Įkraunama...
Įkraunama...

vyras myli bet nuejo i sona

QUOTE(NERA @ 2009 01 22, 14:46)
Nejaugi visas kartu gyvenimas taip nieko nereiškia, akd iš karto puolat nešti dokumentus?

o nejau visas kartu gyvenimas ant tiek hujovas,kad reik kaip sake gerbiamoji Nakvisa-drozt kitas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Afroditte @ 2009 01 22, 14:55)
o nejau visas kartu gyvenimas ant tiek hujovas,kad reik kaip sake gerbiamoji Nakvisa-drozt kitas  bigsmile.gif

Ne ne ne... neteisinga poza statote klausima, negi ant tiek gyvenimas geras, kad užsimerkti prieš kitų drožimą?
Suprantat, paskaičius temas ir nuomones, visos tik atleidžia ir nurašo ant vyro negebėjimo valdyti savo ataugos ("tokia prigimtis"), tarsi instinktai gali nugalėti sąmoningą būseną. Pamačiau - pasistojo - nuleidau ir oj, brangioji, sorry, instinktai ax.gif blush2.gif Biški netyčia gavosi i rtaip kokius keturis kartus per dieną verysad.gif Nesusivaldžiau 4u.gif
Matyt pirmą kartą visoms dūšią skauda, a po to pripranta. Tik vat parypuoti (koks vyras - kiaulė, o vaikai - gražiausi) privelegija išlieka, o tokiu atveju subėga būrelis ir guodžia "visi jie tokie, instinktai juos valdo, biški neištikimi, bet nieko".

cool.gif
Atsakyti
as asmeniskai nieko baisaus tame nematau,kad temos autore su uosve apie vyra pakalbejo g.gif kas cia tokio? kaip seimoje nelaimei atsitikus pas savo motina paguodos kreiptumeis,taip manau galima ir pas vyro motina patarimo paklausti... g.gif ne visos jug uosvienes tokios jau raganos lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2009 01 22, 16:10)
Aš labai atsiprašau jautrių dušelių, ale biški nuklydęs, tai čia kaip? Kišo ir nepataikė? Ar drožė ir nenuleido?  g.gif

gal ir nepataike, o gal ir nenuleido g.gif is kur as galiu zinoti g.gif as gi su zvakite nestovejau g.gif biski nuklido nu tai reiskia viena kartuka tik, nu vienos nakties nuotikis kaip buna, tai cia is tu variantuku smile.gif mirksiukas.gif negi tavo nebuvo nuklides ne karto blink.gif g.gif g.gif blink.gif matit tu tiesiok nezinai mirksiukas.gif
mano kiskutis man sake kad nera tokiu viru kurie bent karteli nebutu nusuke i kairi smile.gif smile.gif tai reiskiasi meluoja jei sako kad nebuvo mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bittersweet: 22 sausio 2009 - 17:39
QUOTE(Bittersweet @ 2009 01 22, 17:38)
mano kiskutis man sake kad nera tokiu viru kurie bent karteli nebutu nusuke i kairi smile.gif  smile.gif tai reiskiasi meluoja jei sako kad nebuvo mirksiukas.gif

Taip, jūsų zuikutis melagis. Juk jie visi tokie biggrin.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(alter ego @ 2009 01 22, 19:43)
Taip, jūsų zuikutis melagis. Juk jie visi tokie  biggrin.gif  cool.gif

tai jo jo unsure.gif taip ir iseina g.gif bet tokia viru prigimtis, tai as nepikstu smile.gif o tos kas piksta tai blogai daro, nes virai pabegs pas tas kurios nepiksta mirksiukas.gif
Atsakyti
Oi net gaila vyrų pasidarė... cray.gif Kaip sunku turėtų jiems būti - taigi taip visą gyvenimą turės lakstyt. Nežinau tokio žmogaus (moters) kuri niekad nepyktų triniti.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
oi mergites nesipikit, cia gi mamyciu wub.gif wub.gif forumas
Atsakyti
QUOTE(Zuikytukėliausia @ 2009 01 22, 19:59)
oi mergites nesipikit, cia gi mamyciu  wub.gif  wub.gif  forumas

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif wub.gif
geriau jau virams koldunu paruostu uzuot pikusios sitaip drinks_cheers.gif

alter ego - drinks_cheers.gif man irgi gaila viru, nes maniskis labai daug dirba ir as suprantu kad jam reikia atsipalaiduoti tai ir nepikstu jei nueina kur su draugais i kluba (sake mergas ant bajerio kabina lotuliukas.gif o tos ir tiki lotuliukas.gif ) kokios durnos lotuliukas.gif o joms makaronus ant ausiciu kabineja lotuliukas.gif negaliu lotuliukas.gif durneles lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bittersweet: 22 sausio 2009 - 18:02
QUOTE(Bittersweet @ 2009 01 22, 18:01)
alter ego -  drinks_cheers.gif man irgi gaila viru, nes maniskis labai daug dirba ir as suprantu kad jam reikia atsipalaiduoti tai ir nepikstu jei nueina kur su draugais i kluba (sake mergas ant bajerio kabina lotuliukas.gif o tos ir tiki lotuliukas.gif )

Hmmm... ot tai tau... šiais laikais tai "bajeriu" vadinama... rolleyes.gif cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alter ego: 22 sausio 2009 - 18:22
QUOTE(alter ego @ 2009 01 22, 20:07)
Hmmm... ot tai tau... šiais laikais "bajeriu" vadinama...  rolleyes.gif  cool.gif

o kaip tavo zuikutis linksminasi? smile.gif
maniskis dar daug laiko praleidzia pazintys.lt bet tai netikra visvien gi tas per interneta kai bendrauja smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bittersweet: 22 sausio 2009 - 18:09
QUOTE(Bittersweet @ 2009 01 22, 18:08)
o kaip tavo zuikutis linksminasi? smile.gif

Oracle instaliuoja cool.gif
Atsakyti