QUOTE(Apuokas @ 2009 01 29, 08:44)
matyt nenori per anksti anūkų sulaukt
o šiaip tai klausyk tėčio
jis teisus, kad gyvenimui kartu dar anksti.
Tai del anuku vargu ar jis jaudinasi, nes jau du metus kaip as nuolat pas vaikina bunu arba jis pas mane ir tete irgi zino ir supranta, kad mes ne vien filmus ziurim
Papildyta:
QUOTE(Delicia @ 2009 01 29, 13:13)
juk nera nustatyto tikslaus laiko,tai matosi realiai o ne i kazkokisu remus yra ispausta,vot kad butent tiek pragyvenom ir jau patikrinti esam.taip ir vedybu laikotarpiu kompromisu yra ieskoma o kaip kitaip,bet jei tuo metu nesirasi kompromiso bus skyrybos,o iki vedybu jei nerandi kompromisu tamtikrais atvejais isskiri ir tiek be jokiu popierizmu.cia juk kiekvieno zmogaus pasirinkimas yra ar gyventi susituokus,ar pagyventi nesusituokus.
Papildyta:
Is tiesu tavo vaikinas yra teisus,kad jei nera gera finansine padetis geriau neiti kartu gyventi,nes tikrai sunkiai prasisuktumete.bet as nesuprantu tevu draudimo eiti kartu gyventi su mylimu zmogumi jei tu to nori ir esi kolkas tikra del antrosios puses,koks skirtumas ar tu gyvensi bendrabutyje ir su vaikinu susitikinesi ar kartu gyventumete,nebent jis turi savu isitikinimu arba yra senu paziuru
Del finansiniu reikalu kai man viska isdeste vaikinas tai is tiesu as ji suprantu, jam nera lengva ir neketinu tokiu laikotarpiu jo dar labiau apsunkinti, nors gal is kitos puses kaip tik padeciau, nes mano padetis stabilesne;)O savo tetes as nelabai suprantu, nors jis aisku man linki tik paties geriausio:)Pagrindinis dalykas del kurio jis nenori, kad gyvenciau pas berniuka tai tik del to, kad gali buti brangesnis pragyvenimas nei bendrabutyje:)Aisku per laika galima rasti varianta kad issikelti abiem su vaikinu kur pigiau i bendrabuti, gal tada ir tete nieko pries butu:)Na nezinau, reikia cia viskam dar pasirodo laiko, ne taip greitai viskas padaroma:)