuokit ramiau pasidarys  cool.gif ,arba pamedituokite, kaip vienoje temoje vienas "zalgiris" jau bande tai daryti rolleyes.gif

Jūs prieštaraujate toms pastaboms, kurias padariau dėl jūsų stiliaus ar dėl to, kad esu vyras, ar dėl mano asmenybės?
Atsakyti
QUOTE(zelda1 @ 2009 02 03, 11:09)
bigsmile.gif darau isvada is temos auteres pasakojimo,reikia atidziau paskaityti tada gal suprasit apie ka as kalbu bigsmile.gif

Šiame forume yra begalė vienokių ar kitokių istorijų. Ir ar verta iš vieno pasakojimo daryt išvadas apie visus vyrus arba visas moteris (nes juk rašėt "jie tokie ir tokie", "vyrams atrodo, vyrai mąsto taip ir taip")...? g.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(alter ego @ 2009 02 03, 12:20)
Šiame forume yra begalė vienokių ar kitokių istorijų. Ir ar verta iš vieno pasakojimo daryt išvadas apie visus vyrus arba visas moteris (nes juk rašėt "jie tokie ir tokie", "vyrams atrodo, vyrai mąsto taip ir taip")...? g.gif  blink.gif

bet dauguma istoriju sio forumo labai panasios ,tam ir yra forumas kad kiekvienas galetu isreiksti savo nuomuone tokia,kokia ji yra g.gif ar ne taip?siuo atveju kalbu apie sia tema :)jokiu budu as jums nekemsu per prievarta i galva savo nuomuones ,tiesiog jus turekite savo ,o as savo,aisku yra ir aukso grynuoliu,bet tai isimtis ,ir labai mazai temose apie juos kalbama,jai butu visi tokie,manau ir temu tokiu cia nebutu rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zelda1: 03 vasario 2009 - 11:24
ar tiesa, kad geriausiai vyrus pazista prostitutes?
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 02 03, 12:19)
Jūs prieštaraujate toms pastaboms, kurias padariau dėl jūsų stiliaus ar dėl to, kad esu vyras, ar dėl mano asmenybės?

rolleyes.gif del jusu bendravimo stiliaus siame forume ,nes labai jau mazai radau kur jus nuosirdziai atsakytumete i pateiktus klausimus,tiesiog jus bandote save pateikti kaip labai protinga vyra,man atrodo jus gyvenime visai kitoks zmogus,bet ncia apsilankote tam kad iroditumete sau jog esate labai protingas,man visai nusispjaut jus vyras ar moteris rolleyes.gif ,tiesiog galetumete buti kazkiek galantiskesnis forumose 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(blondinas Nr.123 @ 2009 02 03, 12:25)

Taip smile.gif Todėl jos visada vaidina orgazmus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(blondinas Nr.123 @ 2009 02 03, 12:25)

bigsmile.gif o tu pabandyk nueti pas ju ir issiaiskinti,tuo paciu isbandysi save orgazmo srityje ,pasitreniruosi,ir nereikes zmonai orgazmo imituoti bigsmile.gif
Atsakyti