jis sake
kad buvo nuejes pas savo klasioke, kad isbanditu musu jausmus ir pasiziuretu ar as ji miliu ir ar uzpiksiu, nes buvo meilutis pagalvojas, kad jo nebemiliu ir norejo pasiziureti ar pavidesiu ir ar dar miliu. Tai as supratau, kad ji labai miliu, nes labai labai uzpikau. bet kaip mums buvo sunku giventi susipikus
- bet as irgi iskart negalejau atleisti nes pagalvojau, kad jis taip padare kad manes nemili, tai jis tada mane pradejo lepinti kaip karalaite ir labai daug meiles roditi, geles pirkti ir pagaliau as supratau, kad tikrai labai mili mane mano puikutis
Todel mes ir romantiskai pietaujame ir i keliones vikstame, kad romantiskai pabuti, o ne del pinigu
Ir rubelius jis man perka , kad as jam grazi atrodiciau ir as jam noriu labai grazei atroditi, o ne is kazkokokiu pinigu.
Bet tada tai buvo labai skaudu patikeki, as buvau labai issigandus, kad nebesusitaikisiu
Nezinau labai skaudu prisiminti, tai net apsiverkiau atsiminus kaip as givenau ant jo uzpikus, o jo klasioke man skambinedavo ir sakidavo, kad jis labai pergivena ir nori sugrist pas mane, bet iskart negalejau atleist, tai jis net i uzsieni buvo isvazeves darbo pasieskot, bet pasiseke, kad nerado ir greit grizo pas mane