Įkraunama...
Įkraunama...

vyras myli bet nuejo i sona

QUOTE(waterly @ 2009 01 24, 00:01)
Gaila man tamstos... o jusu zuikeliui straipsnis turetu grest uz jusu isnaudojima wink.gif

Koki isnaudojima? Man atrodo, kad jum ima pavidas kad zmones taip kaip mes iki dabar dziaugiames ir milim vienas kita ir viskas. Kad nesussenom ir neniursgam ant vienas kito, metu as jum nesipasakosiu, nes as esu moteris, bet jei labai pergivenat mane zinokit jau pries kokius 3 metus mate kelios sito forumo mamites, tai zinokit man jau tada buvo nebe 16 meciuku. Manes kiskiukas wub.gif niekur nevercia ir tenkina visus mano noriukus labai labai , todel kad mane mili. Ir as ji labai miliu wub.gif ir mes givenam ir dziaugemes ir nepsisidarom problemu, nes jom niekam nereikalingos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuikytukėliausia: 24 sausio 2009 - 17:47
QUOTE(Zuikytukėliausia @ 2009 01 23, 21:36)
Bet man jie visi nerupi, man rupi tik mano zuikiukas  wub.gif

Kliedesiai kažkokie, pervirta uogiene atsiduoda doctor.gif

O temos autorei- kiek teko visokių istorijų matyt/ girdėt, tai kartą į šoną pradėjęs eiti, eis ir toliau. Jei tavęs tas negąsdina ir neskaudina-lik kartu. Iš kitos pusės- mūsų močiutės sakė, kad tai ne problema- svarbu nemuša. Atlakstys savo, tu atkentėsi, o senatvėj žėk gražiai kartu gyvensit....
Iš dar kitos pusės- Kauno dramteatris apie tokias situacijas nerealų spektaklį turi- "Stiklinė arbatos su citrina", ištaikyk progą kada, gal sprendimą rasi.... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuikytukėliausia @ 2009 01 24, 18:46)
Koki isnaudojima?

Belieka tik tiketis, kad jus su savo zuikeliu labai gerai saugojates... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(waterly @ 2009 01 24, 20:40)
Belieka tik tiketis, kad jus su savo zuikeliu labai gerai saugojates... doh.gif

mes su zuikiuku wub.gif neturime kitu partneriu nuo kuriu galimejom uzisikresti, po zuikiuko nuotikio, jis daresi tirimukus, nes as taip norejau, nes bijojau uzsikresti. Nieko nerado, o dabar pas mus viskas gerai, mes labai atidziai ziurim, kad nesiktumem visokiom ligom.
Atsakyti
QUOTE(Zuikytukėliausia @ 2009 01 24, 21:20)
mes su zuikiuku  wub.gif  neturime kitu partneriu nuo kuriu galimejom uzisikresti, po zuikiuko nuotikio, jis daresi tirimukus, nes as taip norejau, nes bijojau uzsikresti. Nieko nerado, o dabar pas mus viskas gerai, mes labai atidziai  ziurim, kad nesiktumem visokiom ligom.

Zuikiamanija, kiškiamanija... blink.gif Biškuti galvelėje negerai unsure.gif
Atsakyti
nezinau kas jum negerai, mum tai viskas labai gerai ir mes labai laimingi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuikytukėliausia @ 2009 01 24, 18:20)
mes su zuikiuku  wub.gif  neturime kitu partneriu nuo kuriu galimejom uzisikresti, po zuikiuko nuotikio, jis daresi tirimukus, nes as taip norejau, nes bijojau uzsikresti. Nieko nerado, o dabar pas mus viskas gerai, mes labai atidziai  ziurim, kad nesiktumem visokiom ligom.

manau cia buvo patarimas ne vien nuo ligu saugotis lotuliukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ugniukas: 24 sausio 2009 - 22:22
Neistikimibes? Na tikime, kad taip nebebus, nes labai stengiames vienas kita visaip patenkinti wub.gif Jei jus ce apie vaikucius, tai saugomes, nes labai norim palepinti savo viena maziuka wub.gif
Atsakyti
Ai, Zuikytukeliausia, gal tu į temą dar kartą pažiūrėk- čia žmogus savo nesėkme ir nelaime dalinasi, o tu savo laime prikišamai džiaugiesi. Gal paieškok kokios temos, kur apie gerus santykius su MB panos dalinasi ir kiškeliauk į valias. Būtų mano situacija ir diskutuotūme gyvai, tikrai pasiūlyčiau kaukštelt su kokiu samteliu cool.gif Niekas tau tavo laimės nepavydi, tiesiog nelabai į temą čia tu...... schmoll.gif
Atsakyti
Tikrai nesuprantu, kokia cia gali buti meile, ji vyras istisai kitu susiranda unsure.gif jei buciau as tokioj situacijoj, ne negalvodama siusciau ji po velniu
Atsakyti
QUOTE(*Savana* @ 2009 01 25, 18:10)
Tikrai nesuprantu, kokia cia gali buti meile, ji vyras istisai kitu susiranda unsure.gif

meile yra meile. ji nepriklauso nuo objekto sugebejimu, isvaizdos, IQ, paleistuvavimo ar kitu jam budingu charakterio/naturos bruozu. Jeigu nustoji myleti zmogu tik uz tai, kad jis padare kazka, kas tau nepatinka - reiskia, tai nera meile. Jei myli zmogu, bet negali susitaikyti su juo "merginomis" - tai tik del sios aplinkybes ir palieki ta zmogu, bet ne del to, kad jo nemyli (jei, mylejei, aisku).
Atsakyti
tai tiek ir temyli,jei i sona nueina...
Atsakyti