Įkraunama...
Įkraunama...

vyras myli bet nuejo i sona

Vyrai savo paklydimų t.y nuėjimų į šoną taip nesureikšmina, kaip moterys, pas kai kuriuos patinus tai yra užkoduota, jiems gali rankas kojas nukapot, bet jie vistiek šliauš keturiomis, bet nušliauš pas jas, o tu esi pasirengusi tai toleruoti, žemini pati save, nori daryti iš savęs auką, pati to nesuvokdama, kol jam galų gale šlykštu pasidarys ir jis išeis arba ir toliau laikys tave nulio vietoje. Sunki situacija, kai tau jis yra viskas, o tu jam niekas arba labai jau mažai. Čia patart galima tik iš vienos pusės, kad visų pirma tu pati turi nuspręsti, kaip elgsies toliau, 1 variantas iš 2, arba jūs einate skirtingais gyvenimo keliais, arba liekate kartu ir naiviai tikite, kad viskas eisis tik geryn. Būk stipri ir nuspręsk.
Atsakyti
AE, manau mes kalbame apie skirtingus dalykus. Tai, ka as vadinu "dvasine laisve" yra visiskai nesusije nei su istatymais, nei su civilizacija, nei su priimtomis gyvenimo normomis.. Dvasine laisve is savo esmes galiu palyginti su meiles jausmu, bet net sis jausmas nelabai tinka, bet, vis delto, panasumo yra. Pvz., isimyli paskutini degrada, narkomana, kuris krapsto nosi, geria, keikiasi, bet nu nieko negali padaryti - jis tau patinka. As tirstinu spalvas, bet, skykime, jis yra visuomenes atlieka, visu smerkiamas, bet tavo meile jam - tikra ir ji yra, nepaisant to, ka mano visuomene. Taip ir su dvasine laisve - galima kiek imanoma bandyti ja apriboti ir aiskinti, kad jos nera arba ji neteisinga, bet ji yra ir ji yr tikra.
Atsakyti
QUOTE(vfeja @ 2009 01 22, 19:58)
visgi jei nuspresiu likti visas savo liberalias nesamones nutrauksiu. nes jas i viena vieta susikisti galima...
schmoll.gif

Be reikalo. Kraštutinumai - nesveika. Jei nori, kad su tavimi būtų lygiavertis partneris, tai pririšto jo laikyti negalima. Žinoma, priklauso nuo partnerio savimonės lygio, irgi :-)
Atsakyti
[quote=Zuikytukėliausia,2009 01 22, 19:33]
megstu labai wub.gif , tik mano nagiukai trupuciuka trumpesni ir apvalesni, nes zuikuciui wub.gif kampuoti nelabai patinka schmoll.gif
As savo figurite irgi rupinuos, nes isbandimu nebenoriu, o noriu buti kiskeliui wub.gif graziausia ir kiskelis sako, kad jo draugai jam pavidi manes
[/qu

doh.gif Nera zodziu.....

[quote=Medinis,2009 01 21, 01:22]
Jis jums atkeršys. Jei turi pakankamai smegenų tam. Ir per mažai, kad jus valdytų.
Arba pasikars.
[/quote]
o kas liecia Medini....tai geriausiai ignoruoti jo nesamones t.y. pasisakymu, kiek metu stebiu ka jis rasineja...tai tikrai manau, jog tai zmogus nelabai turintis ka veikti, kaip tik sedet mamu forume ir ginti vyru puse savo intelektuoliais, kaip jis mano, pasisakymais doh.gif nejau jis neturi kito uzsiemimo??? tiek metu cia sedet??? susirask uzsiemima ir netraumuok panu.
Atsakyti
QUOTE(Noracka @ 2009 01 23, 18:47)
susirask uzsiemima ir netraumuok panu.

tokia mano karma.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 01 23, 19:54)
tokia mano karma.

Waw tu tobuleji! Stebiuosi, kad nebuvau sustriuskinta tavo pasisakymais 4u.gif tiesa pasakius, jau laukiau sito smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Noracka @ 2009 01 23, 19:00)
Waw tu tobuleji! Stebiuosi, kad nebuvau sustriuskinta tavo pasisakymais  4u.gif tiesa pasakius, jau laukiau sito  smile.gif

Jūsų pasisakyme neradau loginių klaidų. Uždavėte keleta klausimų, pati į juos neatsakėte (tai džiugina). Išreiškėte nuomonę...
Viskas tvarkoje. Aš griežtas, bet teisingas.
Atsakyti
QUOTE(Noracka @ 2009 01 23, 19:47)
o kas liecia

jus labai pikta kaskodel. Nusisipsokite ir pamatisite kaip linksmiau pasidaris. Mano berniukas wub.gif sake kad virai kaip maziukai ir bijo raganu, bet jiem patinka ziasti su mergitemis su graziais rubeliais ir papustomis lupitemis wub.gif Reikia nepamirsti zavingumo ir dziauksmingumo , nes jie ir darbe pavarksta ir sefu pamokslu prisiklauso. O moteris ira givenimo geles wub.gif

Zinot as kai susitaikiau su savo kiskiuku suzinojau kad jis mane jau seniai mili. Kol as dar nebuvau jo isimilejus tai mes ta pacia muzikos mokikla lankem, bet as turejau kita kavalieriu. O apie zuikiuka visi kalbejo, kad jis berniukus mili blink.gif , nes jis pats buvo kaskam pasakes. As galvojau, kad jis mane kai isimilejo suprato, kad mili moteris, bet jis pasake paskui, kad jis visada mane milejo, o taip buvo pasakes, kad prie jo merginos nelistu ir lauke manes ir sulauke wub.gif tai jis mane mili jau ilgai ilgai ir po isbandimo musu meile labai stipri wub.gif ir mum greit jau kartu 5 metukai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuikytukėliausia: 23 sausio 2009 - 20:27
QUOTE(Zuikytukėliausia @ 2009 01 23, 20:25)
jus labai pikta kaskodel. Nusisipsokite ir pamatisite kaip linksmiau pasidaris. Mano berniukas  wub.gif sake kad virai kaip maziukai ir bijo raganu, bet jiem patinka ziasti su mergitemis su graziais rubeliais ir papustomis lupitemis  wub.gif Reikia nepamirsti zavingumo ir dziauksmingumo , nes jie ir darbe pavarksta ir sefu pamokslu prisiklauso. O moteris ira givenimo geles  wub.gif

Zinot as kai susitaikiau su savo kiskiuku suzinojau kad jis mane jau seniai mili. Kol as dar nebuvau jo isimilejus tai mes ta pacia muzikos mokikla lankem, bet as turejau kita kavalieriu. O apie zuikiuka visi kalbejo, kad jis berniukus mili  blink.gif , nes jis pats buvo kaskam pasakes. As galvojau, kad jis mane kai isimilejo suprato, kad mili moteris, bet jis pasake paskui, kad jis visada mane milejo, o taip buvo pasakes, kad prie jo merginos nelistu ir lauke manes ir sulauke  wub.gif tai jis mane mili jau ilgai ilgai ir po isbandimo musu meile labai stipri  wub.gif ir mum greit jau kartu 5 metukai  wub.gif

įtariu, kad tau pirma rasyt reiktu ismokti nors zodi vyrai.. Tu kokioj 7 klasej, ir jau 5 metus kartu? hmm..
Atsakyti
QUOTE(kice @ 2009 01 23, 21:29)
įtariu, kad tau pirma rasyt reiktu ismokti nors zodi vyrai.. Tu kokioj 7 klasej, ir jau 5 metus kartu? hmm..

as jum aiskinau, kas rasau skubedama, nes kai kalbu apie savo zuikiuka wub.gif skubu ir jaudinuosi , nes as esu labai jautri wub.gif

Vyrai Vyrai Vyrai

Bet man jie visi nerupi, man rupi tik mano zuikiukas wub.gif ir jam visai vienodai ar as rasau virai ar Vyrai. Lovoj nesijaucia ir ant kaktos neparasita, o laimingumas matosi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuikytukėliausia: 23 sausio 2009 - 20:38
QUOTE(Zuikytukėliausia @ 2009 01 23, 21:36)

Gaila man tamstos... o jusu zuikeliui straipsnis turetu grest uz jusu isnaudojima wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo waterly: 23 sausio 2009 - 23:03
QUOTE(waterly @ 2009 01 24, 00:01)
Gaila man tamstos... o jusu zuikeliui straipsnis turetu grest uz jusu isnaudojima wink.gif

Sakot? O aš va skaitau ir galvoju... Nu gal ir laiminga moteris g.gif Gal verta pasimokyt?.. g.gif Tik vargu bau ar kas gausis... unsure.gif
Atsakyti