Įkraunama...
Įkraunama...

vyras myli bet nuejo i sona

QUOTE(*Savana* @ 2009 01 25, 15:10)
Tikrai nesuprantu, kokia cia gali buti meile, ji vyras istisai kitu susiranda unsure.gif jei buciau as tokioj situacijoj, ne negalvodama siusciau ji po velniu

kaip sako yra fizine ir psihologine neistikimybe smile.gif o kaip tai paaiskinti neisivaizduoju tongue.gif
Atsakyti
mche biggrin.gif stebiuosi neitiketinu moteriskiu patiklumu lotuliukas.gif nu ale linksma
Atsakyti
Vyras nuėjo į šoną nes nemylėjo. 100 procentu. Galiu tik užjausti tave ir palaikyti kaip moteris moterį. Yra kelios išeitys. Išsiskirti- pasikankinsi, bet laikas išgydo žaizdas, ypač tokias, ir vėl galėsi šypsotis, būti laiminga, turėsi daug daugiau šansų sutikti tave gerbiantį ir mylinti žmogų... Gali bandyti jam atleisti, bet nepavyks- pasitikėjimo nulis, širdis sudaužyta, menkiausias nesusipratimas ir vėl išgyvensi visą tą siaubą...Atmink- " į sulipdytą puodą nieko karšto neįpilsi".
Atleisk man už kategoriškumą. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(waterly @ 2009 01 24, 19:40)
Belieka tik tiketis, kad jus su savo zuikeliu labai gerai saugojates... doh.gif

Čia buvo geras :-)
Atsakyti
QUOTE(vfeja @ 2009 01 20, 20:02)
zinau tik viena kad jei visgi mes liksime kartu butinai reikalausiu pasirasyti vedybine sutarti nes nenoriu po tiek metu likti be nieko....siaip musu santykiai buvo puikus visomis prasmemis ir nuejo i sona kai viskas buvo nuostabu...kodel?
moterys ir merginos patarkite PRASAU ka daryti
Is anksto dekoju

O jeigu neliksite kartu? Šiaip mintis apie vedybinę sutartį gal ir gera, visa esmė tik kokias sąlygas nusistatysite joje..... Ar vyras sutiks su tokiomis sąlygomis?

O šiaip tai skirkitės kol nevėlu, kol vaikų nėra. Vyras dar nesusitupėjęs - ką gero jis duos vaikams - išmokys meluoti g.gif Lakstys pas kitas, o jūs sėdėsite tarp keturių sienų ir galvosite, su kuo jis?

Arba eikit pas psichologą - aiškinkitės, kodėl jis guli su kitom ir meluoja jums. Gal jis kažko nori ir negauna, ir nemoka to kitaip pasakyti g.gif Na bet būdą šauktis pagalbos pasirinko neitin tinkamą schmoll.gif Nėra ir jokios garantijos, kad po pokalbių pas psichologą jausitės geriau ir nesiskirsit, tam irgi reikia būti pasiruošus ax.gif

Sėkmės bet kokiu atveju cool.gif
Atsakyti
QUOTE(vfeja @ 2009 01 20, 19:50)
gal ir tavo tiesa.aciu uz nuomone. gal tikrai kazkaip iskreiptai i ta dalyka ziuriu. mano vyras tikrai ne tas kuris visoms mirkciotu. buvo keletas kartu per 10 metu kai man kazkas uzkliuvo tik negaliu pasakyti ar as teisingai itarinejau. niekada man netruksta jo demesio, lovoje puiku, kaip pasknekovai ir draugai taip pat puikiai sutariam. bet...visgi yra ir man paciai kazkoks bet...Dieve atrodo kas tas seksas...kaip kaikurie vyrai sako. paturejo mesos gabala..(cia tikrai ne mano issireiskimas) bet kyla klausimas jei seimoje viskas puiku ir nieko netruksta nejau negalima apsieiti be nuotykiu ieskojimo..o gal visgi nera tos dideles meiles kaip as pateikiu....nebezinau..

neiškreiptai 4u.gif man panašiai buvo...sužinojau, kad buvo susitikęs su kita mergina...nebuvom dar susituokę, o ir jis teigia, kad nieko tarp jų nebuvo, bet...tiesiog dabar tikiu savo vyru, bet neidealizuoju santykių ax.gif aišku, būtų skaudu sužinot, bet negaliu kategoriškai teigti, kad skirčiausi...ir tos kurios taip teigia, kad neatleistų ir bla bla bla, labai dažnai savo žodžius nuryja kai taip nutinka...tereikia palankų sąlygų ir dauguma vyrų neatsilaikytų...o mano patarimas būtų toks, kad bandyti atvirai pakalbėt be jokio pykčio, ko trūksta...kas ne taip ir t.t. gal vyras nepasilakstęs, gal sekse jūs nepateisinate jo poreikių...žiauru, bet reikia ieškoti priežasties, o tada baimės neliks, kad jis išeis..
Atsakyti
QUOTE(rasytea77 @ 2009 01 25, 21:37)
tai tiek ir temyli,jei i sona nueina...

tai nesusije dalykai... meile be sekso tarp zmoniu neimanoma; seksas gi be meiles - ore. lengvai.
tiesiog nereikia dramatizuoti toj vietoj, kur tas nebutina. nu nuejo - nu ir nuejo, nieko nepadarysi. turetu ilgalaikius santykius, butu isimylejes, jaustu jai kazka - vat tada problema, reikia spresti jau... o siaip... nu jezau, kas cia, ikiso p**la ne ten.. nu kokia problema... juk nesako jai "myliu", juk nieko jai nejaucia... issilakstys ir griz, nu kame problemos.. aj, panos, nepanikuokit anksciau laiko, pacios ale sventos esat... ir mintim ir kunu.. gyvenimo dar nenugyvenot, nezinot kas jum paciom atsitiks.. gal butent jus busite ta, kuri isardys savo nuosava seima...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maidenana: 29 sausio 2009 - 22:53
QUOTE(Maidenana @ 2009 01 29, 23:38)
tai nesusije dalykai... meile be sekso tarp zmoniu neimanoma; seksas gi be meiles - ore. lengvai.
tiesiog nereikia dramatizuoti toj vietoj, kur tas nebutina. nu nuejo - nu ir nuejo, nieko nepadarysi. turetu ilgalaikius santykius, butu isimylejes, jaustu jai kazka - vat tada problema, reikia spresti jau... o siaip... nu jezau, kas cia, ikiso p**la ne ten.. nu kokia problema... juk nesako jai "myliu", juk nieko jai nejaucia... issilakstys ir griz, nu kame problemos.. aj, panos, nepanikuokit anksciau laiko, pacios ale sventos esat... ir mintim ir kunu.. gyvenimo dar nenugyvenot, nezinot kas jum paciom atsitiks.. gal butent jus busite ta, kuri isardys savo nuosava seima...

tu primeni man grupiokę lotuliukas.gif tiesiai šviesiai be užuolankų pasakyta lotuliukas.gif thumbup.gif aišku aš labai laiminga ir myliu savo vyrą, bet net už save garantuoti negaliu, kad gyvenime kada neatsitiks tokia nelaimė ir aš nenuklysiu kur nors verysad.gif nė viena už save garantuot negalit...
Atsakyti
QUOTE(Zuikytukėliausia @ 2009 01 21, 03:24)
jis sake  wub.gif kad buvo nuejes pas savo klasioke, kad isbanditu musu jausmus ir pasiziuretu ar as ji miliu ir ar uzpiksiu, nes buvo meilutis pagalvojas, kad jo nebemiliu ir norejo pasiziureti ar pavidesiu ir ar dar miliu. Tai as supratau, kad ji labai miliu, nes labai labai uzpikau. bet kaip mums buvo sunku giventi susipikus  verysad.gif - bet as irgi iskart negalejau atleisti nes pagalvojau, kad jis taip padare kad manes nemili, tai jis tada mane pradejo lepinti kaip karalaite ir labai daug meiles roditi, geles pirkti ir pagaliau as supratau, kad tikrai labai mili mane mano puikutis  wub.gif Todel mes ir romantiskai pietaujame ir i keliones vikstame, kad romantiskai pabuti, o ne del pinigu  schmoll.gif Ir rubelius jis man perka , kad as jam grazi atrodiciau ir as jam noriu labai grazei atroditi, o ne is kazkokokiu pinigu.  schmoll.gif
Bet tada tai buvo labai skaudu patikeki, as buvau labai issigandus, kad nebesusitaikisiu  cry.gif Nezinau labai skaudu prisiminti, tai net apsiverkiau atsiminus kaip as givenau ant jo uzpikus, o jo klasioke man skambinedavo ir sakidavo, kad jis labai pergivena ir nori sugrist pas mane, bet iskart negalejau atleist, tai jis net i uzsieni buvo isvazeves darbo pasieskot, bet pasiseke, kad nerado ir greit grizo pas mane  wub.gif  wub.gif

lotuliukas.gif oi prisizvengiau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ANŽELINA @ 2009 01 30, 11:30)
lotuliukas.gif oi prisizvengiau lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif cia tai geras rimtai drinks_cheers.gif dar ir taip buna , nu as kvaila bet buna dar kvailesniu ziuriu abu labu tokiu biggrin.gif
Atsakyti
as neistikimybes nepateisinu,kaip galima gyventi su zmogum kuris tave isdave.kad ir kaip myletum bet geriau skirtis,is pradziu aisku bus labai sunku,ji pamirsti,bet galiausiai tai praeis.o gyventi ir zinoti kad jis tave isdave ir nuolatos juo abejoti-tai ne gyvenimas.kankintis neverta.
Atsakyti
QUOTE(misserika @ 2009 01 30, 17:00)
as neistikimybes nepateisinu,kaip galima gyventi su zmogum kuris tave isdave.kad ir kaip myletum bet geriau skirtis,is pradziu aisku bus labai sunku,ji pamirsti,bet galiausiai tai praeis.o gyventi ir zinoti kad jis tave isdave ir nuolatos juo abejoti-tai ne gyvenimas.kankintis neverta.

g.gif manau labiau kankintumeis be jo...ech, kiek mano draugių taip sakė ir kiek jų visgi atleido neištikimybes doh.gif
Atsakyti