Įkraunama...
Įkraunama...

vyras myli bet nuejo i sona

QUOTE(Bittersweet @ 2009 01 22, 20:38)
tema aktuali moteritems visoms mirksiukas.gif
Papildyta:
unsure.gif taigi nepriklauso ismintingumas nuo plaukuciu spalvos g.gif tai kaip keistai tu galvoji mergite g.gif tai jei as dabar tik spalva pakeisiu tai nuo to neismoksiu ligties sprest gi nu g.gif

kiskutis grizta girdziu thumbup.gif  thumbup.gif  clap.gif  clap.gif begu sildit sriubite smile.gif

tiesiog atsirastu harmonija visame kame lotuliukas.gif
Atsakyti
Beveik įsimylėjau Bittersweet...smagumėlis...
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2009 01 22, 16:48)
... ant vyro negebėjimo valdyti savo ataugos ("tokia prigimtis"), tarsi instinktai gali nugalėti sąmoningą būseną. Pamačiau - pasistojo - nuleidau ir oj, brangioji, sorry, instinktai
o as nerodysiu pirstu, bet... yra tokiu vyru, kurie "nedruozia", bet turi "rimtus santykius"... beje, ilgalaikius, ir ne su viena-dviem, o kaip minimum yra 3-4 "pastovios", su kuriom sventes svencia, atostogaut vaziuoja, cepelinus verda, ateiti "planuoja" i t.t. ir tesiasi tai ne metus, nei du, o po 3, 4, 8.... ir priedo prie viso to, turi teiseta zmona..... ir, patikekite (!), visos zino, tik apie zmona... ir niekam nekila nei minties, kad ji gali buti nemylima, tik siaip... jos visos isitikinusios savo unikalumu, genialumu, vieninteles mylymos statusu... O! pamnklus tokiems reikia statyti.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2009 01 22, 20:17)
pamnklus tokiems reikia statyti.

gali tuo ir užsimti...
o dėl tų neįsivaizduojančių, tai gal jos nenori žinot, o jų tas nuostabumas gal ne toks jau neginčytinas g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alfija: 22 sausio 2009 - 19:25
QUOTE(alfija @ 2009 01 22, 20:24)
gali tuo ir užsimti...

o as cia prie ko?
as einu nagiukius dazyt, kaip cia patare biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2009 01 22, 20:25)
o as cia prie ko?

prie to džiaugmo, kad ne viena apgauta...žmogui būdingas bandos instinktas
Atsakyti
QUOTE(alfija @ 2009 01 22, 20:28)
prie to džiaugmo, kad ne viena apgauta...žmogui būdingas bandos instinktas

o neeeeeeee........... kad ir viena pati apgauta, kad ir su banda. man ne tas uzkliuvo.. visai kas kitkas... as. pati sau uzkliuvau. as pasizymiu nujausti klasta, o cia neuzuodziau.. ir pirma karta man pagailo gyvenimo LAIKO... slykstus jausmas. tik tas. tai kad, as dziaugiuosi, kad jis oka gyventi savo malonumui, neugruzinant saves moteru jausmais, o juos naudojant pagal paskirti - sau. kodel tureciau pikti? jei zmogus taip sugeba, tai mano neigiamos emocijos - mano asmenine problema ir mano netoliaregyste. ir tiek. (p.s. bet, be jokios menkiausios abejones, esu bandos sudetine dalis, o jus - ne. jokiu budu. jus labai isskirtine asmenybe, panasios nerasi. as rimtai. kaip cia su jumi nesutiksi? ka jus? bigsmile.gif ) beje... kaip supratau post-story, tai kas buvo tas ir liko... tik as pabegau.. nors, as jas suprantu. net labai. ten toooooks kasniuks buvo, mmmmmm rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maidenana: 22 sausio 2009 - 19:39
QUOTE(Maidenana @ 2009 01 22, 19:17)
.. O! pamnklus tokiems reikia statyti.

mokykimes moteriskos umn.gif ogogo su kokiais 3-4 seimynas vaidint wacko.gif
Atsakyti
QUOTE(Afroditte @ 2009 01 22, 20:38)
mokykimes moteriskos  umn.gif ogogo su kokiais 3-4 seimynas vaidint  wacko.gif
tu isivaizduok, kiek reikia tureti laiko, pinigu, kokia turi buti jo atmintis, kad prisiminti visu vardus ir ka veike ir kur!!!! tai as tik veliau supratau, klausia "kada mes su tavim barcelonoj buvom?"... as tai buvau... bet... be jo... ir jo dar nepazinojau lotuliukas.gif kazkur po menesio tik "suvirskinau" klausima lotuliukas.gif zirafa lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2009 01 22, 20:37)
. (p.s. bet, be jokios menkiausios abejones, esu bandos sudetine dalis, o jus - ne. jokiu budu. jus labai isskirtine asmenybe, panasios nerasi. as rimtai. kaip cia su jumi nesutiksi? ka jus?  bigsmile.gif ) beje... kaip supratau post-story, tai kas buvo tas ir liko... tik as pabegau.. nors, as jas suprantu. net labai. ten toooooks kasniuks buvo, mmmmmm rolleyes.gif

o kam bėgt, TAS laikas jau praėjo, aš likčiau bandoj...
Atsakyti
dauguma seimu galeciau pavadinti kalejimais, kad zmones tampa priklausomi vienas nuo kito ir vienas kitam...masciau kad nenoriu tokio kalejimo...kad reikia kad abu jaustusi kokia tai prasme laisvi.pvz laisvi isejimai, turejimas ir savo asmenini gyvenima....galvojau ir sakiau sau kad uzdraustas vaisius juk visada saldesnis. o jei jau kazkokie ejimai i sona tai kam is viso ta seima - juk niekas nieko varu prie altoriaus nevare ir dabar as prievarta jo nelaikau...zodziu dabar manau kad ne visiems vyrams si laisve gali buti skirta.kaikuriuos reikia kontroliuoti nes pasijute laisvi jie nebezino kur ir nupulti...visgi jei nuspresiu likti visas savo liberalias nesamones nutrauksiu. nes jas i viena vieta susikisti galima...
schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(alfija @ 2009 01 22, 20:50)
o kam bėgt, TAS laikas jau praėjo, aš likčiau bandoj...
aj, nezinau, as aikstinga ir isdydi (nuodeme, zinau rolleyes.gif ), tai banda - ne man biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(vfeja @ 2009 01 22, 20:58)
dauguma seimu galeciau pavadinti kalejimais, kad zmones tampa priklausomi vienas nuo kito ir vienas kitam...masciau kad nenoriu tokio kalejimo...kad reikia kad abu jaustusi kokia tai prasme laisvi.pvz laisvi isejimai, turejimas ir savo asmenini gyvenima....galvojau ir sakiau sau kad uzdraustas vaisius juk visada saldesnis. o jei jau kazkokie ejimai i sona tai kam is viso ta seima - juk niekas nieko varu prie altoriaus nevare ir dabar as prievarta jo nelaikau...zodziu dabar manau kad ne visiems vyrams si laisve gali buti skirta.kaikuriuos reikia kontroliuoti nes pasijute laisvi jie nebezino kur ir nupulti...visgi jei nuspresiu likti visas savo liberalias nesamones nutrauksiu. nes jas i viena vieta susikisti galima...
schmoll.gif

lygiai kaip ir neliberalias.....
man visada budavo labai idomu kaip poros traktuoja "laisve"... laisvi isejimai, turejims savo asmenini gyvenima... pagal mane laisve poroje - kai gali laisvai kvepuoti, nebijoti savo minciu/issakytu fraziu ir tiesiog negalvoti apie tai, ar bus partnerio adekvati reakcija i koki tavo poelgi... o tie "isejimai" ir "asmeninis gyvenimas" - tik susitarimo, buities reikalas.. o juk tavo partneris ir yra tavo asmeninis gyvenimas... siaip...
Atsakyti