Įkraunama...
Įkraunama...

vyras myli bet nuejo i sona

QUOTE(alter ego @ 2009 01 22, 20:11)
Oracle instaliuoja  cool.gif

geras kaip idomu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bittersweet @ 2009 01 22, 20:01)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  wub.gif
geriau jau virams koldunu paruostu uzuot pikusios sitaip drinks_cheers.gif

alter ego -  drinks_cheers.gif man irgi gaila viru, nes maniskis labai daug dirba ir as suprantu kad jam reikia atsipalaiduoti tai ir nepikstu jei nueina kur su draugais i kluba (sake mergas ant bajerio kabina lotuliukas.gif o tos ir tiki lotuliukas.gif ) kokios durnos lotuliukas.gif o joms makaronus ant ausiciu kabineja lotuliukas.gif negaliu lotuliukas.gif durneles lotuliukas.gif

o dar viena tokia pati sedi namuose makaronais apkabinta lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rimanciuke @ 2009 01 22, 20:14)
o dar viena tokia pati sedi namuose makaronais apkabinta  lotuliukas.gif

o kas dar? unsure.gif ne tai kodel g.gif man kiskutis nemeluoja jis man visada atvirai pasipasakoja g.gif ir apie ta kartuka kai nuklido i soniuka pats pasisake...
Atsakyti
QUOTE(Bittersweet @ 2009 01 22, 19:08)
bet tai netikra visvien gi tas per interneta kai bendrauja smile.gif

kodel netikra, as su kai kuriom sito interneto puslapio mamitem susitikus tikrai buvau ir kai mano zuikiukas isvaziaves buvo wub.gif per interneta kalbejomes, nes man labai sunku buvo su juo wub.gif nesikalbeti
Atsakyti
QUOTE(Bittersweet @ 2009 01 22, 18:15)
ir apie ta kartuka kai nuklido i soniuka pats pasisake...

ir man wub.gif (meluoju)
Kokia tai zuikučių valstybė laugh.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karbynė: 22 sausio 2009 - 18:28
QUOTE(Zuikytukėliausia @ 2009 01 22, 20:22)
kodel netikra, as su kai kuriom sito interneto puslapio mamitem susitikus tikrai buvau ir kai mano zuikiukas isvaziaves buvo  wub.gif per interneta kalbejomes, nes man labai sunku buvo su juo  wub.gif nesikalbeti

nes jis sako kad jis su tom moteritem is pazintis.lt nesusitinka smile.gif taip tik pasneka ten paflirtuoja gal truputy mirksiukas.gif man irgi sunku su kiskuciu nekalbeti doh.gif wub.gif tai mes visada pasiskambinam per diena daug kartuku. as visada turiu jam parasiti sms kur iseinu ar ka darau nes jis nori zinoti del to kad nepasitiki nes daug viru i mane ziuri. nes as tokia isimintina esu, taip visi sako. nes nu juodi plaukiukai ilgi ir figurite priziureta ir labai nagucius megstu grazius visada su nagu daile bunu wub.gif
va dabar tokie panasus wub.gif
user posted image

zuikyteletuloaisoasia tu megsti nagu daile? smile.gif

atsiprasau oftopikikiuas biski gavosi doh.gif doh.gif doh.gif atsiprasau mergites 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Karbynė @ 2009 01 22, 20:26)
ir man  wub.gif (meluoju)
Kokia tai zuikučių valstybė laugh.gif

o kodel apsimelavai? verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bittersweet: 22 sausio 2009 - 18:29
laugh.gif Bravo !
Atsakyti
QUOTE(Bittersweet @ 2009 01 22, 19:28)
zuikyteletuloaisoasia tu megsti nagu daile? smile.gif
atsiprasau oftopikikiuas biski gavosi doh.gif  doh.gif  doh.gif atsiprasau mergites 4u.gif  4u.gif

megstu labai wub.gif , tik mano nagiukai trupuciuka trumpesni ir apvalesni, nes zuikuciui wub.gif kampuoti nelabai patinka schmoll.gif
As savo figurite irgi rupinuos, nes isbandimu nebenoriu, o noriu buti kiskeliui wub.gif graziausia ir kiskelis sako, kad jo draugai jam pavidi manes
Atsakyti
QUOTE(Bittersweet @ 2009 01 22, 18:30)
o kodel apsimelavai? verysad.gif

kad neiškrisčiau iš konteksto, mat labai įdomi tema laugh.gif
Atsakyti
daug viru i mane ziuri. nes as tokia isimintina esu, taip visi sako.

keista kad juodi plaukai g.gif tau sviesus manau labai tiktu smile.gif butum tada dar ismintingesne smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rimanciuke: 22 sausio 2009 - 18:37
QUOTE(Karbynė @ 2009 01 22, 20:35)
kad neiškrisčiau iš konteksto, mat labai įdomi tema laugh.gif

tema aktuali moteritems visoms mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(rimanciuke @ 2009 01 22, 20:36)
keista kad juodi plaukai  g.gif  tau sviesus manau labai tiktu smile.gif butum tada dar ismintingesne smile.gif

unsure.gif taigi nepriklauso ismintingumas nuo plaukuciu spalvos g.gif tai kaip keistai tu galvoji mergite g.gif tai jei as dabar tik spalva pakeisiu tai nuo to neismoksiu ligties sprest gi nu g.gif

kiskutis grizta girdziu thumbup.gif thumbup.gif clap.gif clap.gif begu sildit sriubite smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bittersweet: 22 sausio 2009 - 18:39

***** kiek krykštavimo ir žiaugmso, net pavydu. Niekad nežinai, nuo ko žmogus pasijus laimingas. Ir dar sako ne vyruos laimė bigsmile.gif
Atsakyti