as labai noriu jusu patarimo.
suzinojau kad vyras man buvo neistikimas. tiksliau jis pats pasisake kai priremiau. ipokalbio pradzioje aisku buvo daug melo. kad suprastumete tai netycia jis pamirso isjungti savo skype ir iejau i jo history. ten atradau nepazistama moteriska varda. kai pradejau klausti kas ji, atsake kad jo klasioke taciau spejau paziureti jos inf ir pasirodo ji is tos salies kur ir mano vyras siuo metu dirba. o namo grista tik savaitgaliais. jis pradejo sakyti kad tai klaida. ir t.t. nepasidaviau nes nuojauta man sake ka kita. po to ejo kiti melai...kol galiausiai pasake kad miegojo su ja. nesaukiau...tik nutilau...nes nezinojau ka ir sakyti. kita diena jis isvyko i darba. iki siol nesimatem. pradejo sakyti kad kvailas buvo kad jam ir slykstu pagalvoti ka padare. taciau tai ne pirmas kartas kai jo gyvenime susiduriau su neaiskiu moteru buvimu. taip, tikiu kad jis mane myli ir santykiu neidealizuoju tik galvoju kad jei nemoki nueiti kad zmona nesuzinotu tai geriau neik. o as jauciu kad visada suzinosiu...ka man daryti? kaip isitikinti kad tai tik nuotykis kuris nepasikartos. zodziais jau cia nieko nebepadarysi. kaip jis man tai turetu irodyti kad siuos santykius jis nutrauke...kartais sauna ziaurios mintys kad susitikti su ja kad prie manes jis ja pazemintu ir pasakytu kad ji niekas o as viskas...taciau suvokiu kokias nesamones galvoju...bet ko tureciau is jo pareikalauti.....?zinau tik viena kad jei visgi mes liksime kartu butinai reikalausiu pasirasyti vedybine sutarti nes nenoriu po tiek metu likti be nieko....siaip musu santykiai buvo puikus visomis prasmemis ir nuejo i sona kai viskas buvo nuostabu...kodel?
moterys ir merginos patarkite PRASAU ka daryti
Is anksto dekoju
zinai kai pagauni smulkmenose kad meluoja...po to taip pat susiduriau su vienu jo susirasinejimu kur siulesi susitikti...nors pats sako kad tai tik internetines nesamones kad niekada nebutu susitikes....o kaip zinot. juk man atsiskleidzia tik maza dalele... tai buvo pirmas kartas kai suzinojau kad jis miegojo...cia tik tiek kiek pavyko suzinot...tai galiu isivaizduoti kiek dar nezinomu dalyku yra. mes kartu jau 10 metu, susituoke 3. vaiku dar nera.
QUOTE(vfeja @ 2009 01 20, 19:02)
tai ne pirmas kartas kai jo gyvenime susiduriau su neaiskiu moteru buvimu. taip, tikiu kad jis mane myli ir santykiu neidealizuoju tik galvoju kad jei nemoki nueiti kad zmona nesuzinotu tai geriau neik. o as jauciu kad visada suzinosiu...ka man daryti?
(...)
(...)
Keisti vyrą, nes šitas nemoka nuslėpti neištikimybės, arba mažiau matyti. O jei rimtai, tai Tu gi pati neištikimybę toleruoji, problema tik jos nenuslėpimas - abu labu tokiu...
Uzjauciu ... as kazkodel pilnai tikiu,kad ne vienas melas slypi ... o pasakymas ,kad pas kitas eina,bet mane vistiek myli... man labai primena pasakyma-musa nes myli uzsigimes melagis jusu vyras,ir isvis neisivaizduoju kaip galima gyventi su zmogum kai visi santykiai paremti melu,dvejojimu ir neistikimybe..kokia cia meile? jeigu zmogu myli,nelabai ir kas kita reikalinga..jeigu jums namuose su juo gerai ir galite susitaikyti su neistikimybe-palinkesiu sekmes gyvenime...bet jeigu turit nors trupineli savigarbos tuo labiau ,kad nera atzalu - patarciau skirtis ir pradeti gyvenima su normaliu vyru...kuris gal biskiuka ilgiau nei 3 vedybinio gyvenimo metus palauks iki kol nueis i sona arba bent jau nebus tox kvailas ir neissiduos
asmeniskai as negaleciau atleisti neistikimybes (tycines ar "netycines") su tuo zmogum paprasciausiai negaleciau daugiau gyventi... net nekalbu apie kitus dalykus ...
ar manai kad yra istikimu vyru? tik gerai moka slepti ir savo zmonos neskaudina.
tikiuosi kad nepulsite o isklausysite dar viena nuomone. ar meile ir seksas tai tas pats? gali be galo myleti zmona, vaikus...taciau kaip cia pasakius..noras patirti dar nepatirta, nuotykiai ir panasus dalykai kartais nuveda i kita puse. ir tai tikri nevisada reiskia kad vyras siudzius ir nieko ir nemyli ir t.t. nezinau ar mane is cia skaitabciu kas nors supras. bet tikiuosi kad as ne viena taip mananti.
vyro nesiruosiu ginti taciau paversti ji visiska slykstyne irgi nemanau.
tikiuosi kad nepulsite o isklausysite dar viena nuomone. ar meile ir seksas tai tas pats? gali be galo myleti zmona, vaikus...taciau kaip cia pasakius..noras patirti dar nepatirta, nuotykiai ir panasus dalykai kartais nuveda i kita puse. ir tai tikri nevisada reiskia kad vyras siudzius ir nieko ir nemyli ir t.t. nezinau ar mane is cia skaitabciu kas nors supras. bet tikiuosi kad as ne viena taip mananti.
QUOTE(vfeja @ 2009 01 20, 16:28)
ar manai kad yra istikimu vyru? tik gerai moka slepti ir savo zmonos neskaudina.
as pilnai sutinku,kad buna noras kazka izbandyti,ar kitaip sakant vienkartinis nuotykis ... bet kaip jus ir sakot turi moketi tada slepti jeigu nutinka kazkas panasaus...bet kada tai jau tampa iprociu , ir pradedami gyventi du gyvenimai..to tikrai nepateisinu as manau,kad vienas is svarbiausiu poros santykiu pagrindu yra seksas , todel kaip galima zenytis su zmogumi,jeigu atsiprasant negali pakesti tos minutes kai reikes su juo myletis o myleti zmogaus vidu , buda ir pan , o isejus is namu tenkintis kitais malonumais apsurdas..nebuna taip...
as nesakau ir nespajaunu i sulini del MB istikimybes.. pakolkas 100% isitikinus ir zinau , kad jis istikimas...kas bus veliau-nezinau,ir tikiuos netex suzinoti...
o buti su tokiu vyru kaip matau yra jusu pacios pasirinkimas,tai kame cia beda nesuprantu? kam uzuojauta,jeigu jus puikiai su tuo sutinkate ... gyvenkite sau akis uzmerkus,vaidinkit grazia darnia seima ... kol viena diena taure persipildys ir pratruksit..nes paprasciausiai tokio gyvenimo niekas neistvertu...kai kiekviena karta vyrui isejus pro duris kamuos klausimai kur ir su kuo jis dabar...bet kaip sakot-cia tik mano nuomone...sorry,kad ja taip issakiau
QUOTE(vfeja @ 2009 01 20, 19:02)
ka man daryti? kaip isitikinti kad tai tik nuotykis kuris nepasikartos.
Tai kad manau ir pati suprantate, kad pasikartos, ir nuo jusu darymo-nedarymo tai visiskai nepriklauso. Galite tik kaip nors bandyti nesuzinoti. Pasakykite vyrui "daryk ka nori, bet kad as nesuzinociau". Tai ir stengsis labiau, nepalikines ijungto skype.
gal ir tavo tiesa.aciu uz nuomone. gal tikrai kazkaip iskreiptai i ta dalyka ziuriu. mano vyras tikrai ne tas kuris visoms mirkciotu. buvo keletas kartu per 10 metu kai man kazkas uzkliuvo tik negaliu pasakyti ar as teisingai itarinejau. niekada man netruksta jo demesio, lovoje puiku, kaip pasknekovai ir draugai taip pat puikiai sutariam. bet...visgi yra ir man paciai kazkoks bet...Dieve atrodo kas tas seksas...kaip kaikurie vyrai sako. paturejo mesos gabala..(cia tikrai ne mano issireiskimas) bet kyla klausimas jei seimoje viskas puiku ir nieko netruksta nejau negalima apsieiti be nuotykiu ieskojimo..o gal visgi nera tos dideles meiles kaip as pateikiu....nebezinau..
be zodziu... parazitas vyras... bet istikro juk is jusu pasakojimo matosi kad del neistikymybes jums netaip skauda kaip del melo. jei jus jo neistikimybe toleruojat tai tuomet viskas ciki gyvenkit toliau juk neateis vyras ir nepasisakys kad zinai barngioji vakar turejau santykiu su tokia moterim, bet zinai man ji slyksti as vistiek tave myliu.
taciau as tokioj situacijoj toki ozi spirciau per duris kaip galima toliau tuo labiau kad dar nera vaiku.
jei gyvent kartu tai tik susitaikius su tuo kad tai kartosis iki tol kol jis nebegales
Papildyta:
nesuprantu kame jus tada cia matote problema. vyras nuejo i sona prisipazino sako kad jus myli jus tuo tikite, pateisinate vyru nukrypimus nu ir valio! gyvenkite kartu ir nebesukite sau galvos.
taciau as tokioj situacijoj toki ozi spirciau per duris kaip galima toliau tuo labiau kad dar nera vaiku.
jei gyvent kartu tai tik susitaikius su tuo kad tai kartosis iki tol kol jis nebegales
Papildyta:
QUOTE(vfeja @ 2009 01 20, 20:28)
nesuprantu kame jus tada cia matote problema. vyras nuejo i sona prisipazino sako kad jus myli jus tuo tikite, pateisinate vyru nukrypimus nu ir valio! gyvenkite kartu ir nebesukite sau galvos.